30

Анонимен

преди 2 години

Ако и Европа спре да купува руски газ,Русия газ ще пикае.

29

Анонимен

преди 2 години

Вчера отидох до магазин наТ- маркет веригата.И като видях,че почти 1/3 от стоки им са с изтекъл срок на годност си нарязах карта за"намаления"и повече няма да стъпя там.Само глоби от по 200к за стоки с изтекъл срок на годност ще спрат спекулата и тровенето на българските граждани със стоки с изтекъл срок на годност.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Дреме му на Вовата че ЕС ще се откажат от Газа .Индия и Китай са готови да вземат целия излишък." ЕС внася от Русия 155 милиарда къб метра газ. Китай внася 18.5 милиарда. Успех със "вземането". Впрочем, Китай плаща 1/4 от цената, която плаща Европа, тъй че колкото газ "вземе", ще го вземе на ОЩЕ по-ниска цена. Скоро "денги ньет" :)))

27

България

преди 2 години

Кога ще се освободи от Русия

26

ира

преди 2 години

До До 7Аз също не съм разбрал, моля поясни кога е Европа се съгласявала да плаща повече, и кога не е била най-задоволения клиент? Кого са се отказали от нещо сигурно, та и ние да го направим. И друго, ти коя Европа си, та сипеш обиди? Явно си от Европа на чушкопека и кварталните махленщини...

25

Честито

преди 2 години

Освобождение на Литва от Русия

24

Анонимен

преди 2 години

и като всички от ес се откажат от руската газ, като как сащ ще доставят втечнена газ, която да захрани цяла европа?? откъде толкова кораби?? и на принципа на пазарната икономика, цената ще скочи до небето! и дали си заслужава, само за да се угоди на сащ и нато да имат военни бази в украйна, половината свят да изпадне в сериозна криза и милиони да обеднеят?!

23

Анонимен

преди 2 години

А ние кога??? Надявам се час по-скоро!

22

Анонимен

преди 2 години

Вовата никога няма да замени евро и долари за рупии, а и не съм чул на някой изведнъж да му е притрябвало няколко пъти повече газ, нещо се е объркал.

21

Анонимен

преди 2 години

И ние трябва да спрем, нито лев на Русия

20

Анонимен

преди 2 години

Споко, войната тепърва започва. Газта ще ви е последния проблем. 10 милиона украински хрантутници идат, най-малко.

19

Анонимен

преди 2 години

Общо населението на трите държави е само около 6 милиона, Естония е най-малката с население колкото София - 1 300 000 млн., може и да се оправят с доставки на втечнен газ, не им трябва много. А с големите западни икономики как ще стане?!

18

Анонимен

преди 2 години

"Огромният потенциал на Литва ще накара Путин да се размисли, сигурно" заради огромния потенциал на тия три държави съюза фалира. Хахаха. Към днешна дата са известни разпространението на хероин и крек в Ирландия и Испания. Уж те взимат на бригада, ама те правят роб. Толкова нямат идентичност, че бандите са известни с името "руснаците", кой ти на Запад прави разлика между тия трите "държави"? Хахаха.

17

Анонимен

преди 2 години

Ще се топлят със зелени хартийки.

16

до анонимен 9

преди 2 години

След майдана Украйна само транзитира руски газ. Газът го внасят от страна от западна европа, който всъщност пак е руски, но на по-висока цена. Не се научихте, че няма вечни врагове, а вечни икономически интереси.

15

Анонимен

преди 2 години

Американската газ за Литва ще го платят българските граждани. Който не вярва да отиде в литовската верига Т- маркет и да види и сравни цените им в Латвиа с тези в магазините на същащата в България.

14

Анонимен

преди 2 години

И ще вкарва руски газ от Германия.

13

Анонимен

преди 2 години

Ще плаща докато има. Като свърши газта от хранилищата ще духха, за да се топли.

12

Димитър

преди 2 години

Прорушки тролини, не ги мислете Балтийците. Много по-напред с материала са от Нас. Мислете за Нас и робското ни мислене. С този манталитете, до тук. Най-бедната държава в ЕС и толкова Сега разбирате ли, защо сме най-бедни? Нямаме и капка предприемачески дух и смелост. Само знаем да се оплакваме и да се снишаваме...

11

без пропаганда ли

преди 2 години

Ама много "героизъм" имало в този сайт. Всяка сутрин се умиляваме от Зеленски и новите му препоръки, сега Литва ни призовава към доблест, потънали в просперитет чиновници, от ЕС безстрашно се подават от президиуми. Хайде, достатъчно.