155

Анонимен

преди 2 години

До До 166/174 Освен да изпадаш в зомбибърборене поваряно хиляди пъти не работиш с никакви "факти". България в момента има рекорден БВП, рекорден ИЗНОС, рекордни СПЕСТЯВАНИЯ на населението, рекордно НИСЪК ДЕФИЦИТ (поне докато не дойде ДС на червените, те ще "поправят" тази разбота сега) и всичко това в КОНКУРЕНТНА среда, а не в изкуствената кома на Тошовата "икономика".

154

НаЕСрахте се

преди 2 години

ЕС е концлагер. Непосилни налози и данъци за производителите, ограничения и забрани за производство. Унищожиха работещи и печеливши отрасли у нас. Днес по съществото си са ултракомунистическа диктатура с планово производство и подтисничество за народите в периферията. Налагат ни закупуването за милиарди на летяща скраб, отделянето от бюджета ни на милиарди за поддържането на НАТО, а пари за болници, училища, детски градини и заплати, няма. Низост...Плюя отгоре

153

Анонимен

преди 2 години

Няма по голям противник на България от германия но товя не пречи България да е фрашкана с германофили е и какво от това.

152

До Звезда :

преди 2 години

"....Търся любовник за 1-2 нощи..." - Звездичке, объркала си сайта дъще, пък и аз взимам скъпо надали ще може да платиш ? :)))

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 "Нормално е руснаците в определени периоди да са били против нас." Ето по това се познавате продажниците русофили. Оправдавате действията на руснаците дори, когато са насочени срещу собствената ви родина и интерес! Тук става дума не за какви и да е събития, а държавностноформиращи. Неслучайно Русия е била против това да се случат и до ден днешен ни мачкат тия сатрапи. А ти си толкова смачакан, че си готов да се унижаваш като се самоквалифицираш с най-срамни епитети. Пфу!

150

До 166

преди 2 години

"....Русия продължава да е агресор и винаги е била такава, както казах...." - това че си изоставил България, не прави твърденията и убежденията ти Достоверни. Погледни фактите в очите и виж къде сме сега - Бананова република ама без бананите. Наука, образование, квалифицирана работна ръка, визия за бъдещето НУЛА. Дори осмиваната в нашите "медии" Северна Корея е на десетки години преди нас, само дето не знаем това и ревем - Ама те нямат "демокрация". Ние като имаме гледам "цъфтим та връзваме"

149

Анонимен

преди 2 години

Нормално е руснаците в определени периоди да са били против нас.Българина е неблагодарник те са пратили войски тука да ни измъкнат от Турското блато щото е ясно че с фишеците на Лецки и Ботев е нямало точно никога да се освободим та вкарването на войски си е вид инвестиция и когато видиш че тя не се отплаща е нормално да си против по нататък иначе за кво ше го прават.

148

Анонимен

преди 2 години

До До 163/168 За втори път те засичам да омаловажаваш причините, поради което руснаците да се интересуват от даден резултат и за втори път ще ти кажа, че си отчаян. България винаги е била трън в петичката на Русия на Балканите, затова винаги са се опитвали да ни изличат като влияние. Русия е страната, която е била ПРОТИВ бългаското Съединение и ПРОТИВ българската Независимост. Това е от самото начало симптом за намеренията й в България и е НЕОСПОРИМ ФАКТ.

147

Анонимен

преди 2 години

Сащ не са ли агресор искат да признаем тяхното виждане е аз не го признавам кво ще ме утепат ли клоуни то бива толко про сти ама тва тяхното няма граници

146

Анонимен

преди 2 години

До До 156/161 "Не може да кажеш и обясниш на афганистанец че няма Аллах, така и на нас не може се обясни че ЕС е система за Партньорство и Свободна Търговия.Трябва да се научим да Измисляме, Произвеждаме и Продаваме конкурентен продукт." Отсега ти казвам, че разговаряш с еквивалента на афганистански муджахидини, които просто пишат на български. Те не могат да се отърсят от миналото си, и затова всяка интерпретация на това какво е ЕС (или каквото и да е от реалността) минава оттам.

145

До 163

преди 2 години

"....ПОСТОЯННО да се меси в делата на Европа и по-конкретно, България...." - с какво България е по-важна от Румъния, Унгария, Чехия, Полша, Латвия, Литва и т.н. ? Имаме някакви ресурси, злато, уран, цветни метали, диаманти, нефт, газ, квалифицирана работна ръка та някой да се е "загрижил" специално за нас . Същото като Макетата и ние сме Абсолютно Бедни и Безинтересни на целия свят, щото той Интереса идва с Парете. Може би е и пи-добре за нас.

