250

Случаен минувач

преди 2 години

Дават го заседанието в момента по БСТВ. Седнах малко да погледам, но повече от половин час не можах да издържа. То обиди, реплики, дуплики, заплахи, закани... а бе българска му работа. По-добре да изляза да свърша нещо, отколкото с тях да си губя времето. Ясно е, че Минчев ще го свалят. И ще се афишира ново парламентарно мнозинство.

249

Анонимен

преди 2 години

Слабото звено в досегашната четворна коалиция беше ИТН и сега това стана съвсем ясно. ИТН още не са разбрали защо са в политиката.

248

Анонимен

преди 2 години

Средният пръст на Ицо Наркомана се оказа за тях самите

247

Анонимен

преди 2 години

До МММ Единствената "вина" на Петков е, че няма дар-слово да обясни по ясно целите си. ...... Кирето няма цели и никога не е имал. Освен да се хвали нищо друго не може да прави.

246

Анонимен

преди 2 години

Каквито и да са ПП, не могат да бъдат по-зле от правителствата на ГЕРБ.

245

toti

преди 2 години

Да наистина Петков не е карал партийните школи на ,,бившите''и не е ходил на платени от партията уроци по реторика и парламентаризъм,а говори като човек от ПРОТЕСТИТЕ ЗА СВАЛЯНЕ ГЕРБ И МАФИЯТА ОТ ВЛАСТ !!!!

244

Анонимен

преди 2 години

Най-после първата добра новина от този уродлив парламент. Дочакахме!

243

Анонимен

преди 2 години

Да, ще има избори и то на хартиена бюлетина. Ще ни управлява този който е по силен! Тези незнаят защо са там в НС.Гледам ги в момента и никой не го е грижа за норода, а всеки мисли за мене си и плюе другия, после ядат и пият заедно.

242

Анонимен

преди 2 години

Тук играят много пари - милиардите откраднати от ГЕРБ, с които ГЕРБ манипулира хора от другите партии.

241

Анонимен

преди 2 години

До Шишо Абе те И ПП-то нямаха да са със статуквото ама се коалираха с най-големите продажници в модерната история на България - БСП! Аре без тия морални висоти, че тия ПП са по-зле от всички корумпирани правителства в последните 30 години.

240

Анонимен

преди 2 години

ИТН няма да влязат в следващия парламент, докато БСП и ДБ ще са в парламента.

239

svetlina

преди 2 години

Кирил Петков настъпи корумпираните и заговори за прозрачност и ето ти вот на недоверие. България няма да се оправи никога с тези предсрочни избори, на които години на ред ни карат да гласуваме. Българите не са ''узрели '' за демокрация ,на тях им трябва тиранин и деспот , за да им дойде акъла в главата.

238

Анонимен

преди 2 години

Изборите без машини са най-доброто решение, докато не е станало късно. Войната скоро няма да свърши, световни кризи има винаги, да спрем фалита на държавата

237

МММ

преди 2 години

Единствената "вина" на Петков е, че няма дар-слово да обясни по ясно целите си. В момента, мафията се прегърна за да го свали, защото има хипотетичен шанс да накърни руските интереси като пусне македонците. Македония не ни е проблем. Да вървят в ЕС за да се нормализират. Извън сръбската орбита. Нашия проблем е друг - бедност, инфлация, липса на промишленост, руско влияние. Тези неща трябва да решаваме, не да се лигавим с тоя чукар Македония заради който търпим три национални катастрофи!

236

Анонимен

преди 2 години

това е голям Кошмар как си преставяте крадливата джипка пак да ни управлява

235

Две мафии

преди 2 години

До xx Кирил Петков си го доведе ЛИЧНО Радев, който си го подбра лично служителя на руските служби Решетников, и когото издигна отколешната руска партия БСП. Петков беше доведен, за да извърши предателство в стил Георги Димитров, след което да бъде обявен за емблематичен за западния начин на отношение към българските интереси. ТОВА беше крайната цел на Кремъл: да отблъснат българите от Запада, като инсценират че е "противник" на българския исторически национален интерес в Македония.

234

Анонимен

преди 2 години

Само протести нашия вот не означава нищо за вождовете на партите то са детектори на лъжата чекмеджета джипки ДПС са кукловодите на задкулисието и те да не излязът чисти да си понесет греховете към България Трифонов патерицата на мафията позор Мафиятя е окупирала държавата и не я пуска време да си я върнем

233

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че днеска Тошко Африкански е с мазна озъбена триумфираща усмивка в залата значи само едно: всичко вече е договорено и решено. Тулупът, Чалгарят, Копейкин и Доган са се разбрали и преброили необходимите гласове. А в момента просто ни разиграват шоу в стил "определя се бъдещето на страната". До вчера същите лица бяха в истерия, а днес са спокойни и ухилени. Има ли нужда от повече въпроси? Ще се мъкнем пак по избори, ще гладуваме и ще мръзнем есента, докато тия си разпределят баницата.

232

Шишо

преди 2 години

Щом нещата опират до борба за келепира, може да очакваме всякакви екзотични коалиции. Най-смешни обаче си остават от ИТН и Въzраждане, които неуморно твърдяха, че няма да влизат в коалиция с "партиите от статуквото". След следващите избори може да очакваме нещо от рода на:ГЕРБ + Въzраждане ( с подкрепата на Доган). ИТН няма да влязат в парламента, освен ако Сокола не докара три синджира роби да гласуват за тях.

231

Жоро

преди 2 години

До кьде стигнахме с ИСЧЕГЬРТВАНЕТО на .. Остава останалото на ВАЗ