223

Анонимен

преди 3 години

Нови измислици със стара дата. Това масово ще се обжалва и познайте кой ще плаща разноските .

222

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Говорите за скандинавските страни с високи данъци, но българи оттам не се връщат.Защото знаят за какво плащат.Защото знаят, че има държава.Тук е бандитска територия, а нормалния човек няма работа у нас.

221

Анонимен

преди 3 години

И още 500 лв. правен дю дилижанс.

220

ЦИНИК

преди 3 години

Бре вий виждали ли сте кърлеж кръводарител дъ стане ? Държавните клатикурници мислат само кък дъ земат бре! Ама чувствам скоро жа играй сопата.Аъъъ!

219

1234

преди 3 години

Поредната кражба. Сградите които имат разрешение за ползване не трябва да бъдат ангажирани. Вече са одобрени.

218

Анонимен

преди 3 години

Нали имаме Акт 16, това еизискването за узаконяване на жилищата. Какви са тези нови измислици, нови електромери, водомери за студена и топла вода, водомери на кладенците, да очакваме за въздуха и въздухомери?

217

Анонимен

преди 3 години

До края на 2022г. всеки собственик на жилище(апартамент или къща), строено преди 2007г. ще трябва да извади от джоба си между 100 и 500 лв. за изготвяне на технически паспорт. В същото време над 2 милиарда лв. от средствата за възстановяване на българската икономика ще се излеят отново в корупционната схема със санирането.

216

Все тая

преди 3 години

Тулупа си остава ***.За 500 лв. по-добре хората да си вземат АК-47. И да почне разстрел на ЧСИ-та.Ще се направи най-качествената реформа.Болни мозъци!

215

И.Б.

преди 3 години

Тук се смесват понятията "паспортизация на сграда" с "жилищен паспорт".500 лв. за издаване на сграден паспорт може да се приеме, но за отделно жилище е чисто изнудване на населението. Дано се намери някой истински Крали Марко, който да даде на съд автора/авторите на този пасквил.

214

Анонимен

преди 3 години

Не участвайте в този обир! Няма как да пратят ЧСИ на целия народ.

213

Иван

преди 3 години

Да решим и никой да не позволява посещение в апартамента.Това е нагъл рекет.На кого да пълним джобовете??Няма ли да измислите още нещо???Това вече е прекалено.Не на нагли хора да измислят как да печелят на наш гръб.

212

Гост

преди 3 години

Тотална кретения !!!

211

Гост

преди 3 години

НИКОЙ ДА НЕ ПЛАЩА !!!!!! Да искат тия суми докато тече ПАНДЕМИЯ и хиляди не работят....!!!!!! Това е тантална кретения !!!!

210

Анонимен

преди 3 години

До ГуфуДа ти пикая на мутренската държава и на обществото, ти помисли с какво допринасяш за чекмедженцата?

209

Иван

преди 3 години

С какво този паспорт ще помогне на сградата? До кога ще пълним алчните усти на разни партийни фирми с лобистки решения?

208

Ако се предлагат

преди 3 години

Обследвания като тези дето са ги правили за третия лъч на метрото - мерси. Задръжте си капацитетите и способностите за тези дето им вярват.

207

Анонимен

преди 3 години

За колите има същата дивотия - ше им завират кабели и ауспуха и ще мерят, пък вие ще плащате двойно за преглед и за стикер с чип, пак гарантирано от ГРОБ по нареждане от господарите от Еурогейския съюз - пак за тях гласувайте тъпигьози!

206

Сенко

преди 3 години

Плащай народе! За да има за чекмеджето :)

205

Ванката

преди 3 години

Поредният рекет... И всичко е само за да се дадат едни пари на наши хора, без грам полза за заплатилия ги!

204

Анонимен

преди 3 години

Ако никой не плати, тия измекярченца няма да могат нищо да съберат, нито ще посмеят да опитат. И откъде накъде трябва да пускам някой в частната си собственост да обследвал, че и да му плащам? Тия дивотии идват като заповеди от Гейропа и ония орангутани в парламента изпълняват чинно заповедите на господаря, който явно не е българкският народ. А от Еурогейски съюз са силно обезпокоени, че българите имат собствени жилища и не е лесно да бъдат изнудвани с гейски мерки, затуй и тоя тормоз