316

Анонимен

преди 2 години

прочел разказа специално заради предстоящото интервю, което бе излъчено по дарик на запис и пак не оцелил писателя. Какво да кажеш - просто Киро

315

Очаквам

преди 2 години

Истинската история на руската азбука. Чудно е защо не е алфавит, а азбука

314

До 367

преди 2 години

В Русия също вече няма славяни от както Украйна се отдели от тях

313

Е

преди 2 години

като ти е любим,поне да знаеше автора.То е ясно че всички изказвания са предварително уточнени но поне трябва да се помни точно.

312

Анонимен

преди 2 години

Про100 Киро е прочел разказа в грайндъра :) После го боляло дупенцето цяла седмица!

311

Анонимен

преди 2 години

На Радев любимия текст е от Устава на БНА :)

310

Анонимен

преди 2 години

Етиопи или Ефиопи са наричани от българските средновековни автори, западните автори ги наричат хуни, тартари. От тях са Българите и не сме никакви славяни

309

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..В Канада се говори И на френски !..А за унуките ти-добре!..Земи да научиш и ти нещо покрай тях !

308

ПроСоТо

преди 2 години

Петков НЕ се е ИЗВИНИЛ,защото не е направил нищо лошо и не е обидил никого !..Просто изяснява "катастрофалния гаф" ..Аз на негово място бих добавил :..-"А който се смята за БЕЗГРЕШЕН,нека пръв хвърли камък върху мен!"..( Знам,че ИМА и сред вас хора,които знаят Кого цитирах..)....Иначе:- Като гледам "коментарите" ,Тиквун е мобилизирал ЯКО пуделчетата си да подлайват, и то УПОРИТО,срещу Петков и останалите..Рак ще го хване Дебелака от злоба и завист..

307

Анонимен

преди 2 години

Фелибето да не се праи нога на учен че едва завърши 5 клас в Пловдив преди да замине с родителите си за Канада.. Какво и как е учил в Канада немам идея ама сигурно си е купил дипломата. Като го слушам как говори на енглииски напрао падам. То внуците ми говорят англииският сто пъти по правилно.

306

ГРАДСКИ

преди 2 години

ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОМЯНАТА 9МИЛЯРДА ОТКАДНАТИ -ТА ЧЕХОВ Е ТОЛСТОЙ НО Е ЧЕХОВ -ОЩЕ МНОГО ПРОСТОТИИ ЩЕ СЛУШАМЕ ОТ КИРЕТО !!!!АААААА?????

305

Тартария

преди 2 години

Така историците и картографите наричали областа от Делтата на Дунав, Крим Южен Сибир Манджурия до Тихия океан. Тези земи са полупостинни степи където живеят тюркски и монголски племена наричани Етиопи или Татари.

304

ПАРЕН КАША ДУХА

преди 2 години

Едва ли е скрил милиардите в шкафче.Просто запушва буцеви пробойни,които се разшириха сега с енергийната и здравната криза.

303

Анонимен

преди 2 години

Киро, колко моста има над р.Дунав?

302

кУролация

преди 2 години

Излиза, че Петков кУролацията знаел български.

301

Анонимен

преди 2 години

И без любими разкази при Борисов инфакцията беше 1%, а при Петков Разказа 30%. Вие кой от двамата искате да ви управлява?

300

Нека всеки знае

преди 2 години

Харесвам Кирил Петков! Той на 14 години е избягал от комунистите в Канада.

299

Кире, лесно е

преди 2 години

Неофит Рилски е пишел първата граматика, когато Толстой е обсаждал Силистра.

298

Анонимен

преди 2 години

"Харесвам Кирил Петков!Той на 14 години е избягал от комунистите в Канада.".......... че той на 14 години е бил през 94-та - от КАКВИ комунисти е бягал в Канада по-точно?! Или и той като *** и борбата му срещу комунистите с плакати от тапети на непроведен митинг? Или като Баце, дето бял ден не видял (само се изучил, задомил и направил кариера), заради дЕдо му, убит от комунистите? Абе, като ги пускате в обръщение тези геройски легенди, малко по-добре ги измисляйте, че стават грешки и смешки.

297

Отговор

преди 2 години

До "извинение"! Нормално е човек да сгреши, и на това няма кой да го вземе насериозно! Но извини ли се за "канадското" поданство ? Извини ли се за източеното язовирче? Даде ли поне някакво сносно обяснение , къде потънаха 9 милиарда от бюджета за декември... ? Та извинението за Чехов му е най-малкият проблем!