197

ВЛАХОС ЕЛЛИНАС

преди 2 години

САЩ = ПОТРЕБЕЛЕНИЕ НА НАТУРАЛЕН ГАЗ за ЕДНА ХРОНОС / ГОДИНА::: 330 МИЛЛИАРДА КУБИКА ЗА ГОДИНА !!...ГЕРМАНИЯ : 90 МИЛЛИАРДА КУБИКА...ВУЛГАРИИЯ : 3 МИЛЛИАРДА КУБИКА ЗА ЕДНА ХРОНИА .....ГЪРЦИЯ 4 МИЛЛИАРДА, НО ЗА ГЪРЦИЯ ГАЗЪТ Е ЧАААК НА ТРЕТО МЯСТО ПО ЕНЕРГОТИЦНО ЗНАЧЕНИЕ .И ГЪРЦИЯ ВЗИМА ГАЗЗ ОТ 6 ИЗВОРА / ДЕРЖАВИ .+ ОТ СОБСТВЕНИ + ОТ НОВИ СОНДАЖИ В ГРЪЦКОТО МОРЕ , + И ОТ ДО КИПРОС .................ВАШИЯТ ПРОБЛЕМ НЕ Е ГАЗА , ВУГАРРИ...А АКО ОСТАНЕТЕ БЕЗ ТОК...МОЛЕТЕ СЕ ЧЕ БРЕЖНЕВ ВИ Е ПОСТРОЙЛ АЕЦ .

196

Тавариш Путин

преди 2 години

Все идет по плане. Руский корабль тянует нормально.

195

Алекс

преди 2 години

До Анонимен BOEING и AIRBUS ремонтирани с ирански части.Ще има доста нови серии от поредицата "Разследване на самолетни катастрофи".

194

Анонимен

преди 2 години

Специалната военна операция приключва с Украйна като държава застрашаваща интересите на Русия - веднъж и завинаги. И тогава идва следващия етап на по-голяма операция. Това сте вие, господа европейци. Вие сте следващите! Вие ше заемете мястото на Украйна в новата военна операция може би с още по-плачевни резултати. Какво? Ще разрушите руските паметници, ще наложите санкции? Или може би ще започнете ядрена война с Русия?

193

Визията на Бай Дън

преди 2 години

Еднополюсен свят с център УСА. Който не е съгласен му организират някаква революция арабска цветна пражка...без значение от името винаги става въпрос за насилствен преврат. Ако това не е достатъчно САЩ нападат съответната държава и я демократизират с бомби и ракети...Югославия Ирак Либия Сирия преди това Корея Виетнам Панама Гренада...естествено всичко това се случва без решение на ООН и Съвета за сигурност ! А с цинична наглост най големите "демократи" ни обясняват че "освобождават" хората там?

192

Анонимен

преди 2 години

Путин помля военните арсенали на източна Европа. А тъповатитe източни европейци сами му ги закараха да ги унищожи. И самолети, и танкове - цялата съветска военна техника става на скрап. А нова военна техника да се купува от САЩ на фантастични цени при тая криза, когато европейците миришат защото нямат пари за топла вода и душ, е меко казано безумие. Ама те сериозно ли си мислеха, че с техните оръжия ще спррат руснаците в Украйна! Русия дори не е използвала и 15% от военния си потенциал. Къде са останалите 85%? Как ще бъдат използвани ако се наложи? Къде?

191

Анонимен

преди 2 години

Западът е наясно, че му трябва голяма война, но от друга страна също е наясно, че при голяма война му остават само няколко часа. Интересно е да се наблядават жалките напъни на запада в тази ситуация.

190

Анонимен

преди 2 години

Половината статия е вписана с едно и също??? Журналята, я се стегнете

189

Анонимен

преди 2 години

Многополюсен свят с център Русия не е ли = на еднополюсен свят ??? Ако хората искаха да живеят като руснаци емигрантскиет потоци щяха да са насочени натам не към запада инямаше масово млади руснаци да емигрират ,т.ч. не виждам защо Путин натрапва упеавлението си на света ?

188

Анонимен

преди 2 години

Сегашният модел на Европейския съюз е изключително крехко нещо, което може да функционира само при благоприятни условия на постъпване на външни ресурси: енергия, евтини работни ръце и т.н. Веднага след като тези фактори изчезнат, започва това, което винаги се е случвало в Европа - много остра вътрешна конфронтация за достъп до тези ресурси

187

Гуцанов

преди 2 години

Ха-ха полюса на русия се състои от газ и нефт. Всички които се въртят около този полюс ги интересува само това. Има само един проблем обаче - газ и особенно нефт(който носи 3/4 от въглводородния БВП), предлагат още куп други държави и на драго сърце ще предложат на европейския пазар на не лоша цена, виждаме че цените спаднаха и вече се намира бензин и под 3лв.

186

Споко

преди 2 години

Споко, западът има план, всичко е под контрол. Спираме самолетните части, руснаците като останат без авиация до дни, дори до часове ще излязат на улицата ще свалят Путин и Русия ще фалира, и всичко ще се върне както си беше преди. Плана работи, всичко е под контрол, само трябва да изстудуваме и изгладуваме зимата и напролет всичко ще се оправи.

185

Анонимен

преди 2 години

Буахахах, е какъв е тоя многополюсен свят, щом има център, че и точно пък рашистан да му е център. Аре нема нужда. джуджо!

184

Анонимен

преди 2 години

Хем многополюсен ,хем с център русия.

183

Коко

преди 2 години

Русия и африка биха могли да докарат на Европа предимно СПИН.

182

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.......Хахааа, Специалната военна операция е до под кривата круша, товариш :))))))))))))))))))))))))))))))

181

Анонимен

преди 2 години

Русия и Африка биха могли да докарат Европа до просешка тояга

180

Коко

преди 2 години

Китай не е голям консуматор на газ. Само 8 % от енергийното му потребление е газ. Основно са на въглища- над 60 %, които сами си копаят. Освен това правят до 2035 нови 10 атомни централи. По- скоро Китай ще продава на Русия енергия, отколкото обратното.

179

Анонимен

преди 2 години

Ти остави газта, без газ ще спре индустрията, ще се върнат в западняците 19 век но пак ще живеят. Какво става с изхранванено. Европа е гъсто населена, няма плодородни земи, не може да се изхранва сама. 19 век се изхранваше с робски труд от колониите, ами сега?

178

Анонимен

преди 2 години

181 Алекс, стара ти е информацията! По-точно от март! Само че Китай от юни-юли се съгласиха да доставят самолетни части. Както се договориха и с Иран за произвеждане на части! Провери чичко гугъл ако не вярваш...И btw Китай почнаха да инвестират в Русия за произвеждане на телефони и процесори с висока производителност. Мен ми е по-интересно ако Русия спрат окончателно износа на метали и най-вече торове какво ще правят останалите? Нито ще имат възможност за производство, нито за храна.