208

Анонимен

преди 1 година

До ЧервендалестДобре е, че си стигнал до извода, че ти трябва и мозък!

207

Анонимен

преди 1 година

Клоунът го водят от цирк на цирк по столиците в Европа, да прави маймунските си номера и изказвания, а на края обикаля с една шапка, да проси пари от зрителите. Типично - циркаджилък. Но тези номера се изтъркаха и скоро циркът ще фалира.

206

Анонимен

преди 1 година

Война, време за мръсотиите на Лукавия

205

Анонимен

преди 1 година

"знаменателната реч на Зеленски пред парламента на Обединеното кралство" !!!!!

204

До Колко просТ

преди 1 година

Там е работата, че Руските ракети ще се окажат в Лондон и Европа, преди изобщо последните да са разбрали какво се случва. ОСновната ядрена битка ще е между САЩ и Росия, ако не дай Боже се стигне до нея. И това е така, защото между САЩ и Росия има достаъчно разстояние, за да може едните да пуснат, а другите да им върнат. Няма как да има ядрена война, между Русия и Европа. Тук може да има само ядрен апокалипсис.

203

Червендалест

преди 1 година

Никога в своята история Русия не е оставала без съюзници. Лавров броди из Африка и светът се смее. Има го в интернет. Всичко е ясно. Сами без мозък, стратегия, демокрация и конкурентност са обречени. Бившите републики и Полша са най-яростни противници на Русия. Те им сърбаха попарата. Само за Бай *** е чест да отиде на връх Шипка и мята руско знаме на 3 март. Другари, само с нефт, гас и ракети не става. Трябва и мозък.

202

Анонимен

преди 1 година

До 123. Ами Бг се управляваше от Канадеца.

201

до 330

преди 1 година

Никъде не се коментира ядрено оръжие. Това се случва само в главата ти.

200

Анонимен

преди 1 година

Троляци на рояци тука... Най-големият завод за бойни дронове в предградие на Рига, Латвия (американски) , е изгоряла. Американската демократична продукция е фюююй! Нацитата реват на умряло!

199

До Русофобът

преди 1 година

Като призоваваш за ядрени удари по Русия, трябва да подготвиш Юесей за ответния огън (неизбежен) от Русия по Йелоустоун и разлома Сан Андреас плюс няколко Посейдон пред Източното и Западнато крайбрежие отделно точкови удари по спец обекти и градове ! А дори и Русия да е срината се задейства системата Периметър..След което между Канада и Мексико ще се появи нов океан. И това не е фантастика !

198

Анонимен

преди 1 година

Давайте смело. А да видим какво толкова ще стане. И Хитлер много е говорел но сега е мъртъв.

197

123

преди 1 година

Хаха, евреин наркоман управлява православна Укрсйна, а Англия начело с индиец, емигрант от бившата колония. Така става, като слугите управляват, съсипват държавите. Няма родова памет, традиции, желание да пазят държавата си.

196

<><>

преди 1 година

Еврейна и САЩ най малко искат "Мир" .....войната в Украйна няма да спре ....за това спомга целия запад като играе по свирката на американския агент Зеленски .....искам това искам онова ......а ние платихме милиарди и къде са нашите самолети бре "партньори" или по важно е на Зеленски да му се дадат за да не вземе че да спре войната ...тая дойна крава ...няма Ковид няма Мовид ....този бизнес си е бая доходоносен !

195

До Анонимен 328

преди 1 година

Ако Русия ни нападне до два часа цялото НАТО ще бъде тук гаранция, но ти и другите предатели се надявате Русия да ни окупира за 2 часа?

194

да ама не

преди 1 година

До АнонименЗА ДА СЕ УНИЩОЖИ ОТРОВНАТА ЗМИЯ Е ДОСТАТЪНО ДА СЕ СМАЖЕ ГЛАВАТА Й.

193

Анонимен

преди 1 година

Само зиленският ли още не е разбрал, че западът я загуби тази война?

192

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да бъде победена без да бъде затрита по-голямата част от планетата. Дори всички ядрени бойни глави на нато да бъдат изстреляни, те могат да покрият само малка част от територията на Русия.

191

Анонимен

преди 1 година

Авер, тук пак един си пише и си отговаря и си слага плюсчвта за 2 цента от бат' Сорош!

190

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова, индийското менгене!

189

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой да обясни защо Украйна е натовски модернизирана без да е член, а велика Бг има три ръждясали Танка в музея на Военна Академия? Ние член ли сме на НАТО или сме само територия за кацане?