42

Припомням

преди 1 година

До Средновековието блондините са 48% от човечеството, а днес са едва 2%. Като бecнu се размножават онези, на които нито им се учи, нито им се работи. Това развъждане става факт едва когато започва масово даряване на храни и ваксини. Много по-правилно е да му покажеш как да се изхранва и лекува, да приемаш младежи, които наистина искат да учат, но след като се дипломират да севръщат в родините си. И повече да не се бъркаш в живота на други народи. Нека естественият подбор да си каже думата.

41

Анонимен

преди 1 година

Ще претърпи драстични корекции преди всичко заради смешенията на различни етноси и народи. Миграционният поток от хора става все по- мощен. Хората от смесени бракове или връзки раждат деца с нови генетични мутации. Геномите мутират и стават все по-неустойчиви. За това и болните хора стават все повече. Същото се случва и когато хора от един род се женят и раждат деца. Това при тях е кръвосмешение. Тези хора генетично се увреждат.Но те казват Мохамед се ожени за братовчедка си, не е грях.

40

Анонимен

преди 1 година

До Българин само БКП ще спаси бг

39

Анонимен

преди 1 година

В доста държавите в Африка населението се удвоява през 20-30 години. Например Етиопия през 1994 са 53,5 милиона, а през 2018 са 108,4 милиона - за 24 години да се увеличили повече от двойно. Кения за 90 години от 2,9 милиона става 50 милиона и т.н.

38

Анонимен

преди 1 година

Чили историята се повтаря. Едно време светът се управляваше, чрез религиите от Картаген. След това религиите се прхвърлиха да управляват от Рим и сега пак се връщат обратно да управляват от Картаген.

37

Бaй Kypти

преди 1 година

Bнимaтeлнo чeтeтe и xyбaвo вижте, kakви xopa в мoмeнтa ynpaвлявaт cвeтoвнaтa noлитиka!

36

Анонимен

преди 1 година

Клаус Шваб така е решил в Давос,заедно със рептилите.

35

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледам един в кръчмата пие ракия със хобот, като слон. Питам го: - От къде изкара тоя хобот за пиене? Ми лекаря ме скастри и ми го присади на носа, за да ме виждат жените "Колко съм плодовит"!

34

Анонимен

преди 1 година

Този Содом и Гомор трябва да приключи,хората не си учат уроците от историческите грешки.

33

Анонимен

преди 1 година

Ванга го е казала,толкова злоба, лошотия,лакомия и развpaт.Водата ще изчезне,да ви видя тези с 30,40,50К,който се фукате ,тях ли ще ги пиете

32

Анонимен

преди 1 година

Природата не търпи празнини. Единственото изключение - човешката глава: колкото е по-празна, толкова по-малко се стреми към запълване.

31

Бай Илийчо

преди 1 година

ША МРЕМ БРЯ !

30

Извод

преди 1 година

Руснаците ше изчезнат ама това е ясно отдавна.

29

КОНСПИРАТОР-ПАК ПРАВ

преди 1 година

Дааа. Пък вие се инжектирайте с експерименти, които не правят нищо срещу болестта, срещу която ужким са. И прегръщайте пламенно жендарризъм и лъгъбътъ идкривенящини. Хапвайте водорасли, червеи и бръмбари, вместо месо и яйца. Само доброто ви мислят разните милиардери -малтусианци. Скоро и по-недвусмислено ще ви го покажат.

28

Добрият чичко Бил

преди 1 година

Ааа, много по-рано ще претърпи корекция. Вече инжектирахме овцете и им раздадохме смарт часовници показващи обратно броене. тик-так, тик-так...

27

Анонимен

преди 1 година

Тя корекцията вече е настъпила. Половината си преправят гърдите, други устните, трети носа. Не виждате ли, че много от известните хора в България са с еднакви носове? Присаждат си коса, зъби, само мозък за присаждане не могат да си купят. Искат да си ашладисат акъл, ама нямало и в склада. От корекции започнаха да се влудяват. Това е вид дрога, пристрастяват се.

26

666

преди 1 година

Ааа добро утро.......Свличаме се по нанадолнището с ужасяваща сила.

25

Анонимен

преди 1 година

Ти Китай не ги мисли, те си обърнаха тренда , ся опитват обратното ако помня. Където простотията цари раждаемостта хвърчи. Това е.

24

леля чичо

преди 1 година

и как точно ще се справят с китай и индия с общо население 3 млрд , няма до сега измислен начин да се умъртвят голям брой хора за кратък период от време, даже да се случи от пандемия то наличието на много трупове за кратък период които или трябва да изгаряш или да закопаваш няма да стигне човешкия ресурс за утилизирането на големия брой трупове и ще се развият още болести заради трупното разложение , няма начин освен да се намали размножаването на 80% но след 20-30 години старите ще са повече

23

Анонимен

преди 1 година

Ми образовайте жените и не само и толкоз. И най -вероятно прогнозата ше им е пак греда. Виж промяната на климата праблем, мъ вместо с нея се занимаваме с изкукуригали диктатори и фенове.