173

Анонимен

преди 3 години

Предател долен!Ако БСП не упее да спечели изборите, по-добре ГЕРБ да останат на власт,но не и Радев с Цветанов ,не благодаря!

172

от село

преди 3 години

А да видим и другият кандидат и тогава ще видим кон боб яде ли ? По слаб и застанал като восъчна фигура в президентството от Радев не е имало в най новата ни история.

171

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

До АнонименКакво ме интересува Путин ???Дайте да си гледаме в нашето канче , защото Путин /Русия/ може и без нас , въпросът е :Куде сме НИЕ ???А ние нито сме ПЪЛНОПРАВНИ членове на ЕС , нито в Шенген , нито в НАТО , ...САМО ПЛАЩАМЕ , И ТО КАТО ТЕГЛИМ З-А-Е-М-И !Това нормално ли е ?Искам , ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !

170

бах ти и чудо

преди 3 години

Махайте го в Сибир, при братушките.

169

Да

преди 3 години

До ужас 2И какво е виновен Президента , нека ''ако'' Узунов е виновен да си понесе отговорността .Чудите се , как да омаскарите Президента без да има вина !

168

Анонимен

преди 3 години

До Е да де .Нищо не знаеш ти за корупцията по света. Ние сме цвете за мирисане сравнение с по-голямата част от света.Путин си построи дворец за един милиард са остатъците от това, което наистина е откраднал, а олигархическия кръг около него се надпреварват на кой яхтата му първа ще мине по дължина самолетоносач.

167

Анонимен

преди 3 години

До 162В България няма нужда от президентство.

166

до ГЕРБ

преди 3 години

Каквото каже Пеевски , айде в кошаратЪ !

165

Защо ...

преди 3 години

Защо Прмиерът вече не се явява пред медиите , а седи само в джипката ?Защото няма ВЕЧЕ какво да казва .Чапкънов:''България е прокълнато място , с прокълнати хора'' !

164

Е да де .

преди 3 години

До емигрант от 22 гБългария '' не е '' корумпирана държава , нито в ЕС нито в света , ... ТЯ Е КОРУМПИРАНА ЧАК ДО МАРС !Това го казват от ЕК на ЕС , в докладите / всички доклади / за България , само сменят годината на докладите .Нали и И.Й.Костов призна за ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ , А ПО-КЪСНО И УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЗА КОРУПЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ НИВА ...ЧЕТЕТЕ БРЕ ХОРА , ЧЕТЕТЕ , ама какда четете като всеки 2-ри , а вече и всеки 1-ви в Бг е НЕГРАМОТЕН !?

163

ужас 2

преди 3 години

Пламен Узунов отнесе обвинение от спецпрокуратурата, след като стана ясно, че е правил доста интересни услуги на обвиняемите бизнесмени Бобокови. От държавното обвинение показаха разговорите между Пламен Бобоков и Пламен Узунов, от които стана ясно, че президентският секретар не се е щадял, пращал е съдебни решения, преди те въобще да разписани и обявени, както и заявки за назначаване на посланици, които са удобни на Бобоков.

162

ИзТОРИЯТА

преди 3 години

И най-великите империи са падали , от ГЕРБ не четат ли , особено ИК , и Марешки Конституцията !

161

4epa

преди 3 години

КОРУПЦИЯТА СЕ БОРИ С ПО ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ - ПЛАМЕН УЗУНОВ !!!!!!!! ТО НЕ БЯХА ГРИПЕНИ - ТО НЕ БЯХА ДЖИПКИ - ТО САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ- АКО БЯХА 4 ГОДИНИ- МАЙКА ПЛА4Е !!!!!!!!!

160

ужас !

преди 3 години

До 4epaАве *** , къде отидоха 16 млрд. . А?

159

Анонимен

преди 3 години

Радев с този промит мозък от БКП няма никакви шансове

158

емигрант от 22 г

преди 3 години

До и какви ''155.... Господине или госпожо....България не е най-корумпираната държава нито в ЕС , нито по света.Има и по корумпирани страни, но ...съдебната им система е по-ефективна.Хайде да си посочим успехите на нашите съдии спрямо например с Италия...или Гърция...Те пипат по сериозно, а ние сме големите ,,демократи"-снизходителни към жестоки престъпления и корупция.Я открадни нещо от френската пък хазна...Ще те изядат съдийте....,че свят ще

157

нали !

преди 3 години

До 4epaНА ФОНА НА ''САМОЛЕТИТЕ'' , къде са 4 МИЛИАРДА , И КЪДЕ СА 6 млн. , айде трай си !

156

Анонимен

преди 3 години

Радев иска да обезсърчи мафиота Борисов,а не БСП...трябва да му помогнем като гласуваме за всяка друга партия ,но не и за ГРОБ и техните креатури...

155

моч

преди 3 години

"Радев искал да обезсърчи......"Аз пък искам този откровен злодей да изгуби изборите позорно и унизително и слад края на мандата му , прокуратурата да го подгони с обвинения за подстрекателство и насаждане на омраза , погазване на конституцията на Република България и най-важното - ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!

154

4epa

преди 3 години

ЛЕЛЕ ФИГУРАН4ЕТО ИЗГОРЯ -ОЛАФ,ОЛАФ- ЗАЩО ВАДИШ КОРУПЦИЯТА ВПРЕЗИДЕНСТВОТО- ПЛАМ4О УЗУН4ОВ- ДЯСНА РЪКА НА РУМ4О - КВА СТАНА ТЯ !!!!!!!!!