196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 259 "Няма човек на планетата вече да не знае че американците създават хаоса, цветните революции и ... " Даже опита в България показва, че русоробите говорите така дори в случая на ЯСНИ доказатества за пустинята, която господарите ви оставят след себе си. После с десетилетия ви оправяме бакиите, а вие хвърляте вината на "демокрацията". Например масовата емиграция след отварянето на границите я приписвате на демокрацията, а е резултат от мизерията на комунизма.

195

Анонимен

преди 2 години

254 за твое сведение часовете се сменят по едни други причини. Ракетите също имат таймери. Много ти се иска да знаеш кое как и къде. Обаче това което светът узна е че паролата щатските е 000000

194

Херр Марул

преди 2 години

До Herr Muller: Абе знаех че си тъмно- зелен ама друго е да потвърдиш! Понеже и на мен не ми се спи (ама от кеф - не като вас по служба) дай да си почешим езиците - защо Путин ви е инфектирал хемороидите та не може да кацнете? Или това са твърде гейски въпроси и ние нямаме право на отговор...

193

Herr Muller

преди 2 години

До Мегапаразит --- Не бой се, колега! САЩ се разпадат от 1917-та. Даже рамо до рамо със СеСеСеРе решихме да ги изпреварваме, но се отказахме, за да не ни видят голите дирници.

192

Анонимен

преди 2 години

247 продължаваш да лъжеш и даже не си вярваш. Типичен магарешки инат.Няма човек на планетата вече да не знае че американците създават хаоса, цветните революции и марионетки като Гуайдо. А Фидел надживя сума ти американски президенти и всички те се опитваха да го убият чрез службите. Ето затова е световна легенда.

191

Анонимен

преди 2 години

Афганите уважавали руснаците! А що ги стреляха тогава? Това са типично руски митове и легенди, като за чичко Ленин, чичко Сталин и чичко Димитров. Закърмен съм с такива от детската градина. Гади ми се!

190

Мегапаразит

преди 2 години

САЩ не се разпада, а колабира. После ще се разпадне - като се свършат ресурсите които смуче от държавите жертви.

189

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 252 --- Русия е Азиатска държава.

188

Herr Muller

преди 2 години

До Зелените я обяснете! ---- Аве, колега! Ти да не мислиш, че целият свят е по Масковский часовник и вси тъдява пишат от гара Каспичан. Значи, Земята е кръгла и има часови пояси. Ей, оня дребния, не успя да уеднакви времето в Русия, или когато на Сахалин е 12 на обяд и в любимая Масква - пак ще е 12 часа на обед. Големи мислители има в Кремъл да знаеш...

187

Анонимен

преди 2 години

241 Русия е част от европа. Ти не си. Атлантика не е европа. Даже евреина сорос па макар и унгарски не е европа защото се пише американец. Елбрус е най високият европейски връх. Петербург е четвъртият по големина град в европа с най големият мизей в света.

186

мноого гейско

преди 2 години

До Анонимен: Да немаш комплекси? Или да не си некрофил? Предпочиташ старци по стълби на кълбета пред мъжествения Вова който може да язди мечки да лети на всякакви самолети и да кара подводници?

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 246 "Там има надпревара в годините, 30г Живков, 20г Путин" За Путин е тъжно, че дори няма да се нареди в пантеона на най-големите сатрапи - нито му стиска да прави техните престъпления с размах, нито ще изкара толкова дълго. Ще си отиде дребеееен, дребен .....

184

Анонимен

преди 2 години

Време е за ядрена война, но всички станаха просто алчни без приоритети.

183

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 235 ---- След десетгодишната война на СССР в Афганистан, става ТОЧНО обратното. Руското "присъствие" винаги носи хаос, трупове, вътрешни конфликти и свирепа беднотия.

182

Анонимен

преди 2 години

САЩ не се разпада, а еволюира. Защото съществува на принципа естествен подбор. Преминава през криза, катарзис, и оцелява сполучливият вариант, който после процъфтява. Както е и в природата. При диктатурата няма избор между сполучлив или несполучлив вариант защото там няма варианти. Там има надпревара в годините, 30г Живков, 20г Путин, Лукашенко колко беше, че забравих, и така! Жив и здрав!

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 242 Квасааааа! Кваса!

180

Зелените я обяснете!

преди 2 години

Що не спите а пазите с гърди великата хамериканска немощ от рашките, които даже не знаят че участват в тези нощни набези?

179

Анонимен

преди 2 години

231 нещо не ти се получава опорките. До одеве беше ходил, сега не си. *** спам, поръчков. А има закон за някои неща. Накрая и ти като онзи атила мирослав блажев ще искаш да четеш корана на едно друго място. Как пък все корана искате да четете като ви приберат? ДПСорос синдром ли е това?

178

Анонимен

преди 2 години

Европейците не искаме Русия. Да си взимат кваса и да си ходят в Азия, имат си ресурси да се оправят.

177

Шмихайзер

преди 2 години

Имаше едни клипчета в тубата (която не руска да кажеш) със стари авганистански пушки преживели войните. та те се изказваха с уважение за рашките и със презрение към краварите. дали си запознат или ляляш свободен стил като Псаки (а знаеш тя е блондинка все пак и има оправдамие!)