298

ей Дърти Толупи

преди 3 години

Ще ви чегъртаме на 11-ти.

297

Жорко,

преди 3 години

Внимавай как говориш за първата политическа сила (победител на бъдещите избори)

296

Жоро

преди 3 години

Гумен Гадев е грозно и комплексирано същество, но на мен ми е кеф да му гледам сеира как се гърчи. Единственият му талант е да бъде вечният лузър с кривия нос и щръкналите уши. И той и жена му са смях на целия народ.

295

Гошо

преди 3 години

Борисов не си стяга партията. По-скоро го стЕгат чепиците.

294

ДОЛУ РАДЕВ И ГЕРБ

преди 3 години

ОСТАВКИ, РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ТЯХ. САМО ИТН

293

Ташак Магаретаров

преди 3 години

Разделянето на сламата (властта) между две магарета е особено трудна задача. При разделянето трябва да се вземе предвид, че магаретата имат базисен характер, а конските мухи са надстроечни явления. С други думи, когато магаретата хвърлят къчове, стойте настрана и гледайте сеир.

292

Анонимен

преди 3 години

Радев, защо им плащаш на тези от диванната армия? Бъгнаха се. Под статия за теб пак за Борисов тролят. Хахахахаха научи ги как се прави или и ти не знаеш вече? С Борисов лягат, с Борисов стават. Артрит хванаха. поне за 24 май им набий по един бонус да идат за бира, че не се трят вече. :D

291

Възпалена ГЕРБАЛЮГА

преди 3 години

Ама как така ще говориш за Краля Слънце от Банкя! Ние това няма да го допуснем! Още утре ще се съберем 30 човека от ГЕРБ на протест!

290

Сбогом ГЕРБ

преди 3 години

Свършихте по-позорно и от НДСВ. Доста жалка картинка.

289

Социолог

преди 3 години

Няма как 400 000 администрация и 400 000 купени роми и 5 гражданина, съставящи ГЕРБ, да определят дневния ред на 6.5 милиона българи и още милион в чужбина. Избийте си го от главата.

288

до 3 4 9

преди 3 години

Борисов си даде имунитета. Никой не е казал да не го разследват. Напротив. Бойко Борисов си хвърли имунинета и призова Радев да си даде имунитета. ПРОВЕРЕТЕ! Не мога да цитирам или да перфразирам, но със сигурност знам, че Борисов каза не ми трябва имунитет. Спомням си Бойко Борисов как го каза: Дори в родното село на Радев ги бихме. И в Плевен ги бихме. И в Учиндол сле първи и в Банкя. Във Видин сме първи. В Монтана, Враца и Кюстендил.

287

Herr Muller

преди 3 години

До Анонимен 333 ///// Действително този президент е гений на празнословието, овенната логика и клишетата. Не се учудвам, че ви харесва, защото реинкарнира речите от конгресите на БКП.

286

Дайте да си го кажем

преди 3 години

Борисов няма да е премиер никога повече. Ама НИКОГА.

285

Лъжци от ГЕРБ

преди 3 години

Сядам да си пийна едно хубаво вино в днешната топла съботна вечер, влизам да видя какво става и кво да видя - токсичните ГЕРБАЛЮГИ тровят общественото пространство с болни словоизлияния... ходете се лекувайте бе, ГЕРБАЛЮГИ малки, незначителни. Никой не ви ще.

284

тъжен край

преди 3 години

Деса като изучи детето в САЩ и Румен е пътник.Ненужен. Жена му ще го прати при Деса, Деса ще отиде при сина си, а Румен ще се мотае ненужен като Жан Виденов в Пловдив.

283

Срамна Загуба

преди 3 години

ГЕРБ претърпя най-унизителната си загуба от както са партия, но това не им попречи да ЛЪЖАТ, че са победили... смешни

282

Herr Muller

преди 3 години

Абе, тоя човек у ред ли е ?! Цял свят дискутира мълчанието Му по шпионския скандал в държавата Му, а той тръгнал да съчинява нова кавър версия на песента "Болен, здрав носи".

281

Анонимен

преди 3 години

След поредната загуба с от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

280

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но Русия води хибридна война и и пречи да се развива.

279

Капиталист

преди 3 години

Комунизма на ГЕРБ си отива! Децата ми спят спокойно!