164

Ники

преди 2 години

Абе докога ще ни занимавате с тоя кон,нагъл лъжец пристигнал от Канада представете си да ни спасява?!Баща му и майка му в Канада а той ,,жертвоготовника"живял 30 год.израснал в Канада изведнъж пристига, маа по жълтите павета и министър с лъжлива декларация за гражданство?!Как стават тия номера?Я стига с тия ченгесарски номера.

163

Киреее...Киреее...

преди 2 години

Круша крий...разкрит си!Само Герджиков се прави на ***...

162

Анонимен

преди 2 години

МИРНИЯ ПРЕХОД ще приключи 6 МЕСЕЦА след правителство на ПОЧТЕНИТЕ! ЯКО БОЙ ЗА ХЛЯБ !МНОГО БОЙ НА ГЛАДНИ! ЖАЛКО, НО НА ТАМ ОТБИВА РАБОТАТА С МАНИПУЛАЦИЯ НА СОФТУЕРА И, НАИВНОСТТА НА..

161

време е за ПРОМЯНА

преди 2 години

Лъжата и Измамата да са ОСНОВНИТЕ ЦЕННОСТИ в Р.България-от Канада така заръчаха!

160

Пинокио

преди 2 години

А аз си мислех че само аз мога да тълкувам витиевато законите,а то я виж Герджиков се продал за жълти стотинки и води колоната на лъжците през прохода Хаин Боаз...

159

Анонимен

преди 2 години

До 176. Може, може, има много причини да се случи, ама човек трябва малко повечко да се информира, а не да си пише така по хавата.

158

Цезар

преди 2 години

Герджикооов и ти ли Брутее...се нареди до ЛЪЖЦИТЕ????

157

Анонимен

преди 2 години

Сега се чудя как да стана ПОЧТЕН!ТРЯБВА ДА НАРУШАВАМ НЯКОЙ ЗАКОН!ДАНЪЦИТЕ СА ПО ВЕДОМОСТ! ДА МИНА НА ЧЕРВЕНО, ЩЕ МЕ УДАРЯТ! ВИДЯЛО СИ Е НЯМА ДА СТАНА ПОЧТЕН!ЯЗЪК И ТОЗИ ШАНС ОТИДЕ!

156

Камата

преди 2 години

Който играе пИИчели...Който ЛЪЖЕ също пИИИчели...

155

Дивак

преди 2 години

И така да припомним само кои лаят най-много срещу Кирил Петков. Противоконституционната ДПС, за чиято легитимност Конституционният съд отказва да се произнесе на 21 април 1992, поради мнението на петима от съдиите, че делото е недопустимо, т.е. ДПС е законна партия. Да си припомним също, че тези петима са "сини", а другите шестима "червени". Дванадесетият съдия не се явява в този ден, заради инфаркт от напрежение.

154

Анонимен

преди 2 години

до : Диана ---- Никой не може да ти откаже отказ от гражданство, освен ако не е Ким Чен Ун или твоя началник разбойко борисов!!

153

Велчова завера

преди 2 години

Герджикова завера...с Кире Лъжеца...

152

бай Асан-мениджери

преди 2 години

Ийй...тоз Герджика лъже и маже повече от мене ако че не е от мААлата...Маашала....ашколсум...бая се е облажил ...

151

Наглец

преди 2 години

Герджиков ти си подла душица!!!Помним как участва в докарването наМУНЧОот Мадрид, а сега искаш да ни пробуташ и Киро-Лъжеца от Канада!!!

150

Диана

преди 2 години

Не мисля, че Герджиков е прав! За да се забави канадското решение за Петков, трябвало е да има сериозни причини - канадците не си играят със сроковете. А Петков няма право да заеме поста до получаването на решението - представете си че не му бяха дали отказ от канадско гражданство...

149

Наглец

преди 2 години

Герджиков ти си подла душица!!!Помним как участва в докарването на *** от Надрид а сега искаш да ни пробуташ и Киро-Лъжеца от Канада!!!!!

148

Изнервен

преди 2 години

Огнян Герджиков е долен лиззач на радеви топки. Язък му и за образованието, и за титлата да оспорва решението на КС само за да се подмаже на оня некадърен ръб в президентството.

147

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ще стане с декларация за СВЪРЗАНИ лица! Там е посочил, ЧЕ не участва във фирми,НО участва и заема длъжността министър на икономиката!

146

Киро Лъжеца

преди 2 години

Заклевам се да спазвам Конституцията и законите на страната....интересно...той се бил заклел като министър...Ай стига бе...вие нещо ме бъзикате...На това ли му викате спазване на Конституцията и върховенството на закона????

145

Реалист

преди 2 години

До 160. А ти си поредният гнусен манипулативен лъжец. Защото никакви 350 000 000 не са изчезнали, а са дадени за материали на много по-ниски цени от сегашните. Разбра ли го, т ъ п п о говведо или да го напиша пак?