23

Анонимен

преди 2 години

Ами да палят наново пещите на Бухвнвалд и Освиенцим и комините да пушат яко!Само така се оправят тия "българи" от 7ндия!

22

Шмит

преди 2 години

Само като прочета "пред българския магазин" и са ми ясни що за *** са! Колко пропаднал човек трябва да си, да си купуваш ПВЦ бутилки Ариана на двойна цена в държавата с най-хубавите бири в света! И да си купуваш замразени кебапчета! Тва е ***, кърлежи които само се чудят как да цоцат от осигурителната ситема!Тия хора грам няма да си мръднат манталитета. Люпене на семки и генериране на ***!Като ги видиш и ти иде да си запалиш личната карта!

21

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНТЪРЪТ НА ДОРТМУНД Е БУКВАЛНО ОКУПИРАН ОТ РОМИ ОТ СТОЛИПИНОВО...АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ПЛОВДИВСКИЯ КВАРТАЛ Е СТРАННО ПУСТ И ТИХ-ТОЙ ПРОСТО СЕ ПРЕМЕСТИ В ДОРТМУНД

20

Анонимен

преди 2 години

Местните патриоти от форума да продължават да бъдат горди с българщиниите си

19

Анонимен

преди 2 години

Пратете медиатори да им разяснят правата и да доят немската държава, както ги учат тук разни НПО-та.

18

Анонимен

преди 2 години

А, не знам, не е културно да им се месим във вътрешните работи. Германците да си се оправят. И все пак може наистина да си събират б0kлука по-често! Все пак европейска държава са!

17

Анонимен

преди 2 години

До Баси нещастницитеНЕДЕЙ ДА ОБИЖДАШ ПРАСЕТАТА...ПРАСЕТАТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ХОРАТА СА ЕДНИ МНОГО ЧИСТИ ЖИВОТНИ.

16

До баси нещастниците

преди 2 години

Еее,ти голяма работа си направил! Поживей още малко, година,две и пак ще говорим.

15

Анонимен

преди 2 години

България да помогне на тези българи финансово да заведат дела в Страсбург срещу Германия за дискриминация и език на оразата.

14

Баси нещастниците

преди 2 години

Живея в Германия от 5 години,далеч от всякакви "общности" и БГ магазини!За 5 години не съм видял "някой от общината" да дойде да ни мете улиците в квартала,но са перфектно чисти всеки ден!Никой не хвърля буклуци и веднъж седмично всеки си зилиза пред къщата и чисти!Такива като тези са отговора защо е така в БГ,защото 90% са такива нещастници!"Някой да ни чисти буклука". Прасето си дака кочи,а ко ще и в космоса да мигрира!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Става дума за "българи" и "румънци" от шведски произход. Ахахаха. Да ни покажат нагледно как ще ги интегрират, а не да се оплакват. Иначе нас може да ни критикуват как не сме им спазвали "правата".

12

Анонимен

преди 2 години

ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВЕЧЕ ИМАМЕ И ДОСТА "НЕМСКИ" ТУРИСТИ С ПРОИЗХОД СТОЛИПИНОВО И ТОКАЙТО ОРГАНИЗИРАНИ ОТ DER TURISTIK,ЧИЙТО МЕСТЕН АГЕНТ СЕ ЯВЯВА ITS...МНОГО ЕКСКУРЗОВОДИ СА БУКВАЛНО САЩИСАНИ ПОСРЕЩАЙКИ УХИЛЕНИ "ГЕРМАНСКИ"ТУРИСТИ ОТ ДОРТМУНД,ДЮСЕЛДОРФ,ХАНОВЕР С ПРОИЗХОД ПЛОВДИВСКИЯ КВАРТАЛ СТОЛИПИНОВО...

11

Анонимен

преди 2 години

Не всички български граждани са българи има турци, арменци, евреи, руснаци, роми и други. Има българи без българско гражданство.

10

Анонимен

преди 2 години

Казали са истината хората. Като си събират данъците са много бързи,а за това което се изисква от тях се ослушват.

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

АКО "БЪЛГАРИТЕ" СА ОТ ЕТНОСА ЗНАЧИ НЕ СА БЪЛГАРИ. ДА НЕ БЪРКАМЕ ДВЕТЕ НЕЩА .

8

Анонимен

преди 2 години

"В групата на българските преселници най-много са хората от квартал Столипиново в Пловдив, научаваме още от изданието."Ще видят швабите кон боб яде ли

7

Анонимен

преди 2 години

Това са роми не българи и понеже са роми получават привилегии на базата на това не може хем да си ром хем българин.

6

Анонимен

преди 2 години

много нагли маймуни. аз си живея около германци, не знам езика, и всички са много любезни. ама и се съобразявам. имат си правила, който живее в германия трябва да ги спазва....

5

Т.Шак

преди 2 години

Ами прави са цингойнерите

4

Асан

преди 2 години

В групата на българските преселници най-много са хората от квартал Столипиново в Пловдив, научаваме още от изданието.... Инжинери и ядрени физици :)))