60

До Диана

преди 3 години

Ти ли си нощна смяна от хората на Севда днес?

59

Булгарикусбациликус

преди 3 години

Бедния и простия българин не разбира че от десетки години го "оправят" без вазелин

58

До 78

преди 3 години

Има, аз съм xюмнeтo от Шумен, дето съм ти първи братчед!

57

САЩ

преди 3 години

САЩ: Незабавни преговори за членството на СМакедония и Албания в ЕС.

56

Диана

преди 3 години

До До ДианаРазбира се, че и ти можеш да напишеш Карина, БСП! Вие, троловете, само това знаете, защото името за вас не означава нищо...Но за обикновените хора името, това са те, така че, чичак, мичак - това е положението.. БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

55

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой тук от Шумен?

54

Анонимен

преди 3 години

Диана не е много характерно име за вашия етнос. Как го избра?

53

Диана

преди 3 години

До Анонимен69Кой е *** тук е повече от ясно - аз заставам зад името си, а ти, скапано БСП се криеш по тролски...И....какво ти искаш си е лично твоя работа, не ме бъркай мене там! Искал той, значи...Ми и аз искам да отида на луната ама няма...Просто!

52

Българин

преди 3 години

По-добре коалиция ИТН, БСП и ДПС или ДБ отколкото ГЕРБ.

51

Диана

преди 3 години

До анонимен58Айде без общи приказки, БСП! Крадецът вика дръжте крадеца е вашата работа! Вярвате си сами на лъжите и мислите, че другите не виждат това, но сте сбъркали адресът, значи, щот Австралия с нейните щрауси са на хиляди километра от нас...Пак сте се объркали, значи...То кога ли е било по-различно, та сега ли?

50

Анонимен

преди 3 години

Да де, но ГЕРБ отново ще са първи на изборите, и ще ви видим как ще ви оправя коалиция от Слави, Нинова и ДПС.

49

Предложение

преди 3 години

Да дадем още 20-30 години еднолично управление тип султанат на мутрата от СИК? Та да ни "оправи" напълно?

48

Бай Ганьо

преди 3 години

То се намериха доста които ни оправиха, в интерес на истината.

47

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, гербавият тролаж продължава да ни убеждава, как без дебелата, алчна,, пpocта, крадлива, параноична, отмъстителна и престъпна буца лой от село Банкя, която съсипа бъдещето на децата и внуците ни, ще загинем напълно!

46

Диана

преди 3 години

До помнещЕто виждаш ли защо нямаме политици? - защото гледаме всичко друго, само не и какво прави : как говори, къде са му ръцете, дали те натоварва или не, но не и как мечешки погазва законите, как организира нечестни избори, как руши страната...Смешки!...Никога няма да се оправиме така!...Библията казва не съди по думите, а по делата! Слушай го какво говори, гледай го какво прави и МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ, а не се оставяй той да мисли вместо теб, да ти внушава какво ти да мислиш... :

45

анонимен

преди 3 години

до 53 " СТРАНДЖА"! Вече и в женски профил ли влезе,та да мътиш главите на младите? Та пак да гласуват за мутрата комунистическа др Борисов? Ти си болен човек! Ще проумееш след изборите,че Групировката ГЕРБ е история вече! С КРАЖБИТЕ ИМ СЕ СВЪРШИ!!!-:)))

44

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами Чалга поколението в България си има своя Месия и той е Учиндолският принц, а неговият пророк е Тошко африкански ... Всеки Месия си култивира среда в която да може да вирее и да осъществява посланията си, затова нашият Славунчо си възпита цяло едно поколение с Чалга халтурата си и с творчеството на Азис и Софи Маринова, Гацо Бацо и Балет Магаданск, затова сега си има последователи на които дори не е нужно да дава обяснения, защото те не търсят сложни отговори а възприемат нещата първосигнално

43

помнещ

преди 3 години

до 48 Стига с това черногледдство бе човек! -:( Аз пък вярвам на този министър председател!-:) Не знам от къде го изрови Радев.Но е умерен в приказките си! Зрял и ерудиран мъж!Не Е С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕ,КАКТО КЛОУНА преди него 12 г!И слушайки го,не ме натоварва! Не маха с пръст от екрана на противниците си!Ще ми се да останат и работят.Казват нещата фифти фифти! И мисля,че този мъж има потенциал,да е бъдещ реален министър председател! Върши работа мисля! Писна ми от партии 31 г вече!Но новото е факт!

42

Диана

преди 3 години

До Анонимен42Имаме политици, сигурна съм, че имаме такива хора - всяко време издига нужните му хора! Сигурно са доста смазани като всеки талант у нас, на който крилата се режат преди да пораснат дори..Но трябва да им помогнем, да ги насърчим..Вижте как естествено Бойко се оказа талантлив държавник и как естествено реагират негодниците..Всеки лидер трябва да се пробва в политиката,според мен!Един път вземе ли се властта на посредствените натегачи, талантите повече няма да ги пуснат да припарят

41

гарантирано от герп

преди 3 години

Три десетилетия търсим месията,а той за десетина години разсипа държавата и окраде де що можа!