403

Алекс

преди 2 години

Призивите за импийчмънт са от лакеи на ГЕРБ,които изпълняват командите на ББ.

402

Мирчо

преди 2 години

А Кирчо и Кокорчо се ококорчиха.

401

преди 2 години

г-н Борисов, стига вече! Не сте интересен, лъжи, лъжи и пак лъжи. От време на време и някое демагогско изказване правите! : )

400

Анонимен

преди 2 години

Юлиaн Пoпoв, cлужeбeн миниcтър нa oкoлнaтa cрeдa и вoдитe, нaзнaчeн oт Рoceн Плeвнeлиeв, e бил c двoйнo грaждaнcтвo (бритaнcкo) при вcтъпвaнeтo в длъжнocт, рaзкри BIG5.Въпрeки чe Пoпoв e бил пoдaл мoлбa зa ocвoбoждaвaнe oт бритaнcкoтo cи грaждaнcтвo, тoй дo крaя нa мaндaтa нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo нa Плeвнeлиeв, и дo мoмeнтa включитeлнo, cи зaпaзвa бритaнcкoтo грaждaнcтвo.

399

Доктор Психо

преди 2 години

Бат Боко пак не си е пил илачите

398

Анонимен

преди 2 години

Ръководителят на Софийския градски съд най-голямата правораздавателна институция в страната НЯМА и НЕ Е ИМАЛ българско гражданство, както нееднократно беше доказано, но продължава да заема своя пост, въпреки че е незаконно. А още по-странното е, че Висшият съдебен съвет и всички други органи на магистратурата се правят, че такъв казус няма и не вземат никакви мерки по него. В светлината на решението на Конституционния съд за Кирил Петков е важно да напомним това.

397

Анонимен

преди 2 години

Такъв пр.остак и илитерат може да се гаври 12 години само с подобни нему. В нормална държава биха го освидилствали на петата минута.

396

0т Тенерифе

преди 2 години

Тези Радевите другари са ,като изригналият вулкан на Канарите-остров Палма. Това чудо нанесе щети за милиарди на острова.Унищожи хиляди сгради и продължава да бъхти наляво и дясно с лавата си. А дано се спре.....

395

Слагайте минуси

преди 2 години

Герберски калинки.....ама БаЦе ви е пътник....и вие сте пътници !!! Защо не излезете свободно пред народната люБоФ ....май не ви стиска ...

394

Анонимен

преди 2 години

Отмъстително и злобно човече.Едно време такива даскалите ги пляскаха с показалката по ръцете.

393

ха ха

преди 2 години

Прочетох-Борисов изпадна в изолация заради Радев...

392

Анонимен

преди 2 години

Явно това е най важното за всички Българи, гражданството на един служебен министър, вместо откраднатите милиарди, корупцията, тежкото състояние на здравеопазването, съдебната система и куп други наслагвани проблеми .

391

Анонимен

преди 2 години

Тъпотиите на ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС нямат край, ако се направи проверка в последните 12г. Кои от министрите и управлението са имали двойно гражданство ще стане много и тересно, чудя се само зщо няма официално подхванати жалби от паритиите да им скъст дупенцата .Да видим тогава кон боб яде ли !!

390

Анонимен

преди 2 години

Президентът е най-умният в България. Гласувайте за Него. Кремацията ви ще е безплатна, а голодоморът - гарантиран.

389

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Прав е Баце, а онези, които все още си мислят, че разни Чорапи, БайРашковце, Маи, Чалгари и прочее ше ги опраят, да пият една хладка чешмяна и да хвърлят къчове по калдаръмите. При Борисов беше зле, но не чак толкова, а СЕГА е от зле по-зле и върви към най-зле. Само гладки мозъци не могат да го разберат, но като им абортират хладилниците и скочат двойн горивата и манджите, ще им прещрака в олигофренизираните мозъчни клетки.

388

Анонимен

преди 2 години

Ще се оправим когато ни поробят германците!

387

Толкова е ПроЗд

преди 2 години

Та дрънка !!!! Склонен е да обрече цял един народ на мизерия само и само неговото АЗ да е във властта !!! Защо така бе Бойко....и със задните си части лапахте всички от ГЕРБ , хайде вече...махнете се и оставете хората да се развиват !!!

386

джо

преди 2 години

A, спрете го баце за малко. То както е тръгнало, човек и консерва не смее да си отвори. Ще вземе и от нея да излезе и да ръси тъпни.

385

факт,е

преди 2 години

При "управлението "на Тиквоний Първи--- Румъния ни задмина, като малка селска гара....

384

уточнение

преди 2 години

По делата ти те познаваме достатъчно.Не се мъчи да се доказваш колко си убав,честен и справедлив.