144

Анонимен

преди 2 години

В кое евангелие пише че демокрацията требе се разпространява

143

Анонимен

преди 2 години

До До 160:/164 "Русия е 90% пуста ама "продължавала да се разширява" и то с някакви бедни откъм ресурси територийки. Защо, къде е логиката ?" Приказките за "бедните откъм ресурси територийки са абсолютна неграмотност. Земята и хората също са ресурс, да не говорим за геостратегически интереси и позициониране. Какъв е "ресурса" на Крим? Неговото географско положение. И така нататък. Русия продължава да е агресор и винаги е била такава, както казах.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 Интересното е, че всичко това са или преки или косвени ефекти от червения режим преди 89та: масовата емиграция и обезлюдяване се случи след отваряне на границите към света, едрите олигарси в България ДО ЕДИН са свързани с ДС и бившите комунисти и т.н. но някакси демокрацията е виновна за тях. Затова сега се пънете да обяснявате как Кирчо бил назначен "от запада", а него си го доведе Радев, който си го доведе Решетников. Комунистите винаги прехвърлят престъпленията си на другите.

141

До 160:

преди 2 години

"...., тя ПРОДЪЛЖАВА да се опитва да се разширява териториално под претекста, че някъде "живеят нейни граждани"...." - човек ти ди с Брутално Промит мозък. Русия е 90% пуста ама "продължавала да се разширява" и то с някакви бедни откъм ресурси територийки. Защо, къде е логиката ? Кой ще храни примерно 40млн украинци и зс какво пък да ги храниш като ще то плюят в канчето ? Ти да видиш "разширяване" :))

140

Анонимен

преди 2 години

До До 148/154 Впрочем, ако Русия не се опитваше ПОСТОЯННО да се меси в делата на Европа и по-конкретно, България, тази страна за мен нямаше изобщо да съществува. Толкова ме интересува какво ще става с нея. Когато се опитва да разруши и смачка родината ми, обаче, ме интересува, да не може да го направи.

139

Анонимен

преди 2 години

мани мани недей. за оная демокрация налагана от корумпираните масмедии ли говорим. или за оная с машините от венецуела и контролирана от козяк и бриксел. или за оная сгеноцидя от 9 милиона на 5 с 3 милиона индустанци на помощи? или на оная внасяща 90% от храната си и без индустрия? или за оная с 50 хиляди деца на година половината от които никога няма да обелят дума на български? или за оная с кюлчетата, сппрените газопроводи и затворените реактори? или за оная на крадлив дедо, гусин 10%, мариците, кривата устя и в 3те хралупи да да да, сланинкова, педостанишев, и т.н.

138

До 156

преди 2 години

"....Бяха изтребени над 2 млн. българи, унищожена икономика, най-бедни сме в ЕС, най-бързо изчезващият народ в света... ." - бях Свидетел на всичко от 89г насам. Уви никой не ни е изтребвал или помагал, абсолютно сам-самички се изтребваме дори и в момента. Ген, Природа и IQ. Не може да кажеш и обясниш на афганистанец че няма Аллах, така и на нас не може се обясни че ЕС е система за Партньорство и Свободна Търговия.Трябва да се научим да Измисляме, Произвеждаме и Продаваме конкурентен продукт.

137

Анонимен

преди 2 години

До До 148/154 Русия не е станала страна с големина 1/6 от сушата на света като е била миролюбива, както не е и днес. Всъщност, за разлика от западните държави, тя ПРОДЪЛЖАВА да се опитва да се разширява териториално под претекста, че някъде "живеят нейни граждани", тъй че ми СПЕСТИ сълзливите си зомбибърборения за "англо-саксите". Знам какво беше по Тошово време (комунистически концлагер) и знам какво е сега - света (поне западния) е открит за мен и децата ми. Аз съм избрал.

136

До 155

преди 2 години

"....Дълг на всеки българин е да работи за разпадането на брюкселската диктатура ЕС..." - ние перфектно си свършихме работата. Откакто влезнахме ЕС изсъна та потъна, останалото да оставим на малките българи от Македонско. Да ги пуснем и след година от ЕС ще останат само спомени :))))))