227

помнещ

преди 3 години

Като го гледам този другар сега,си спомням колко арогантни,агресивни бяха мутрите след 1989 г! И този същият,който се "хили като загубен" щото друго не му остава.Си мисля и нещо друго! Помня когато започна прехода на НРБ от Социализъм към капитализъм! Що синове и дъщери на бивши комунисти се извъртяха от тогава ,до ден днешен.Т си мисля днес гледайки този "убавец" мутра.Че Истинският преход започва от днес! 31 г минаха от тогава! И последният син на комунист ПАДНА!! Желая Успех на ИТН!-:))

226

Малеее къв страх

преди 3 години

Вече говорим за ново правителство ...а червените трътки ,още треска ги тресе ДА НЕ ДОЙДЕ ГЕРБ !--СПОКОЙНО ,БЕ....НЕ СЕ "ИЗПУСКАЙТЕ ОЩЕ У КОРИДОРА" ОТ СТРАХ,.КАТО КАКА ВИ КОРНИ...!

225

Анонимен

преди 3 години

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

224

глупако 285

преди 3 години

Борисов можеше да бъде поставен под отгаарност ако имаха поне ПОЛОВИН доказателство за нещо. И щяха да го направят. Но се оказа, че всичките приказка на Рашков са въздух под налягане и нямат тежест пред съда. Даже Рашков трябва да бъде подведен под отговорнст за безкрайните си лъжи.

223

12 г не гласувам

преди 3 години

ДА България настъпват мотиката нещо тази седмица 3-4 пъти...аз за малко да гласувам да тях но не отидох да гласувам. Няма да отида да гласувам и на следващите избори след 3 месеца

222

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е в положението да раздава акъл. Да си гледа Винету и чекмеджетата.

221

naleg

преди 3 години

Мутрата, трябва да бъде подведен под отговорност за системна подривна дейност и уронване на основите на държавата . Също и за държавна измяна и час по скоро да бъде прибран, където му е мястото .Явно няма служби и институции, които да си свършат работата !

220

Анонимен

преди 3 години

Беше въпрос на време рекетираните от ГЕРБ и хората, на които ГЕРБ отне бизнеса, да свалят мутрите от власт.

219

Не се косете , бе...

преди 3 години

Зимата ---вече ще сте у космоса....ЩЕ СЕ ГРЕЕТЕ НА СЛЪНЦЕ!

218

Обективен

преди 3 години

ГЕРБ управляваха България по мафиотски. Използваха държавните структури за унищожаване на конкуренцията, а това няма начин да не накара всички да са срещу ГЕРБ, както и стана.

217

анонимен келеш

преди 3 години

Горивата гонят 2.30 недоволни няма!Зимата да видим със този скок на цените на ток и парно какво ще става?

216

новият БАЙ ГАНЮ

преди 3 години

...и новото ни олицетворение!!!!

215

Анонимен

преди 3 години

Всъщност битката на Трифонов наистина беше с Борисов и беше редно той да е кандидат-премиер.Всички Тв алабала-лизми за промяна,реформи и прочие тинтири-минтири от 10 г.насам, си бяха зле прикрити Славчови нагласи без покритие .Потенциалът на ИТН стигна само до кривата круша на Шоуто и нищо повече.

214

Анонимен

преди 3 години

Къде у слави акъл. Той не може две думи да каже без аутокю'то. (Не съм гербар, или бесепар или депесар)

213

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ всичките са за затвора, а не да лъжат по телевизиите

212

Анонимен

преди 3 години

Баце много си се наклал! Спри суджуците и кюфтаците че ще вдигнеш кръвното.

211

Анонимен

преди 3 години

Прав е Борисов Тая омраза, която комунистите насаждаха 45 години пак избликна с пълна сила. Тогава можехме да обичаме само БСП и СССР ибяхме длъжни да мрзим всичко останало. Радев само ни върна 30 години назад. Който сее омраза омраза и получава.

210

Руди

преди 3 години

Мутрагеньо пак избълва един куп небивалици. Добре че е каскета, иначе сега вече щеше да търка нара.Очакваме скоро да бъде задържан! Заради това бяхме по площадите, а не учиндолеца да ни предлага промяна с Никито Василев. Ало, селяндурино, никой няма намерение да търпи и твойте зависимости! Отиваш в канавката, където ти е мястото. Когато го подгони Костов, Мултигруп застана зад него, помнете ги тези неща.

209

Анонимен

преди 3 години

Радев-мадев:)))Защо обаче чак сега казва че не става за президент - още миналото лято когато организираше "народното въстание" трябваше да му каже че е накадърник и да му предложи импийчмънт. ГЕРБ заедно с патриотите, Марешки и ДПС имаха достатъчно гласове.

208

Анонимен

преди 3 години

Ще берем отровните плодове на Радев.