30

Анонимен

преди 1 година

Да остане!Стига са се заигравали с историята!3-ти март е символ.Освобождението е факт.Престанете да се гаврите с паметта на убитите през априлското въстание и тези на Шипка!Народа няма да ви го прости!

29

пришълецът

преди 1 година

Крепостници-алкаши, ще вдигнете ли потенциала на руския император или ще пърдите глупости на алкашки г*з?:)))

28

Анонимен

преди 1 година

банда "хИнтелектулаци" се изживяват все още като роби, това им харесва, и са в очакване на ново освобождение от северните Zомбита! Нека бъде 24 Май!

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има повече предавания и обсъждания по телевизията .Първо да се осведоми българския избирател Да му се разнасят някои исторически факти Да се отхвърлят табутата и митове за вярност в Русия.Защото историята около след освобожденска България и събитията около вРудко турската война са изопачавани по соца.С цел да не обидим някой наш съсед.

26

Анонимен

преди 1 година

Има много по-важно въпроси да се решават то това. Като това че убиват по двама човека на пешеходна пътека и съда пуска престъпника само защото го изкараха че не бил пиян и на всичко отгоре обвиниха че пешеходците имали алкохол в кръвта! Няма такова безочие просто, а тия ни занимават с трети март. Не разбирам как някой може да шофира с над 100 км/ч в града и да каже че нищо не видял, или е сляп или е карал с главата под волана, а може и да са му сменили пробата с тази на жертвите.

25

стига бе

преди 1 година

Краварите просто искат да изтрият паметта на българите, за да няма нищо положително, с което да се споменава Русия. Това е истината за промяната на празника.

24

Pepe

преди 1 година

Какво е станало на 3 Март? Две държави са подписали ПРЕДВАРИТЕЛЕН мирен договор! Имало ли е представители на България там? Не! Кои държави извоюват независимостта си при санстефанския договор? Румъния, Сърбия, Черна гора! Извоюва ли България независимост? Не! Какви са руските войски съгласно договора? Окупационни! Трябва ли България да плати за ОКУПАЦИЯТА? Да!...мога още много да пиша, не знам какви патреоти сте, просто го прочетете, има го в интернет. Датата 3 март се чества от 1989, преди, НЕ!

23

Анонимен

преди 1 година

Българи четете историята си, Русия винаги и всячески е действала против нас. Не са един или два случаите - целенасочено е било, кога в неин интерес, кога в интерес на Сърбия! Никога не са ни били братя, те се гаврят с нас. Добре е Националния ни празник да се отнася директно към България, в случая Русия иска да стигне до топлите морета, както ги нарича и пътьом изгонва османците, но не ни прави свободна и независима държава!

22

Анонимен 11

преди 1 година

Я по-добре,,29.10.направете,нац.празник,та никой да не се сърди,пък братята хамериканци,ако се пазсърдят,може и 04 97.да приемем.

21

Тая

преди 1 година

банда некадърници в НС, живееща охолно на наш гръб, всичко друго оправи в държавата та сега опря да сменя датата на националния празник. Знаят как да отклонят вниманието на българите от истинските проблеми.

20

киро

преди 1 година

Разбира се , че трябва да остане.

19

Народее

преди 1 година

Без 3 март няма България! На 7 да излезем и защитим това което е останало от държавата ни!Оставка!

18

Зозо

преди 1 година

До Анонимен .... Ако го нямаше 3 Март .... Ако Ботев беше с каска, а Левски с ботуши..... Ако бабати беше мъжка, щеше да й викаш дядо :)))))))))))))))))))))))))))))

17

Мира

преди 1 година

Тея продажници изменят историята и предават традициите на БГ без свян

16

ДА

преди 1 година

До Анонимен 9 да и ти си гений

15

Нане

преди 1 година

Заради Трети Март, ливерастията, ще го отнесе на всички избори от тук насетне... ===)))

14

Анонимен

преди 1 година

Ако го нямаше 3 Март, никога нямаше да има 6 Септември или пък 24 Май!Ама, те, от посолствоТО, откъде да знаят?!

13

е стига де

преди 1 година

До VladTepesсигурно русията пет века ни е пречила да се освободим сами... кви хора сте не знам...

12

референдум!

преди 1 година

Няма чи%утите американски да ми заличават историята! Ясно е, че искат да ни завладеят безплатно хубавата земя, но няма да им се получи!!!

11

Право в целта

преди 1 година

Единият пол ходи на уролог, другият на гинеколог, а третият (от който са управляващите) ходи на психиатър!