166

Анонимен

преди 1 година

Е да Ние сме виновни ,че Вие нападате съседите си и убивате всичко наред.Да така е Само и едниствено България е виновна.Я се разкарай....

165

Анонимен

преди 1 година

ТАЗИ ЗА КАКВА ОТГОВОРНОСТ ГОВОРИ РУСИЯ НАПАДНА СВОБОДНА ДЪРЖАВА ИЗБИВА ДЕЦА И ЖЕНИ .....ТАЗИ ВОЙНА ЩЕ БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА ОТ УКРАЙНА А ПУТИН ЩЕ БЪДЕ С ЪДЕН ЗА ТОДИ ГЕНОЦИД.

164

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкраинците са руснаци, руснаци по произход са, Зеленски и управляващата фашистка клика, не са украинци, нито руснаци, но извършват дългогодишен геноцид над руско-украинското население, убиваха украинци, защото не искаха да воюват срещу братята си руснаци, защото те са един народ и една кръв, как ще се почустваш, ако нахлуят в къщатата ти и ти връчат пистолет и ти кажат "убивай семейството си, брат си, сестра си, баща си или ние ще те убием", такова беше положението и е в Украйна!

163

Клеопатра

преди 1 година

Когато Щатите ви помогнаха със милиарди през 2-рата св. война, виновни ли бяха за удължаване на войната??? Без тях щяхте да мечтаете да победите Германия. Но тогава не мрънкахте. Най-силното ви оръжие от революцията насам не е военно, а пропагандно. Нали имахте най-модерните ракети, самолети, кораби и т.н.? Защо се боите от военна помощ за Украйна? Пропаганда, кибер атаки и спонсориране на русофилски партии. Там сте силни. Но...насила хубост не става. Защо руснаците бягат от Русия?

162

Анонимен

преди 1 година

Захарова се води политическо лице, но в действителност е просто предтавител на най-древната професия.

161

Пепи

преди 1 година

Е много ясно, че ние ви накарахме да нападнете съседката си. Даже и Хитлерчо ние насъскахме срещу Полша. Тука сме все рептили. Кяжете какво пушите? :)

160

Ученика

преди 1 година

Тази Мария каква мусака приготвя, пръстите да и оближеш...

159

Анонимен

преди 1 година

Ще има "народен съд"

158

Анонимен

преди 1 година

Украинците напират и искат помощ от нас, рашките ни обвиняват, че сме одължили войната...още малко ще ни изкарат като некакъв световен фактор :))) Маша явно не осъзнава, че така само ни вдига самочувствието, което беше смазано през соца от тех :)))

157

Анонимен

преди 1 година

навремето сме спасявали хора от смърт / евреите през ВСВ / , сега пращаме оръжие да се трепят хората .

156

Анонимен

преди 1 година

До до 167 "А ти знаеш ли коя година сме?" хахаха Напълно наясно съм. А ти знаеш ли, че заради Потопа, който се е случил много преди унищожаването на Хазарския каганат, днес континентите са такива, каквито са? Едва ли ще разбереш защо те питам, затова ще поясня - всичко си има предистория. Ние с гърците не се харесваме още отпреди 1500 години и повече, та чак до днес. Китайците ни уважават от хиляди години, та чак до днес и т.н. За да разбереш настоящето трябва да познаваш миналото... :)

155

адолф

преди 1 година

Досега мислех че тия говорят глупости под въздействието на лошия алкохол с който се наливат постоянно.След прочетеното обаче ми става ясно че вождовете в Кремъл освен перманентен махмурлук имат и много силно изявени психически отклонения.

154

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска мерзавци. Най-вероятно САЩ и Русия ще предложат България на Турция.

153

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНякога имахме и български перални и техника, чехите също произвеждаха много добра техника, сега ги няма, няма ги и работните места, защото ни ограбиха страната и превърнаха в консуматорско общество без производство!

152

зер

преди 1 година

тия в коя вселена живеят. България им виновна, че палят ракети по украйна от 9 месеца? Тия руснаци са тотално превъртяли играта!

151

Анализатор

преди 1 година

А САЩ носят пълната отговорност за това че даваха оръжия на СССР за да може да победи Германия,иначе нямаше да има сега и Русия.

150

Най,най...

преди 1 година

Тези от групата на Путин се изкараха големи моралисти и миротворци. На това му се казва още и цинизъм.

149

Анонимен

преди 1 година

Кадъната на колко водки е?

148

Анонимен

преди 1 година

Чували ли сте за Хазарския каганат? Знаете ли кой го унищожава? Знаете ли къде отиват хората, след разрушаването му (хазарските евреи)? Знаете ли кой днес управлява света и какво е родословието на тези хора (откъде произхождат дедите им)? Е, днес с Украйна се случва това, което с Хазарския каганат преди векове - хората са принудени да напуснат страната си и да се пръснат по света. Странно съвпадение... :) ... Може и да е случайно... :) ... а може и някой да си отмъщава за нещо...

147

Анонимен

преди 1 година

Айде сега да се скара Мичето на наште пyтьофилчeтa, те да се разревът и кършейки меки ръчици да почнат да с еоправдат: "ама ние не искахме бе Миче, извини ни пред Валодята, нека не се сърди, ще опраим положението"