71

Анонимен

преди 2 години

До 81: Конвенции има само за защита на правата на жените, а не на човека! И те бяха подписани от Захариева (ГЕРп) противоконституционно!

70

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ОСТАВКА НА ЛУДИТЕ ЧЕРЕПИ!

69

Гошо...Тъпото

преди 2 години

И какво променя това - нищо.Радев пак ще стане президент,а е много вероятно К.Петков да стане премиер на коалиционен кабинет.Милионите ги откраднаха...законо герберистите,но за...това КС не се...самосезира,трае си като...прасе в картофена нива.

68

до Мунчо

преди 2 години

Бих се радвал, ако България няма повече такъв президент.

67

Ха ха ха

преди 2 години

кой ми с...а у гащите,съветниците му за нищо не стават,вместо да прочетат за казуса конституцията те се занимават с шпионаж за чужда държава.

66

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА СВРЪХ НАГЛИЯ РАДЕВ Е, ЧЕ НЕ ГО ОСВОБОДИ ОЩЕ КОГАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е ИЗМАМНИК! РАДЕВ Е СВРЪХ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК И ТОВА НА ВСИЧКИ УМНИ Е ВЕЧЕ ЯСНО! НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ НИТО РАДЕВ НИТО ГЕРБ! И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛУНА С ЧИСТА СЪВЕСТ!

65

Анонимен

преди 2 години

Не е ли крайно време да започнем да обръщаме повече внимание на българите и българското и тях да ценим, а не да възвеличаваме само емигрантите и чуждото? Освен това, Радев - оставка на кацата!

64

Анонимен

преди 2 години

Две нарушения на Конституцията - това и зеления сертификат.

63

Анонимен

преди 2 години

Кириле, Кириле, защо се отказа от канадското си гражданство? Дойде в твоята Родина майка България за да помогнеш, а то какво се оказа?! Неблагодарната пасмина те плюе. А това, че си завършил в чужбина не те прави нито обратен, нито продажен. Самоковската учительница с българско гражданство и образование превърна половина София в ромско гето, нещо,което ББ като бивш кмет на София не си е позволил, сега по българските села е много трудно да се видят българи, ако има са все на почтена възраст.

62

моч

преди 2 години

:)))))) !!!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66е той Баце е същия, да си спомним оная Калинка с фалшивата диплома от Германия, назначена за шеф на фонд Земеделие, само защото беше щерка на негов приятел от Пожарната, ама то да е само това, въпроса е по-дълбок че в тая държава всичко е шменти капели, и докато не се изчегърта всеки имал взимане даване с БКП и ДС, нема да се оправят нещата

60

от БГ форумите

преди 2 години

Леле-мале! ЩомКиро не е бил министър, значи нищо подписано от него не важи! За пенсионираният военен, обитател на Дондуков 2, става много весело! Насам, народе! Пази се от падащи президенти, служебни министри и прочее хрантутници!

59

Состин

преди 2 години

Защо иска прекратяеане като не си знаел бе чорапоГащник? Нещо мнооого ти станаха гафовете и мисля че за коледа ще си хортуваш с Гешев.

58

Кой си ти бе, Радев?

преди 2 години

Наглостта на Радев и "неговите" хора ОТВРАЩАВА!!! Такова незачитане на конституция и закони е ПЛАШЕЩА! Тези хора не се спират пред нищо. Не бил се запознал мотивите? Цели ПЕТ години, докато получаваше тлъстата си заплата и пенсия трябваше да прочетеш конституцията!

57

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Гласувайте за нас за да променим конституцията и да закрием конституционния съд! Обещаваме и олекотена процедура за всичко - на едно гише, само с подпис пред нотариус! Никаква загуба на време и ресурс! Покупко-продажбу на имоти - с 1 подпис, само на купувача. Развод - с декларация от който го иска! Прехвърляне на фирма - само продавачът подписва, че купувачът може да е неграмотен швед! Едностранен отказ от данъчни задължения! И още харвардски иновации!

56

ОБИЧАМЕ ДА НИ ЛЪЖАТ

преди 2 години

"ПАРИТЕ В ББР СА ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ", КИРИЛ АНАНИЕВ ГЕРБ- ТОВА НЕ Е ИСТИНА, СРЕДСТВАТА СА ОТ ФИНАНСОВИЯТ ПАЗАР- ЗАЩО НЕ ВЯРВАМ НА КИРЕ, А НА АНАНИЕВ- ХЪРСЕВ ПОТВЪРДИ ДУМИТЕ НА АНАНИЕВ, А ЛЪЧЕЗАР БОРИСОВ КАЗА: ББР Е В ЗАСТОЙ, БАНКАТА ПЕЧЕЛИ ПРЕЗ ЛИХВИТЕ НА РАЗДАДЕНИТЕ ЗАЕМИ. КИРЕ ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ СИ И ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК И НЕКАДЪРНИЦИ ТЕ НАЗНАЧИХА.

55

Анонимен

преди 2 години

Ами като не си знаел, сега имаш възможност да предадеш оригинала от декларацията на Кирил Петков на прокуратурата и тя съответно на базата на невярно декларирани данни да започне наказателно производство срещу съответните лице декларирало неверни данни, както и срещу тези, които не са извършили надлежните справки в ГРАО

54

Анонимен

преди 2 години

И Радев се научи да лъже като Петков, сигурно е заразно.

53

Ай Сиктир

преди 2 години

Нали незнанието не освобождава от отговорност?

52

Анонимен

преди 2 години

Тези дето искаха оставката на ББ нещо да кажат? Защо мълчат. Ама в чужбина си подавали оставките! Ами още при ралито на Деса мецедеса на бул.България този трябваше да си подаде оставката. После следва Фритьо Нансен. После издънките на синчето. И продължава да ни облъчва с проповеди за върховенсво на закона, морал и почтеност.