194

Анонимен

преди 3 години

Това със стотинките за за кой го казваш за нас матреала ли. Като че не те познаваме та се оправдаваш. Оправдавай се пред ония зад океана. Че те са по опасните. Нали знаеш че кой го нарочат жив не сее оттървавал. Казвахме ти не се бутай между шамарете ама ти не. Требеше да си гледаш охранителната фирма Ипон да си праиш по некоя хилядарка на месеци да не си в полезрението на баш убииците оттатък океана. Сега не се оправдавай пред Матреяла ния не сме ти виновни че ти се Лаком. Лаком газ кръв се..ре

193

НН

преди 3 години

Ами така де, ние не очакваме да си признаеш, а иначе градските легенди това го разправят отдавна.

192

Ангел

преди 3 години

Със сигурност несте получавали стотивки или левове .Получавали сте килограми *** евра .Но не от Божков и Пеевски а от народа които са ограбвали

191

Читател

преди 3 години

За да повярваш на тези дебели лъжи,трябва гарга да ти е изпила мозъкът.Заварваш го ***..то,той казва,това не е моето ***.но.Милиционерската партия,тръгва с голяма скорост към пропастта.Прокуратура,съд,затвор,това е бъдещето на милиардерите.Охранени ***.ти,лъскави скъпи автомобили,скъпи метреси,живот като в приказките.Строителите на някогашна България,носят венчалните си костюми,плетени обувки,защото пенсиите им са мизерни и не им достигат за нищо."Демократи","патриоти",вие сте нов тип олигарси.

190

Анонимен

преди 3 години

Байко е абсолютно прав ,Божков не му е дал стотинка ,там надника /подкупа или комисионна казвайте му както искате/ е от 50 милиона лева нагоре .Тук съм много съгласен с Бати Лойко!

189

до 200

преди 3 години

истина де Баце с метал за стотинки не работи

188

Анонимен

преди 3 години

Тоя,който заплашваше бизнесмени и опоненти,че щял да ги приключи,вече е приключен.Не си заслужава дори да го коментираме.

187

Анонимен

преди 3 години

Е тия американци как можаха да му развалят рахатлъка, сега трябва да се обяснява, да се оправдава, не може така, Баце може само да се хвали

186

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХААХХАХАХААХ

185

Анонимен

преди 3 години

А кой написа на Божков помагай.Видяхме СМС-а! И той ,,помагаше,, ,ама яко помагаше.А когато престана да помага,го подгонихте.

184

sss

преди 3 години

До Вервам муЗлатце и евраци...

183

Ревеш ли Буци

преди 3 години

Защо обръщаме внимание на бъдещ съкилийник на Бай Ставри ....Това което направи този продажник с България ...скоро едва ли ще може да се поправи !!!

182

Човекът

преди 3 години

МУТРЕНСКА МУ РАБОТА

181

Ха-ха-ха

преди 3 години

Тоя сега жалва ли се?

180

Вервам му

преди 3 години

"Стотинка не сме получили от Божков" - вероятността да е истина е 99%

179

Каспър

преди 3 години

Тикво, престани с тези твои безкрайни лъжи !Никой вече не те взима на сериозно . . .

178

Анонимен

преди 3 години

12 години управлява и не знае нищо за корупциявервам тида се проверят записите Севда ходила ли е често в офиса на БожковСъщо записите дали Божков е посещавал в министерството Влади горановАло прокурорите не е толко трудно

177

Икономист

преди 3 години

Изобщо не ме интересува мнението на безработни политически лидери като мутрата от Банкя. Такива като него отново ще си търсят работа в 46-то НС на 11 юли. Хората им показаха средните си пръсти на предишните избори. Гласуване на субсидии, заплати и привилегии за депутатите. Като допълнение, чак от САЩ дойдоха хора, за да им кажат, че не стават за нищо.

176

КЛ

преди 3 години

Еми тарифата е в златни кюлчета, банкноти в 500 еврови копюри, плеймейтки в натура.Стотинки не взима. Няма да се излага я.

175

Анонимен

преди 3 години

Има ли некорумпирал български политик - отговора е твърдо не, просто някои са по-корумпирани.