28

Анонимен

преди 3 години

Любопитно, какво ще правят когато започне есено/зимният грипен сезон и се окаже, че ваксините са неефективни??? Аз например съм ваксиниран с Файзер, втората ваксина ми я боцнаха на 30 юни. Но вече се говори, че януари/февруари ще се наложи да се постави трета доза. Трета доза твърдо ще откажа!!!!

27

ДА ПИТАМ 100тен ПЪТ

преди 3 години

А ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ БЕ!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!! Само имунитета от магазина ли важи??

26

Анонимен

преди 3 години

Искали години изпитания! Ми то ,докато я изпитват години колко хора ще измрат бе?! И върху кого да я изпитват?Още повече,че медицината и технологиите се развиват и този период е съкратен драстично.Друго,разработката на тея ваксини и стереотипа им на работа и действие се изучава с години.Ваксината не е телепортация ! Основата я има,не е нещо абсолютно чуждо.Може ли пък да сте толкова повърхностни? Пууу....до вчера защо не измислят ваксини,днес-не били изпитани.Вие какво предлагате ?

25

Анонимен

преди 3 години

При 90% неваксинирани, мислите ли че някой ще ви спазва смешните разпоредби и цветни глупости?

24

адвокат

преди 3 години

До: номер 24 Няма такива общества!!!

23

БОМБУДСМАН

преди 3 години

Дискриминация е отвсякъде. Само чакайте после призовки от адвокати!!!

22

Анонимен

преди 3 години

За онези цивилизовани общества ли говориш, според които преследването на педофилите е форма на дискриминация?

21

Анонимен

преди 3 години

изтеглете си един файндер бе хора безплатни са и вакситата нека отидат далеч къде бяма хора в планината примерно или на село да си спрът разни смарт часовници гривни и да видят какво има на телефона ще ви прилошее като си видите 12 цифрения идентификационен номер който излъчвате между другото е някакакъв променящ се на определено време според мен на около 20 мин !

20

Анонимен

преди 3 години

За нещо, което постоянно мутира с нови щамове е доказано, че ваксините са неефективни, като грипните например, аз такава ваксина никога несъм си слагал и не помня, последно кога съм бил болен от грип.

19

До 18

преди 3 години

Не се ядосвай. *** ю е така от османско. Още тогава е съжалявал, че са освободили, защото не може да си продава розовото масло в империята. Това в човек, който мисли, че целият свят иска да го убие, да му изпие ракията и да му провали световните планове. Пълен смях сме. Ако не са били руснаците, вярно да си гонят техния интерес, но покрай него ни освободили, още да си дремем под призива на ходжата за молитва.

18

До До 3

преди 3 години

10, на никой с "частен бизнес" не му и хрумва да не допуска нормални хора, които не желаят да участват в здравни експерименти, до обектите си. Това е само и единствено държавна политика на фашизъм и нисък поклон пред фармамафията. Ако оставим бизнеса, никой няма да изгони клиент само заради това, че не бил с овча мисъл.

17

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е. Не говорим за истински ваксини - такива, преминали години на изпитание, при които и да има негативни последици, са малко и ясни, а за нещо, което се нарича "ваксина" само за да се набута насила на населението и да се направят масови експерименти с него. Иначе въведете си ДГ за ваксинирани. Не ми пречи. Тъкмо имам причини да не си пускам децата да си губят времето в задължителните групи още от 4-годишни. Там да си ходят сиганетата и ваксърите - хора с еднакъв акъл и манталитет.

16

Анонимен

преди 3 години

Цивилизованите общества ще забравят за К19,докато *** ю се убеди,че никой не го убива и чипира.Над 2 милиарда души се ваксинираха вече,простака български продължава да философства и умува колко вредна била ваксината.Туй да видиш ,уж най-умни, прозорливи и грамотни,а най-големите гашници в света.Все реват,че бедни и прикарани.Нали сте много умни бе,защо все давате пример с Германия,Франция,Англия ? Защото те най-глуп***вите и се ваксинираха ли ?Аман от тъ!-!унгери ,ейййй...

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Лаоратории имат смета да има следващи вълни да тъпчат джобовете, ако няма работата им ще им спадне рязко.

14

CBA

преди 3 години

до анонимен 7няма смисъл от фейк сертификат пич и за това са помислили защо не се позаинтересувате целия ютуб е пълен с клипове чак от русия!Наричат там вакситата покемони защото се хващат с блутут low e energy по 12 цифрения мак адрес който излъчват.Новите телефони е скрито това бо ако изтеглите един файндър bluetooth pair ще видите за каква красота иде реч.Като почнат инсталират скенерите няма смисъл от фалшив сертификат!

13

Анонимен

преди 3 години

Не се тествайте в лаборатория за да няма следваща голяма вълна.

12

Забрана за

преди 3 години

Неваксинираните в момента са отказващи да се ваксинират такива. Защото у нас недостиг няма. За такива следва да има рестрикции. Да им се спрат децата от градини, а те да бъдат възпрепятствани да водят нормален живот. Защото заради тях, всички чакаме да изчезне вируса. А той както знаем, не изчезва от само себе си, а чрез масово ваксинация. С толкова народ, който чака да позеленея и вярва на какви ли не конспирации скоро няма да заживеем пак нормално. Поне ги раздайте на нормалните народи.

11

Анонимен

преди 3 години

Ами търговията с ваксини не върви.Това означава, че ако така продължава може след време да се откаже страната ни от това да пазарува ковид ваксини.

10

До 3

преди 3 години

Да,имаш право да не се ваксинираш,както всеки един частен бизнес има право да не те допусне до ресорите си !!!!Тоест собственика на МОЛ,кино,ресторант,такси и т.н. ще му бъдат отнети гражданските му права ако ти бъдеш законодателно натикана в безнеса му ако той не иска !Въпроси ???

9

Анонимен

преди 3 години

От къде на къде чиновник ще нарежда на частен бизнес какви лица да обслужва? Много може да решат да пускат само неваксинирали или и едните и другите.