174

свинска опашка

преди 3 години

Ееееей и Василев и Петков бръкнаха дълбоко в аналното отверстие на крадливите грберунгели и те горките не могат да престанат да вият като чакали срещу луната . Спокойно не се косете. Скоро започват и обвинения,дела, съдилища и естествено бай Ставри,който в момента обеззаразява килиите против ковид. Затова който се усетил напуснал кораба на вожда усетил,който не ще му носят цигари.

173

Анонимен

преди 3 години

Шутът на България, Слави показа на всички, че най-големия подлец, който не е с него го злепоставя.

172

Анонимен

преди 3 години

На мене Кирил Петков ми харесва. И ще гласувам за него. Петков здраво настъпи герберските крадци и лъжци и сезира прокуратурата. Гешев се чуди какво прави, защото и той е един от тях

171

Анонимен

преди 3 години

Слави не е бил жив някога,че да се самоубива.Това е човек с взета пт Дявола душа още в неговата младост.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не е лъжа, че к. петков е бил с двойно гражданство към момента, когато радев го е назначил за служебен министър. Това е грубо нарушение на Конституцията. И петков и радев са знаели това, но радев го е назначил, а петков е попълнил декларация по чл.313 от НК с невярно съдържание. Не знам дали може да съдят радев, който е с имунитет за нарушение на Конституцията, но за неверни данни попълнени в официален документ - на кирето може да му опънат до 3 години затвор. Пък ти му вЕрвай.

169

Анонимен

преди 3 години

До Данко Харсъзина 3 Данко,спри да пишеш защото си неподготвен и непрочел. Ако говорим за подкрепа на откровени лъжци и крадци то ти досега си подкрепял такива в лицето на вожда ти и компанията му. А за Кирил и келепиреца сигурно не си прочел,че той всяка година изпраща българи студенти в чужбина без нито една стотинка д а плащат нито ползване на еврофондове и напълно за негова сметка. Не ти се вярва а? Търсиш далаверата - няма такава.

168

Анонимен

преди 3 години

Ей го на, другото просто селянче, дето не знае къде се намира, и на коя държава служи. Абе *** мамин, какъв Слави, какъв Тошко, какви 5лв те гонят тебе...?!? Какви са тези двамцата, та да те харесват за премиер...???? Обикновен селски мегаломан!

167

Анонимен

преди 3 години

Учиндолското мюре се провали при изпълнението на план А.Снощи се сгромоляса чутовно и при преследването на план Б. Беше бос в буквалния и преносния смисъл на думата.По всичко личи, че ще мъждука по-кратко и от ***.

166

дам

преди 3 години

Поредното задкулисие лъсна.Както уж говорят , че всичко вече било прозрачно и уж си правели срещите в парламента, се оказа, че половината са ходили на консултации в кабинета на чалгаря.Мая си призна, Киро канадеца, кокорчо и кой ли не ...Но иначе всичко е прозрачно. Дам

165

Анонимен

преди 3 години

Егати и държавата, егати и политиците, егати и народът дето стигнаха до там да чакат с трепет какво ще каже личност от рода на г-н Трифонов.ЧАЛГА от най-долна класа.

164

За ти и вие

преди 3 години

Въпросът е принципен.Защо се говри на Вие ,а не на ти в публичнлто пространство.Защото е публично и е терен на отговорност и политика.Не кръчма ,в която си пиеш ракията.Впрочем, Кеворкян въведе жовренвто на ти с публични личности още в соца,а смешните и безгръбначни днешни *** го развиха и през демокрацията.Какво казваш като говориш на ти пред всички.Хей,ние сме командирите на тая страна,я ги оставете тия селяци,ще си правим каквото искаме.Да ама това не е политика,а някакъв ваш частен клуб

163

Анонимен

преди 3 години

Според мен Слави се самоуби ритуално вчера

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "русия умира много по-брже от България." - По данни на Международния валутен фонд, Русия е на 11 -то място в света по номинален БВП в долари и на 6 -то по паритет на покупателната способност, почти наравно с Германия която заема 5то място. И тъй като Русия е деветата по големина в света по отношение на населението, това наистина е нещо добро за Русия. А жалката България вече е свършена и то много "брже"...

161

До Значи

преди 3 години

По-точно се надлъгват помежду си !

160

Анонимен

преди 3 години

От казаното е ясно, че министрите на радев са се договаряли с чалгуца за постове в бъдещ кабинет на ИТН. Кой, кога и как е провел срещите е без значение. Въпроса е: Защо василев и петков, въпреки изнесените от ИТН факти, че василев е обвиняем за интелектуална кражба, а петков е назначен в нарушение на Конституцията, се натискат отново да са министри, дори в кабинет на ИТН??? Явно кражбите са огромни, толкова огромни, че са готови на всичко - за да продължат да крадат, уж работейки за България...

159

До 207

преди 3 години

Да бе, защото медийния балон много страшен.Поинтересувай се на кого са викали Праните *** и защо. В мрежата на на инфо.Големият каратист, който няма нито една среща.

158

Анонимен

преди 3 години

Киро канадеца - лъже още преди да добара властта

157

Анонимен

преди 3 години

До Данко ХарсъзинаПий хапчетата драги. Герберастията ти е изпила пипката. Не се съмнявай,че КС ще потвърди решението на държавата Канада. Освен това е време да преустановиш да се кълнеш във вожда Бойко,тъй като за големият брат той е кауза пердута . Ако не вярваш вземи и отпери един въпрос към Херото да видиш тя какво ще ти отговори. Та тъй де сменяй профила овреме.

156

Ай Сиктир

преди 3 години

Киро едно говори, друго прави. Закона е за всички и точно публичните личности, на които сме поверили бъдещето си, трябва да са най-ревностните защитници и следовници на законността. Кире, *** си без бой, брат, че може да си пърния изгърбен пишман кандидат политик. *** си с мир. Спри се сега.

155

Охх

преди 3 години

Тия май не могат да се разберат кой от двамата лъже повече !