170

Анонимен

преди 2 години

много ме е яд ...баси..а американците обещаха да почне войната утре..аз бях пуснал СНН да гледам унищожаването на Окрайна ..ама Американците пак ни излъгаха с фалшиви приказки

169

Филм

преди 2 години

Ех провал,тамън CNN,бяха вече засне ли как Руските танкове газят Украински деца а то каква стана!!!

168

Анонимен

преди 2 години

200 потурнак, аз съм адолф. И ще те нападна.Трепери. Трепни хаха ебасии бооклука тролски си

167

Анонимен

преди 2 години

Западното разузнаване го има само по телевизора

166

Анонимен

преди 2 години

иаче НАТО са готови да се бият ДО ПОСЛЕДНИЯ украинец чакайки в съседни държави..в БГ например за раздали каски на 16 човека от специален отряд , войниците били 110к средно тегло

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138......Нямаш спомен? *** на доктор

164

българин

преди 2 години

До: номер 187 (ама нидейти така!) Защо? Какво те учудва? Ти не знаеш ли, че Адолф Хитлер също на няколко пъти е отлагал нападението над Полша? Било е планирано през август да стане. Но след като го въвличат в дипломатични преговори и заплахи че западните демократични държави ще се намесят, тогава Хитлер отлага нападението за 1-ви септември, 1939 г.Интересен факт е, че същата война е приключила на следващия ден, тоест на 2-ри септември 1945 г., когато Япония е подписала капитулацията!

163

Айде бе сега нарочно

преди 2 години

От своя страна говорителят на украинския президент Володимир Зеленски оттегли изявлението на държавния глава за предстоящата руска инвазия на 16 февруари, като уточни, че украинският лидер е чувал за датата само от медиите, а не от източници от западното разузнаване.

162

Тероризъм

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

161

Анонимен

преди 2 години

Вчера некои беше написал коментар х......ми вика тагадък,тагадък.

160

Анонимен

преди 2 години

Мечката пръдна и всички се разхвърчаха. Едни местят посолства, други избягаха в чужбина (80% от украйнските депутати).

159

Анонимен

преди 2 години

нищо не пишета за новината че Хилъри Клиторн се плащала на технологични компании да изфабрикуват връзка между Тръмп и Русия..внесоха го в съда преди 3 дни ..ама медиите мълчът

158

Гей Союз

преди 2 години

Подарък от Путин за Свети Валентин.

157

Анонимен

преди 2 години

Когато руският президент Владимир Путин e бил уведомен за спекулации от страна на Запада относно датата на предполагаемата инвазия на Русия в Украйна, той шеговито е попитал в колко часа се предполага, че "войната" трябва да започне. Това разкри говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от TeleTrader.

156

Анонимен

преди 2 години

Изтеглиха два урала за добра воля.

155

Анонимен

преди 2 години

иаче НАТО са готови да се бият ДО ПОСЛЕДНИЯ украинец чакайки в съседни държави

154

Анонимен

преди 2 години

..Байдън още преди 3-4месеца вдигна всички санкции срещу,, Северен паток 2........... Наистина, санкциите бяха вдигнати, един вид, но свирепия натиск на САЩ не е спирал: беше казано,че СП2 ще бъде сертифициран някъде чак през второто полугодие на годината,пък след това ще можело да започне пренос (а може и веднага);междувремето в САЩ републиканците жив го дерат Байдън заради този газопровод. Поне година можеше да се забави, десетки милиарди в минус на руснаците, изнемогваци от санкциите.

153

Анонимен

преди 2 години

"Русия изтегля част от силите си от границата с Украйна"? Коя част точно от силите си изтегля Русия? Вариететния театър? Или полевата кухня? А може би полевата църква/джамия/синагога? Или журналистическите палатки на военните кореспонденти може би? Кинооператорите?Коя част точно?

152

ама нидейти така!

преди 2 години

Пак ли се отлага?? Нали утре щеше?... Сега CNN бързичко да нагласи нещо ново за простолюдието!!!

151

Шоу

преди 2 години

САЩ са в шок и още мислят как да коментират и измислят нова лъжа.