180

байселУ

преди 2 години

Змия която умира хапе най-много ! Такъв не трябва да има достъп до разни копчета !!!

179

паралелепипед

преди 2 години

Като сте толкова печени в иносказателната литературна дейност, имате ли мерак да си спомните какво се случи на шефа на ГРУ, след като показа "екскурзиантите" до Солсбъри ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. Подобна простотия няма да извърши и най-антиинтелектуалният селски мильо от времето на соца,... и человекът-шеф умря скоропостижно "след продължително заболяване". Другаре, много четете, но нищо не виждате. Запомнете, че 2/3 от айсберга са ПОД водата.

178

Анонимен

преди 2 години

До Putin......Не цапай името на човека! И ти си пътник! Нещо си се разбързал! В.В.Путин ще спаси Украйна от нов "голодомор", след като блокира износа на украинско жито, който се опитваха да устроят бандата киевски наркомани! Тази година тучните украински поля няма да дадат жито - засяха ги с мини! Всичко е платено от западняците с оръжия.Вече платено! Някой разбра ли?

177

Анонимен

преди 2 години

Физически му няма нищо на Путин. Болна му е главата от великоруски империализъм, съчетан с носталия по мъртвеца СССР.

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен --- Борис Джонсън е изключително добър политик, умее да разиграва, да тришира, да преведе целия ЕС през девет извора и да не им даде да пият вода. Това че се държи, като шут е част от политико-театралната му способност да адаптира към всяка ситуация. Като гледам вашите политици и техните импотентни способности се сещам и за доста от пишещите тук съветски патриоти. Иначе без рушнаците тъдява, това пространство ще се превърне в скучна ерия.

175

Ясно е!

преди 2 години

Това е същия тоя британски шпионин "на повикване", който се опита да пробута доказаните лъжи за Доналд Тръмп които 3 години се въртяха от "свободните журналисти". За което му бе платено милиони долара. Въпросът е колко са му платили сега. И колко взима журналист за услугата да му пробута глупостите.

174

Един

преди 2 години

Нещо Днес Бг не им се подхваща темата за Мариупул, а тя е както някога в Сталинград. Руската армия изважда от руините предали се нацисти. Цялата южна групировка която в началото наброява 20 000 черепа.

173

Много...

преди 2 години

..моля предателите на великият ЕС ( наглосаксите ) да стоят настрана, когато става дума за ЕС въпроси и да не говорят от името на Западна Европа. Те загубиха правото да са част от високотехнологична и развита Западна Европа, като позорно избягаха от ЕС, с което показаха, че не мога да поемат отговорност в трудни времена. ЕС ще го бъде и ще се справи с войната, без наглосаксите да насъскват Путин да разори ЕС. На наглетата втори път номерът НЯМА да мине!

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185------Значи не знаеш, че Токаев беше на срещата по сигурността? Гледай РУСКА ТВ!

171

молете се

преди 2 години

ако се гътне В.В.П.,да не дойде някой с акъла на Ердоган.Или на Жо Бидоня.Тогава не ви виждам.

170

Анонимен

преди 2 години

Мислех че навсякъде има само руски шпиони, а то се оказа че имало и британски. Но британските ги цитират, а руските ги гонят

169

паралелепипед

преди 2 години

Тук явно пишат младежи, които още не са били запланувани през миналия век. Същите анонси имаше и във вестник "Разбойническо дЯло", днешна "Чума", когато в "прогресивното" френско списания получавано и разпространявано в "комунистическо-социалистическите" РЕП-ове, именувано "Хуйманите Диманш" - орган на френската ком.-партия, анонсираха за сефте, че Брежнев е болен от рак. Инфото беше заклеймено от прегресариатът, но Вождът се гътна след два месеца и то от... РАК, както беше написано.

168

Анонимен

преди 2 години

Ох, пак ли извадихте изтърканите кьор-фишеци? Това го четохме и миналия и по-миналия месец. Че съчинете нещо ново накрая де! Все претоплени манджи предлагате.

167

Анонимен

преди 2 години

" Операция на гърба, свързана с рак на кръвта..."?????????????? Някаква нова медицина!в замяна на това Джонатан Байдън е здрав като скала, даже пребивава в паралелни пространства! Всички го видяхме! Не бързайте да се радвате, ако някой смени В.В.Путин!Никой няма стоманените му нерви и хладния ум! Нека някой някъде плисне боя в лицето на Н.Пр.Посланика на Руската федерация!

166

Putin

преди 2 години

е пътник. Русофилстващата маладьож скоро ще го разбере.

165

Анонимен

преди 2 години

Докладвайте всички фалшиви постове във ФБ на путлерастския тролетариат и се наслаждавайте да гледате как пропагандата намалява пред очите ви!

164

Оруел

преди 2 години

Да вярно е. Също е вярно че бай дън е мъртъв и е заменен от двойник. Също е вярно че фащ са кацнали на луната, обаче 50 години след това били изгубили технологията.

163

Ам, британският там.

преди 2 години

...незнам какво си, може ли да уточни кой от 25-те двойника на Путин, ако този е въобще още жив, е болен или там каквото предполага? И още отново да използвам и запитам наглосаксите - готино ли е да се скриеш удобно и задушевно зад полата на 300 милиона европейци и да насъскваш Путин по ЕС, знаейки, че ти си последен, който ще бъде ударен от евентуален ответен удар? Този номер го играхте 2та Свет Война, но все още има хора в ЕС, които са чели Световна История и няма да ви допуснат номерата!!!

162

Анонимен

преди 2 години

Както казват руснаците, танки грязи не боятся. Кучетата лаят, керванът си върви.

161

Хахах

преди 2 години

Ще си отиде и това изчадие като предшественика си Адолф. В бункера като плъх!