194

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг. ,престанете да го цитирате,като че ли е класик.Та той е прочел само една книга и то "Винету".Не ни обиждайте,сериозна медия сте.

193

Анонимен

преди 2 години

Няколко различни съдилища обявиха, че арестите на Горанов, Борисов и Арнаудова са незаконни. Ако заведат едно дело, ще осъдят веднага държавата в лицето на кировците , но обезщетенията ще ги плащаме ние.

192

Анонимен

преди 2 години

dobre si lapaxte eftinia pri Boko

191

Анонимен

преди 2 години

Kiro predatela,jenkar,glypav kato karabonarefs

190

макак

преди 2 години

Този шебек се беше покрил,но отново изпълзя.По-скоро арест,и в затвора докато е жив.Но заедно с него още 200-300 видни герберасти,и 50-60 собственици на фирми,чрез които крадяха народната пара.

189

Анонимен

преди 2 години

Кой не го е страх... Нали беше се ... на Шипка. Отиде с 20 човека охрана и го направиха снежен човек

188

Анонимен

преди 2 години

Баце явно го е напекло слънцето нещо,нали не сме планова икономика вече а свободен пазар,какви тавани на цени,какви пет лева...тоя хептен почна да се изявява като Бай Тодор вече....

187

мак

преди 2 години

Да се шегува на запой у Банкя, и..нфа..нтил. Стига сте му отразявали все едно и също. По негово време кое беше наред? Едно голямо нищо бе наред. Не са крали ли? Таратанци. Бутна правителство и се кефи, а времето тече. Няма да направите нищо свястно, не ви стига акъл за справяне с кризи, но важното е тоя да се появява, да хленчи и да се перчи.

186

смях

преди 2 години

Днес за пръв път да прочета обективен коментар, на един от ДБ. Че съдебната им реформа е пълна измислица. Вота срещу Гешев го доказа. Обещаваха да го махнат, а той с 16 на 2 гласа ги размаза. Обещават неща които изискват 161 депутати, а те горките и с бит пазара не можаха да ги докарат до 121

185

Реалист

преди 2 години

Както знаем безплатен обяд няма. Ако има таван на цената на дадена стока, а пазарната й цена е по-висока, някой трябва да плати разликата. Този някой пак ще сме всички ние, въобразявайки си че плащаме по-малко. Аз пък не съм съгласен да доплащам за по-евтино гориво на всякакви ***, които изобщо не е задължително да карат автомобили.

184

До 188

преди 2 години

Даже и така,мутрагеньо пак не смее да се разхожда.А Петков все още е м-р председател и охраната му е задължителна по закон.Но и много често ходи без охрана.А на големия протест излезе сред хората,защото не го е страх,за разлика от тиквун.Панимаеш?

183

Анонимен

преди 2 години

Баце преодоля 6 пъти вот на недоворие, а кирчовците ги свалиха с първия. Пълна Пародия

182

ПП=ПРОМЯНАТА ПОЧИНА

преди 2 години

Синчетата на кредитните милионери от Жанвиденово време(1997) си изхарчиха откраднатите тогава пари на запад.... 2020-се върнаха пак в България, за да повторят упражнението на родителите си-комунисти......... БЯХА РАЗКРИТИ:ПП=БСП =ДБ............... П Р О М Я Н А Т А П О Ч И Н А...!!!

181

Анонимен

преди 2 години

Кирчо може да кандидатства за гинес, за най кратко управление с най много гафове. Дори Виденов изкара няколко пъти повече от него.

180

ники

преди 2 години

Нагъл и долен човек. Лъже от сутрин до вечер. 12 години нищо не направи за дуржвата

179

Анонимен

преди 2 години

Като Кирчо ли искаш да се разхожда в София. Два пъти го чакаха с кокорчо пред президентството с яйца и с домати и два пъти излизаха от задни изходи. Да не говорим, как се разхожда Кирчо пеша из София. Няколко охранители вървят с него на тротоара, а 20 метра зад тях цялата улица затапена, защото кортежа се движи с 5 км

178

123

преди 2 години

Боже, боже, и това нещо ни управлява Родината 12години!

177

F

преди 2 години

До АнонименБойко сложи таван на големите комунистически пенсии. Тези , който обиждат и си отварят голямата уста са комунисти и *** на комунисти . Хайде , цъкайте сега!

176

Анонимен

преди 2 години

Само ГЕРБ

175

Анонимен

преди 2 години

Тоя кога ще тръгне пеша из центъра на София,да се порадва на народната любов,а обикаля села и паланки като простинал кон,да залъгва простолюдието с неговите алабализми.