190

Анонимен

преди 2 години

Е, то само ги погледнеш ходом, тия дето агитират за ваксините и разбираш за какво иде реч. Едни навъсени, едни зли. Пък Балтов и Кантарджиев им изтръгнаха милионите кинти изпод носа и не могат да го преживеят. Хич не им пука, че заради тях половин БГ остана без работа и изхвърча на борсата. Те от това, че ги свалиха от некви постове направиха световна трагедия.

189

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ,Б.Борисов го беше казал преди години и въпреки че не го харесвам се оказа абсолютно прав.Той бе казал:Че 20% от хората у нас стават и че няма качествен материал.

188

Черните забрадки

преди 2 години

Ваксините вдигат самочувствието на дребните и незабелязаните.

187

Анонимен

преди 2 години

Като видя,че пише някъде РЗИ и изобщо не чета вече статиите. Отвратих се.

186

Клоунски Свят

преди 2 години

До ПосланиеЕПМ - тези КОИТО 30 ГОДИНИ не ги е еня какво продават като хранителен продукт, СЕГА СЕ загрижили за мен? .....Sometimes I just want to beat someone to death.

185

Анонимен

преди 2 години

Шефката на СРЗИ Илонка,ваксинирана ли е починала.

184

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Ако слушкате и се боцкате, ще ви отпуснем синджира за кратко... докато стане време да се боцкате за трети път, за четвърти път и така нататък.

183

Анонимен

преди 2 години

АЛО ВАКС ТРОЛА, КАТО НИ ОБИЖДАШ ,ЧЕ СМЕ ***, КАК ОЧАКВАШ ДА ТЕ ИЗСЛУШАМЕ ДОРИ? БИХ ТЕ УВОЛНИЛ,ЧЕ ПРАВИШ АНТИРЕКЛАМА НА ВАКСИНИРАНЕТО, АКО СЪМ ТИ НАЧАЛНИК! ГОЛЯМА РЕКЛАМА, НЯМА ЩО!

182

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИНЪТ ВЯРВА НА МЕДИЦИНАТА И ГЛЕДА,ЧЕ ДОКТОРИТЕ ОТКАЗВАТ ВАКСИНА!

181

Шаши

преди 2 години

30% от хората са психопати. Има много психопатии. Войнстващ ваксър не беше позната психопатия. Ето, вече има и такава.

180

Анонимен

преди 2 години

ДОКОЛКОТО ВАКСЪРИТЕ БИЛИ ПО- УМНИ - ДА КАЖА,Ч ЕДОКТОРИТЕ СА МАКСИМАЛНО АЙКЮ И НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ!

179

Чалга поколение

преди 2 години

Българинът не вярва на медицината и науката.Он е роб на алкохола и чалгата.

178

И към момента

преди 2 години

има места в болниците и децата ходят на училище

177

Аз

преди 2 години

До Red pillВ момента най-важния показател за развитието на епидемията в България е броя на хората в тежко състояние в болниците. Броя на болните в болниците също има значение - но дали ще стигнат до тежко състояние зависи от допълнителни фактори (ваксинирани ли са, дали лекарствата, които получават, са достатъчно ефективни за тях и др.). Броя на новозаразените е с още по-малък импакт. Ръст след месец е логичен - имаме вече наблюдение от преди една година! Дано не го подценят!

176

До 191

преди 2 години

Ти вълнуваш ли колко са хората с хрема всеки ден ? След ваксиниране на 70 % хората карат вируса леко ако изобщо се разболеят, в болницата има място за възрастните с хронични заболявания, децата ходят на училище и градина. Трудно ли е да се разбере ? Явно да в България не случайно функционалната грамотност е ниска. Сега предполагам че и самото понятие няма да е ясно за мнозина нормалнотези неща не ги пише във фейса

175

Шаши

преди 2 години

Този слоган за умните набодени го слушам всеки ден. Някои познати от ДБ го използват. И преди бяха коне с капаци.

174

Анонимен

преди 2 години

Тоя неандерталец в колко научни проучвания е учавствал, колко световно признати публикацииима, та ни е накацал като сврака и грачи ли, грачи.

173

Анонимен

преди 2 години

Ела в дома ми и ме ваксинирай, като имаш толкова мерак.......хахахаха :))) То бива да си слуга на Фармата, ама чак толкова, клоун.......:))))

172

Аз

преди 2 години

До уАбе, антиваксърче! Искаш Орбан?! Ами че при него има почти 60% напълно ваксинирани и ваксината е задължителна за всички здравни работници!

171

Red pill

преди 2 години

Тоест не е важно колко са болните и дали отиваме към пик, важно е да сме ваксинирани. Стигаме процента и махаме мерките, пък новите болни кучета ги яли.