56

Анонимен

преди 3 години

дано да няма повече комунисти във властта.

55

Анонимeн

преди 3 години

Абе усещането е, че на втори план договорката между Президента и Слави си върви. Отиваме към Президенстка република с еднолична власт на Р.Р. . Най Много гласове изгуби БСП и се качиха при ИТН. Още един напън и БСП ще изчезне и ще остане ИТН.

54

Анонимeн

преди 3 години

Втора такава снимка едва ли ще има. Може би отделна на ИТН в бюфета на Парламента, нагъвайки пиле с ориз, и подхвърляйки си забавни смешки.

53

весел гербер

преди 3 години

Бойко ще се върне на пролет,след една жълтопаветна зима на умни и красиви протестъри!Първо народа да види къде с-рат гладните,да се отучи да подскача,и да се научи да мисли като гласува!Чак тогава!!!

52

.!.

преди 3 години

А какво да каже председателя на съвета на Президента? ГЕРБ ще управлява? Абсурдно е точно този човек да изрече това! Виж народа вече мисли друго. Всеки се чуди, дали след това фиаско, някой отново ще гласува за някоя от тия партии - маскарад и злоба. Дали въобще има чак толкова глуп.ави хора да гласуват за тях? Ако отново са в същия формат в парламента, от тоя народ явно нищо не става, много са глупави, много. Пред очите им искат бюджет за нови избори, НЕ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА! Събудете се!!!!!!!

51

Анонимен

преди 3 години

Тия счупиха държавата и Борисов ще трябва да е ремонтира.

50

Анонимен

преди 3 години

Гледам ги необразованите как се радват на герп и лойко като месия и спасител. Банда нищоправци на държавна издръжка, недай боже трябва да работят някога. Делянчо го гледам по Халкидики обикаля с Ферари и кордон мерцедеси ама българина си ги иска тия хора. Имам лукса да съм аполитичен, щото не чакам на хранилката като бедняците по-долу. Ама вие си правете сметката за кой гласувате, че парите ви отиват за вили на разни дебелаци по Гърция. Ако не вервате ще ви снимам, съседи сме.

49

Анонимен

преди 3 години

Никога повече крадците гербави. Последен пример: Измамата с детската болница!

48

Анонимен

преди 3 години

Хм....народът ще реши ,не някой си хрантутник !Като гледам как за 5 месеца всичко върви на зле....все си мисля,че Борисов ще се върне.Служебните,а за останалите да не говорим са абсолютни дилетанти.Много лош беше уж Борисов и като падне България трябваше да тръгне веднага към светлината.Така ама нещо не се получава.Какво означава това!? Скоро ще ви лъснат лъжите и компроматите ,долни превраттаджии !

47

Анонимен

преди 3 години

Герб може да не управлява, но и останалото шанс няма. А нищо се не знае. Поне 12 години по-добро от герберското управление досега на тази територия не е имало. Има статистика...Видя се какво може новото. Заради мазното кокалче е готово на всичко, в името на суверена. Смях.

46

до 46

преди 3 години

Как от теб 18 гласа бе, раздвоение на личноста ли имаш или живееш в катун и сте много? Казвам ви че за герп гласуват само луди и роми.

45

Анонимен

преди 3 години

Троловете с всеки изминал ден намаляват. паричките свършват. На следващите избори ГЕРБ плюс ДПС - 10 процента.

44

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм виждал цвета на бюлетината, но при нови избори от мен Герб има 18 гласа. По-добро, поне засега от гербавите няма. А това, че суверенът се е изморил да гласува е блъф.

43

Калеко Алеко

преди 3 години

Така и твърдят и тези от култовата снимка отгоре

42

аха

преди 3 години

Значи Герб не може,а БСП може,така ли!?А бе,червени нещастници,не забравяйте,че руските танкове не са на Дунава,и няма кой да ви помогне!Такова дърво ще отнесете,че само стой та гледай!!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

При трето раздаване Герб отново ще управлява. Останалото се видя какво може. Тоест-нищо. Боко досега да беше забравил за изборите. А то настъпи хаоса, високите цени на ток, парно, храни...Дойдат ли комунистите няма какво друго да се очаква. Още не са забравени лукановци, станишевци, виденовци, орешковци, царедворци...

40

Йо

преди 3 години

Е как, не гласувах на последните избори, но на следващите с пълна сила за ГЕРБ. Връщат с еи още как. Видяхме, че другите хептен за нищо не стават. Да си протестират клошарите

39

ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ

преди 3 години

КРАДЦИТЕ ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ- ОСТАВКА НА КРАДЛИВОТО МУТРЕНСКО ПЛЕМЕ- НА ВИ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, НА ВИ ВИСОКИ ПЕНСИИ- ПАК БЯГАЙТЕ НА ПЛОЩАДИТЕ С МАЯ И РИСТЬО ДА СИ МЕРИТЕ ЯЙЦАТА И ДА ПРАВИТЕ ГРАЖДАНСКИ АРЕСТИ НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР- ТЕ С МИЛИОНИ НИЕ БЕЗРАБОТНИ....

38

Анонимен

преди 3 години

Страхотна политика водеше вашият *** - да тегли заеми и да дели с Доган и Дебелян. Сега, когато трябва да се връщат, ще плаши с бунтове. Хайде да ви видим с Пеевски начело на бунта.

37

Анонимен

преди 3 години

При нормални избори от тук до закриването си герп не би трябвало да печелят повече от 8%. Шведите ако не гласуват за тях и са чао, а те са йм едно 90% от гласовете. Неграмотни си избират неграмотни.