80

пенсионер измамен

преди 2 години

Като деца ни наричаха малки и чакахме да порастем за да ни наричат вече стари...

79

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да закрием училищата! В тях се учи нормално и ефективно до 7 клас. После след тоя клас гимназията е едно празно пространство! Учениците от 8 до 12 клас ходят на училище не за да учат, а да си уреждат срещи и купони! Масово ученици не си купуват учебник, или на чин по един, не им трябват! И учителите и те се изхитриха, пускат ги там! Ужас! Напълно излишна е гимназията след 7 клас! Излизат неграмотни и наркомани!

78

Шоумена

преди 2 години

Както се обявя вчера горе-долу 11% от направените тестове са положителни то сами може да сметнете каква е вероятността от клас с 20 деца поне едно дете да е положително! От там целия клас - в карантина и хайде пак резултата ще е - учат онлайн. Само разправията и харчовете за тестове и разигравката за учителите...

77

манна небесна

преди 2 години

Заедно с бърза помощ лекарите се придружават от погребален агент да си предлага услугите по погребението на починал пациент. Голям БИЗНЕС с човешки животи...

76

А

преди 2 години

В цяла ЗАПАДНА Европа се тестват учениците по три пъти на седмица.Работниците по два пъти минимум.Ако са в сектор Здравеопазване всеки ден.Само НИЕ Българите сме все несъгласни:(Маски: не ще ги горим,тестове :не щели да ни вземат глупавото ДНК,карантина:О те на мен ли ще ми кажат!Ще си останем дълбок Изток!

75

Куманист

преди 2 години

Само "Макаренко" може да се справи с Образователната система в БГ!

74

заедно през соца

преди 2 години

Подтикваха родителите и ги насърчаваха да си бият децата.Всяка слаба оценка и забележка в бележника се наказваше у дома с побой!Още отекват крясъците и шамарите,детския плач по домовете...и човек няма да станешПоказалките се ползваха за удари по черепите ни.

73

Анонимен

преди 2 години

81 пропуснати знания се наваксват! Но здраве съсипано безвъзвратно с експериментален бъркоч, не се възстановява. Освен това гледаме от запада. Там сумати народ станахи милионери и гениални изобретатели без да са завършили дори гимназия. Непрекъснато ни ги давате за пример. Ето, най-накрая видяхме примера!

72

Анонимен

преди 2 години

Детето ми няма да участва във фашистки експерименти. Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

71

Ъ?

преди 2 години

Тези дечица няма ли да направят някой гастрит като седят сутрин гладни? Това е до към 10.00 и после трябва и някаква организация за закуска предполагам? След дезинфекцията на стаята, та май към обяд отива

70

СДС

преди 2 години

Нали искахте банани? Яжте сега големият "банан"!

69

Анонимен

преди 2 години

В гимназията ни животът на дългогодишния ни учител по история приключи, след десетдневна битка с КОВИД. Не може само здравето на учениците да се гледа, а учителите да умират като мухи! Това е непростимо...

68

---098

преди 2 години

Няма да стане!Утре плюнка, напролет ваксина за децата!Айде, довиждане!

67

Анонимен

преди 2 години

Денков иска да се съгласим децата ни да се качат на фашисткото влакче на ужасите. Днес на влакче с тестовете, утре направо на влака с ваксините. Не на фашизма! Да на хуманизма и свободата!

66

Ф.С.В.

преди 2 години

След близо 2 г онлайн- вече на всички им е ясно че тепърва ще 'сърбат попарата" с тези поколения неизучени деца -ТЕ просто няма да стават за нищо--поредните миячи и берачи които Европа чака!

65

Анонимен

преди 2 години

Около 10% от учителите напуснаха покрай тази фалшива пандемия и цялата тази тънгания! Те за ковид-тестове ми говорят!

64

Анонимен

преди 2 години

Докторът на Тръмп Зеленко заяви наскоро в интервю, че ако цялото човечество се зарази от Ковид , ще загинат по груби сметки 35 милиона, а ако цялото човечество се ваксинира, ще загинат 2 милиарда. Вие си решавата, аз знам за себе си какво трябва.

63

Циркът е пълен

преди 2 години

То не че всички училища си имат транспорт, ама все пак с училищния автобус ли ще разкарват обратно по домовете хлапетиите с положителни тестове? Някои са и от други населени места (пътуват до съседен град)

62

ДЕНКОВВВВ

преди 2 години

ВСЯКА ГОДИНА АТМОСФЕРАТА СТАВА ПОВЕЧЕ КАТО НА БОЛНИЦА И НА ОФИС ОТКОЛКОТО НА УЧИЛИЩЕ И ВСЯКА ГОДИНА ИМА ПО-МАЛКО ИЗКУСТВО И СТАВА ВСЕ ПО-БЕЗДУШНО И ВИЕ СЕ ПАЗАРИТЕ ЗА НЕКВИ ДЖОБНИ ЗА ЕДНО МЯСТО ДЕТО СЕ ОПИТВА ДА НЕ Е ТАКА!

61

ДЕНКОВ

преди 2 години

ВСИЧКИ СИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ? А ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА КАКВО ЩЕ ЗАГУБИТЕ?