560

Смешни сте

преди 3 години

Српи смешници сте разберете гоКато не ви харесва в БГ и ЕС седете си в миризливата кочинка и се радвайтеНе се занимавайте с насДа не ви стане тясно тамЧетете историята

559

Анонимен

преди 3 години

Българите и македонците са наи-големите неприятели в Европа. Българите ужасно мразят македонците и показват го винаги. Омразата винаги е започвала от българите от като македонците ги отрязват.12 години малоумие с оня полуобразования мошеник от Банкя, трафиканта на бг паспорти от Русе, и сега с шоумена от Плевенско.

558

Хайде, хайде

преди 3 години

Сърбин някакъв. Тия пък колко да ги бием още? Пък ако се наложи що пък не. Даже няма нужда от армия. Пусни агитките.

557

Анонимен

преди 3 години

Сърбежите и сърбоманите лаят яко от безсилие и комплексарщина. Обиждат и плюят по всичко българско с пяна на устата, изпаднали в ярост от безсилие. Нека лаят, нека обиждат, значи много ги боли. Музика за моите уши.

556

До 629

преди 3 години

Голобрадо момче ама може да ти затрие държавичката ***!

555

Анонимен

преди 3 години

Сърбите и макетата да не лаят много, щото винаги сме били сърбите и сърбоманите. Нямаме загубена война с тях и ако не беше Австро-Унгария, българският войник щеше да марширува в Белград. Дори и сега, колкото и да сме зле, ще ги бием сърбите. Сърбите не стават за войници. Все пак войната е най-лошото и не трябва да се стига до там, но сърбите трябва да се успокоят и да спрат да лаят, за да не бъдат бити и таковани за пореден път

554

Ей!

преди 3 години

Сърби, недейте така! Че ако не беше австро-унгария досега да ви нямаше на картата. Де що е имало бой и сте го отнасяли!

553

Маке

преди 3 години

600+ коментари, рев до небесата и се тоа поради едно младо голобрадо момченце кое си прави тикток видео. Вие Блгарите сте многу чуствителни и тапи, штом се врзувате на оваа мала провокациа. Еми ние ако се потресувавме на видеата на амбазко, Ковачев и Каракачанов каде ке ни беше краиот.

552

Офф

преди 3 години

Абе сърби ли, македонци ли, каквото си искате да сте. Спрете се. Две футболни агитки ще ви превземат държавиците. Недейте бе! За какво ви е?!

551

Анонимен

преди 3 години

Макетата трябва да втасват. Да стоят изолирани в ъгъла, в бедност и мизерия. Още не са узряли за цивилизацията. Сърбите са същите и те. Много години трябва да минат, за да се цивилизоват. Хърватите едвам влязоха в ЕС и там трябва много да наваксват, че ги вкараха по милост в ЕС. От бивша Югославия единствено Словения е що годе нормална държава. Всички други са изостанали с около 100 години от цивилизования свят.

550

Албанец

преди 3 години

А аз тихо се подсмивам.

549

Да втасват

преди 3 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

548

Анонимен

преди 3 години

Супер е, че е записано на видео. Пращайте записа на фон дер *** и на другите либерасти да видят какво чудо са мънкейдонците. Макетата с това видео си подписаха присъдата и в следващите 20 години няма да влязат в ЕС. Няма по-прости хора от мънкейдонците. Единствено сърбите може би са по-прости. Чудя се и аз кой е по-*** и нагъл сърбите или макетата...

547

Анонимен

преди 3 години

Това е най-новия евро-лидер, ще го поканят на гости и него при Урсула фон дер *** да ни обяснява европейско поведение и ценности.

546

гадняр

преди 3 години

Благодаря на това младежче за думите му. Налива вода в нашата мелница. Няма по-добро доказателство за комплексарското и антибългарско поведение на юго-македонистите. И това е позиция на другата голяма партия в Югомакедония, които може да са бъдещи управници там. Какво ще им поведението им тогава? Сигурно като на този младеж, който вече ще е пораснал дотогава.Ето защо ние казваме - не вкарвайте двустранни проблеми в ЕС, имаме си достатъчно!!!

545

Србин

преди 3 години

Българите са най-лошите православни. Не ходете на църква, не се молете на Бог, не пости. Политиците са корумпирани и ви лъжат. Българите са много суеверни. Молете се на Бог и Свети Йоан Рилски, за да разберете истината кой сте. Вие сте славяни и сърби

544

Анонимен

преди 3 години

България 681Сърбия 1218Хахахахахахахахаха

543

Анонимен

преди 3 години

До 612А няма ли да накаже ваш'те дружки ,гърци,черногорци и власи?

542

Анонимен

преди 3 години

ние сме славянско племе безкорени. една част е решила да се българее, дуга - да гърчее.не всеки е чел история славяно-българска. Що няма тракеещи се - неясно

541

Анонимен

преди 3 години

До СърбинНе може да са били сърби защото известен факт за световната историография е ,че сърбите са живеели в землянки и са били доста въшливи и постоянно се чешали и дърляли в дърветата.Другите славяни ги питали защо толкова се чешат ,а те им отговорили ,сърби,сърби.И така всички започнали да им викат сърби.