155

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 171: "Русия ми натресе руско робство". И когато беше руски роб, какво пиеше повече: водка или ракия.

154

Анонимен

преди 1 година

Русия дойде тук не за да ни освободи. Дойде както и другаде, за да прибере още една руска губерния. И щеше да го направи ако не бяха българи като Стамболов който стана пречка за това. Чети Захари Стоянов. И когато разбра, че българите не искат да са руска губерния провокира Сърбия да ни нападне. Само че сърбите ги бихме та още ги болят г-зовете. и ги обърнахме в бягство. И от тогава вече 140 години Русия не се примирява че не можа да сложи ръка на България.

153

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 166: Г'лупости са това. САЩ търсят контакти с Русия за нов договор за ограничаване на стратегическите оръжия. А ние засега наистина не търсим комуникация. Но като ни спрат евтиният руски нефт, сигурно ще потърсим.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен " Тия верно са болни у глЪвЪтЪ,мнооого болни." Те може и да са болни ама целия свят или ги уважава или се страхува от тях, а ти "здравия" си стоиш в малката кутиика и на никой не му пука дали изобщо съществуваш

151

Анонимен

преди 1 година

Русия ми натресе руско робство в което аз съм живял. В турското не съм живял, който е живял, той да им благодари че са го освободили. Аз на тея *** за нищо не съм им благодарен, точно обратното.

150

Тарнов

преди 1 година

Ако Рашка взимаше огромни заеми от ФЕД (на САЩ) щеше да съвсем на се на-упи на САЩ и щеше да стане равноправен партньор.

149

Анонимен

преди 1 година

Русия ви освободи от турско робство, вие я плюете и искате пак да сте роби на някви дето дори не ви знаят къде сте на картата, ами заслужавате си съдбата, че след 20 г. нацията ви няма да съществува

148

Анонимен

преди 1 година

За московските фашисти дъно няма. Все едно да комуникираш с хора от лудницата.

147

Анонимен

преди 1 година

Тия верно са болни у глЪвЪтЪ,мнооого болни.

146

Анонимен

преди 1 година

Русия била слаба и маловажна държава, ама всички евроатлантици мекокитковци под строй драскате коментари под всяка статия за Русия хахаха това какви ви прави вас, смeшнaри

145

Анонимен

преди 1 година

Това че имате ядрени оръжия не означава че можете да сте на един кантар с развитите страни...Махнете нефта и газа и от 11 място отивате на 111...Каква икономика имате...никаква...Там...в Азия при развиващите се страни...

144

Анонимен

преди 1 година

Новата китайска колония изби рибата с тоя фейсбук пост. Дъното не е достигнато, продължавайте да копаете, рашисти.

143

Анонимен

преди 1 година

Ами ходи да живееш в С Корея. Ще си непрекъснато гладен, но ще си имаш атомна бомба под кревата. На някой им харесва. От време на време ще я поглеждаш и ще се кефиш.

142

анонимен келеш

преди 1 година

До За атомните бомбиАтомното оръжие не се яде:):):)А в СК голем глад:):):)

141

филип ейджи

преди 1 година

До до 111там си имат пре достатъчно такива, лошото е ,че остават тук!!!

140

Анонимен

преди 1 година

Извадиха ли парчето от врата на Рогозин? Ще може ли отново да говори? Че те, руските фашисти, завладели братска Русия, окупирали се в Кремъл и бункерите в Урал, досега хубаво заплашваха света, ама Украйна и великата украинска армия ги разкриха! Ла ла джии!

139

За атомните бомби

преди 1 година

До Анонимен 153: Писах вече,можем да оплакваме Северна Корея, но те имат атомно оръжие и затова не са сателит на никого. Просто и ясно.

138

stoedin

преди 1 година

Доста далеч са от чл.51 на устава на ООН. Очевадно е обратното

137

Анонимен

преди 1 година

И за какво им е на С Корея атомната бомба като са живи скелети. Все едно гледаш концлагеристите на Освиенцим. Там май само Ким се храни нормално. И дъщеря му. Погледни Ю Корея. Богато, спокойни, проспериращи. И нямат АТОМНО ОРЪЖИЕ. Погледни Германия. През 60те години с една германска пенсия техните пенсионери можеха да обиколят Европа.

136

бай Тошо

преди 1 година

Тази нацистка да млъкне ! Били сме *** ,Рогозин щял да ни прати балистична ракета ,пращат диверсанти ,тровят ни бизнесмените и се мислят за велики !Я марш в ковчега *** ! Ходи си легни при Жириновски !