42

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Бай Дън дали ще доживее до утре сутрин ?А, давли ще помни, че са го направили президент на най-могъщата държава в света ?Правилно хората казват, че днес САЩ приличат на късния СССР, а Байдън на късния Брежнев.Ще го крепят с медикаменти и ще го поддържат като изкуствена кукла ...Под въпрос е дали ще изкара мандата ...

41

Българин

преди 3 години

Нов бял Вожд, кажи на Мустафа да уволни Борисов и ние малко живот да видим, да ни се дигне малко мерезето!

40

Анонимен

преди 3 години

И Тръмп и Байдън са марионетки на едно и също задкулисие, Тръмп показваше някакви мускули, но в крайна сметка и той изпълняваше. И Байдън и Тръмп - хвани единия, удари другия.

39

Пич

преди 3 години

"Той използа библия, която е собственост на семейството му от 1893 година"А чичо Тръмп сигурно е използвал някоя хотелска библия от казината в Лас Вегас.

38

анонимен

преди 3 години

Кралят умря, да живее кралят. Това е демокрация.В света останаха само двама до живот президенти, които никой в двете държави не смее да смени. Това е диктатура.

37

Скоро

преди 3 години

Нас българите какво ни засяга това????----------Скоро, като започнат войните в близкия изток и на Балканите (малко вероятно, но не невъзможно) и започнат да прелитат бойни самолети над България и от наша територия започнат да убиват жени и деца за природни ресурси, както винаги са правили Демократите в САЩ. Тогава ще ни засяга!

36

Анонимен

преди 3 години

Не е заради САЩ, има много жертви и много нови случаи на странични ефекти от ваксините, затова замитат новините с ваксините, иначе щяха да ги пускат редом със събитията при господарите.

35

SS

преди 3 години

Въоръжавайте се !Нищо хубаво не ни чака ! Упадъкът на моралните ценностти и насаждането на измислени и извратени такива като част от либералната политика ще доведе до непредсказуеми събития и последици.Нормалните хора ще реагират.Ако трябва и с оръжие.

34

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли дали има сянка, че аз не успях

33

Анонимен

преди 3 години

за пръв път от март месец на сам, на първа страница в днес праспрес няма новина за ковид ! Америка, техните господари над всичко !!

32

Анонимен

преди 3 години

Нас българите какво ни засяга това????

31

Нормален човек

преди 3 години

За оня некадърник Дараков изобщо няма да говоря! Не случайно го изгониха от другата телевизия...

30

Анонимен

преди 3 години

Светослав Иванов прави груби фактологически грешки, които подкопават и без това крехкото доверие към btv. В разговор с един от гостите, който логично одобряваше управлението на досегашния президент Иванов контрира с невярното "републиканците са управлявали максимум 3 мандата, а демократите управляват по 4-5"! Републиканците са управлявали два пъти по 4 мандата (1869-1885)(1897-1933), а демократите никога не са управлявали 4 мандата, а само веднъж са управлявали 5 (по време на ВСВ).

29

Джо

преди 3 години

Разбий им държавицата....

28

Фики Стораров

преди 3 години

Не гледах церемонията, Байдън каза ли, като какъв се определя- президент, президентка, или среден род?

27

Тонката

преди 3 години

А от Бесепето току що казаха,че Слави Ттифонов им се кълчи и плези от другия бряг:):):):):)

26

Разчувствуван

преди 3 години

Ох, много се разчувствувах, ох, насълзиха ми се очишките, ох, плача, плача от умиление, ох, колко велика страна са САЩ, ох, добре че станахме васали на такива велики господари, ох!

25

Анонимен

преди 3 години

Жална им майка на САЩ, не че някога им е пукало за останалия свят.

24

Истукан

преди 3 години

Байдън очерни живота на Тръмп.

23

UNITED

преди 3 години

America FIRST!