87

Анонимен

преди 1 година

И какво иска да ни убеди Борисов, че е станал премиер за да служи на народа и е получавал премиерската си заплата и нищо повече?! Тези около него, които толкова много го защитават и подкрепят, сигурно също разчитат само на заплатката си... и от другите партии също. Ние да не пасем трева. В България винаги е било така и така ще бъде.

86

Злобна

преди 1 година

Весо брадата го одвиниха че прави преврат на Боко. За това сега злобната му жена си отмъщава.

85

Анонимен

преди 1 година

Тя милата как се радва, че пак е под светлините на прожекторите.

84

Всичко

преди 1 година

...в ясно, сеирът набира сила ! Сценаристите също са ясни ...тия, които не искат да тръгне България по нормален път! Въпросът е ,кой ще го плати накрая тоя сеир? На всички май им е ясно. Трета година поред го плащаме. Някои искат и поколение след нас да го плащат!

83

ГЕРБ-аджийски ЦИРК

преди 1 година

Цирка е пълен. Липсва само МИС ПРАШКИ да даде интервю пред Мун Дьо как Боко я е изоставил и не си гледа лапето. Ха ха ха

82

Харвард

преди 1 година

Чиста женска злоба и завист. Едната живее в някакъв палат за 4 милки в слънчева Испания, развива си бизнеса, не пречи на никой с нищо. Другата живее със славата си от едно време в някаква най-вероятно панелна дупка, затънала в дългове и се чуди как да върже 2-та края покрай умиращия й бизнес. Айде, не мерси показания от такива.

81

ааа

преди 1 година

Мата Хари

80

Билал

преди 1 година

Носи очила да не й се виждат разширените зеници

79

Мис Прашки

преди 1 година

Боко стига кри булката, изкарай е да ги видим.

78

тайна штабквартира

преди 1 година

Къщата е подарък от Цар Симо , от времето когато беше главен секретар, а тази е била наета за обедната почивка да сплоти колектива

77

Дай им пари, Боко

преди 1 година

Излезоа сите леки жени. Значи интригата започва да става наистина дебела.

76

Анонимен

преди 1 година

Само Мара отварачката не знае ,софка със сигурност знае ,а дъртата к....ва всичко най знае.

75

Много са интересни

преди 1 година

Кога йедия кифтьеата не рИваха, сега обаче понеже л*йната стигнаха до шията, всички почват да стават честни, добри граждани. Алоу, мис Факултет, ти като ги виждаше тия неща *** ли има в устата, да не идеш да пуснеш един сигнал в прокуратурата, да извикаш медиите, а-у...

74

Далай Лама

преди 1 година

Типично за БЪлгария - пушек, прах, речи, мнения, свидетели , доказателства и ......накрая -нищо ! Но пък всеки по веригата отчита дейност и получава немалки пари срещу това ! Всички печелят и никой не губи. Губи само българския народ - стадо без куче и всеки го юрак както си пожелае ! Амииии, робска психика , на робски народ , с робска съдба и робско бъдещен ! Така е , като си трае за всичко ! Дори когато го нагъзват, пак мълчи !!!

73

Анонимен

преди 1 година

Най-якото ще се окаже да няма никаква къща в Барселона, а тая да я осъдят за клевета и оронване на престиж.

72

Анонимен

преди 1 година

В БГ-тото всичко се знае,но се крие, защото"кареза"е причина за страхова невроза и много често причинява внезапна"амнезия"Това е причината за"синосуидното поведение"наполитиците и на хора и в трите власти,че дори и в представителната.Но истината винаги е само една и тя не може да бъде скривана дълго време.Може да излъжеш,веднъж,може и два пъти, но не може вечно да лъжеш.(приказката за лъжливото овчарче)Ако на лъжците,краката им се скъсяваха,много политици щяха да се търсят по зagHuk.

71

Лебена Петрова

преди 1 година

До Кире - и аз точно това си помислих преди малко. Тия ако продължават да излизат, Боко скоро ще фалира да им плаща данък мълчание. То не бя Гешевци, то не бя следователи, то не бя депутати, ми сега излизат и жените "от професията". До просешка тояга ше те докарат твоите авери, Боко.... по-добре влизай в бай Ставри - след 5-10 години като излезеш, поне ще си разполагаш с откраднатите пари.. стига си ги раздавал на тези хиени.

70

Гражданин

преди 1 година

Значи все пак е ходил Борисов до Барселона и не е никак чудно да е ударил едно мъдо на крак . Е, от едното "удряне" е излязла дъщеря и любовница , но пък той не е женен , простено му е . Само дето е "отклонил" 4 милиона евро - нека докажат чии пари е дал там - собствени или държавни ! Защо не си дава имунитвта , ако е невинен ???

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 Май я е прескочил и тя сега си отмъщава !

68

Анонимен

преди 1 година

С тази политика скоро ние ще сме хляба и зрелището за Запада