26

Без този грешник

преди 2 години

За този човек няма благодатен огън и Великден, той е олицетворение на злото - може ли злото да те поздрави за Великден ?

25

аз-ът

преди 2 години

От време на време си пускам записа как пръснаха динята на Кенеди. Яко е. Забавно.

24

аз-ът

преди 2 години

Кефи как Саш-ката се самоизяжда отвътре. Тва е важното. Путин е човек, няма да е вечен. Но процесите при Краваристан вече са започнали. Те се мразят вече неистово едно други, крият се, ме смеят да кажат кво мислят, натрупва се огромно напрежение , иде гражданска война. Втора. Чини ми се тая ще им е последната. След нея ще имаме около 50 нови държави на картата. Важното е че либерализна и Запада отиват в кeнефа. Където им е мястото.

23

Либерал демократ

преди 2 години

Разбрахте ли за майката на Путин. Пишете в тубата Putin's mother за да ви стане ясно откъде идват приликите със Сталин. Който също както Хитлер, Мусолини и Кадафи не се зарадва на достойна смърт, предаде богу дух удавен в собствената си пикня!

22

Либерал демократ

преди 2 години

Всеки диктатор рано или късно ще свърши като Кадафи или в най-добрия случай като Хитлер!

21

Анонимен

преди 2 години

Агресорът, този, който нае мюсюлмански главорези да избиват братята си християни, ще ме поздравява????? Върхът на лицемерието!

20

Анонимен

преди 2 години

Православния Путин изпраща чеченските главорези начело с Кадиров да избиват православни украинци.

19

Мах.ни се сат.ана!

преди 2 години

Юдо-хазаринът Шаломович не е християнин, а комунист-антихрист. Ако мисли, че Бог Йехова не знае за престъпленията му се лъже. Рано или късно Божието наказание ще застигне не само него за престъпленията му срещу човечеството, но и неговите наследници до девето коляно. Защото Бог е благ, но и справедлив.

18

аз-ът

преди 2 години

До 24 куршум в главата кат на Кенеди ли ? Как му пръснаха китарата кат зряла диня ?

17

аз-ът

преди 2 години

В Украйна християни няма. За да има християни трябва да има хора.

16

ИБНи гИ

преди 2 години

До аз-ътЧукайте си яйцата!

15

аз-ът

преди 2 години

Най великият ! Моят Президент.

14

Анонимен

преди 2 години

Путин: няма да почваме война, сега в момента са във война. Путин: няма да нападаме повече Мариупол, в момента обстрела се засилва и са готови за щурм. Путин: Украинците са нацисти, а се вижда, че самите руснаци са фашисти. Путин поздравява всички християни. Е има ли някой да вярва на тоя атеист, езичник, мюсюлманин или какъвто и да е. Тоя не е християнин, самия факт че се прави на вярващ е достатъчен да знаем, че не е. На лъжата краката са къси, нали знаете!

13

Анонимен

преди 2 години

не смее да излезе от бункера, а пуснатите кадри са от миналогодишния Великден, та навръх празника т.н. представители на руския православен мир, обстреляха жилищна сграда в Одесса и убиха майка с малкото си дете, вероятно по техните думи там е имало биолаборатория, РУСКИ ВАРВАРИ!

12

Анонимен

преди 2 години

Всяка година Путин поздравява християните по света.

11

Анонимен

преди 2 години

Как може да поздравява християните и в същото време да е обявил джихат на християните в Украйна

10

Анонимен

преди 2 години

Укренските фашисти безбожни, гледат смъртта и се питат дали тове не е майка им, защото повечето са ко пИлца и никога не са виждали майките си.

9

наглост

преди 2 години

Путин поздравява православните християни които убива в Украйна. Какво лицемерие - убива деца и ги поздравява с празника. Но бог вижда и ще наказва.

8

Кой си ти

преди 2 години

Чичко Путин със обрязаните си войни кого поздравява? Как Пуzин се смята за руzки християнин на петни християнството. Е това е повече от наглост, това си е шизофрения. Нещастен пеzидент, на Попов опиянчен и развратен народ. Бог да ги прости, ако е милостив

7

Анонимен

преди 2 години

Не са християни а насилствено Похристиянизирани. Този Геноцид започва някъде към 3 век нас ни хваща чак към 8 век