30

Анонимен

преди 2 години

Братя и сестри, о чудо Лена се изцепи, че 4 пъти по-евтин газ от Америка.В замяна, Македония.

29

Натовеца

преди 2 години

вместо да седим и да ги клепаме в интернет трябва нещо и в реалната реалност да направим българи инче национална катастрофа може би послендната и ни това е закривай !Само с псуване не става дела трябват!Зимата и есента идва глад брутален глад и мизерия какъвто не сте виждали !Нещата са сериозни във война сме подклаждана от ФАЩ и запдните психопати на икономическият форум и глобалистите !Сатанисти и педофили ни управляват!

28

Анонимен

преди 2 години

Каква деверсификация бе!!! При тръба, ще купуват газ с танкери от оня свят. Е то ясно, защо ви спуснаха отгоре. Убедих се, че който искат САЩ е на власт в Бг. Преди искаха Борисов и беше той. Сега искат тези и са те. Що се отнася до Харвард, оставам с впечатлението, че тези, които обучават там, ги обучават със задача да се върнат тук о да разсипят държавата си. Така че, завършил Харвард в Бг вече е черен печат за политик.

27

Анонимен

преди 2 години

Диверсификация има много тръби и с Гърция, Румъния и т.н. и т.н. но няма газ. Похарчени 10 милярда $ за чекмеджета но като няма газ тръбите са празни и няма диверсификация. Така и с магистрали и метро милярди $ похарчени а сега няма коли и пътници и държавата не може да върне парите.

26

Анонимен

преди 2 години

Ше ми компенсираш дедлвия, колкото простата тиква не в крала като за последно.

25

,,

преди 2 години

Какъв е Българския интерес бре ококорения?Да ходим при дилърката или при ръкуващия се с вятъра.Бойко подарявал кученца ,а вие не спряхте да лазите в краката даже на украинските утрепК.и.

24

Натовеца

преди 2 години

като стана въпрос за кученца на снимката един ококорен пудел на ФАЩ!Мега противно псе!

23

Анонимен

преди 2 години

Унгарски евродепутат: "Правителството на България е решило да срине държавата и икономиката ѝ, става опасно за ЕС. Едни продали се на САЩ измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България, а премиерът на тази страна може да се окаже и гражданин на Канада, същата тази Канада, за която вече на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна, добавя Ерно Шалер Барош.

22

Анонимен

преди 2 години

Шом пада акциза и ДДС хората искат да видят и много по-ниски цени в магазините или транспорта. А те се качват и така и държавата губи и народа губи, а печели само бизнеса. Тоя бизнес като не може да работи ще закрие и парите ще се дават за помощи само на безработните и бедните а не на бизнеса..

21

Кокорчо

преди 2 години

Познайте кой е на снимката?

20

Мафията на Гешев

преди 2 години

Главният прокурор Гешев използва Терористичната Групировка на Юлиян Борисов Георгиев за унищожение на Български граждани! Тези убиват обикновени Българи!

19

ПП

преди 2 години

Така ще ни диверсифицират, че 50 години няма да се съвземем.

18

Втечнен сладолед

преди 2 години

Това не е диверсификация, а друга дългосрочна зависимост. Ако се продължава по този начин, това правителство няма да изкара зимата.Поне да успеят да вкарат тиквата и каскета в затвора дотогава.

17

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Влажни големи очи на кошута.. Оформено дупенце... Ти ни каза, че "имаш топки"..Но не ни каза, че имаш САМО топки. Оцновният агрегат липсва. Ползваш този на твоя Специален "любим" - Той пък, горкичкия си няма топки. От анаболите са му станали на грахови зрънца. Всичко е любов!

16

Анонимен

преди 2 години

До 9Каква е тази диверсификация при която заменяме по-евтин газ с по-скъп))))))))Кой те излъга, че руската газ е по - евтина? Постоянно се покачва, а в Сърбия си задават въпроса, защо тяхната газ е по-скъпа от тази за Чехия, Словакия, Германия, при положение, че те са неприятелски страни за Русия. Е, нашето положение е подобно на сърбите.

15

Мошеник

преди 2 години

Дръж му кученцето на Путин.

14

Анонимен

преди 2 години

Като няма кой да плаща и няма коли за какво направиха толко пътища и магистрали а сега нямало пари. Който иска пътища трябва да си плаща

13

Само минавам

преди 2 години

В наш интерес е да купуваме нещо еФтино и със сигурна доставка в дългосрочен план. Та ако ще и от Занзибар да е!А вашето твърдение "Евтино от САЩ" е класически пример за оксиморон!

12

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, МИЗЕРНИЦИ

11

Анонимен

преди 2 години

Педи пак си отвори устичката за да ни излъже.