77

Анонимен

преди 3 години

и малко допълнение, как в Швеция няма починали млади хора? Около 30 човека под 45 години и то със сериозни заболявания, а огромното мнозинство са над 85 години. В България умряха толкова млади хора...

76

Анонимен

преди 3 години

Вариантите са два:1-всичко работи мерки и ограничения почти никакви,до Коледа повече от половината ще сме го прекарали и държавата ще е в пълен хаос,здравеопазването ще е само спомен2-ограничения с които поне отчасти успяваме да регулираме броят на заразените,запазване на що годе работеща държава и здравеопазване в очакване на ваксините!

75

Анонимен

преди 3 години

Ама как така всички ще минем през вируса за няколко месеца при 3-4 хиляди и ли 30-40 хиляди на ден...т.е. ще ни е нужна поне една година да се изпозаразим всичките,а при тази агония може и няколко години...т.е. тотален хаос...при неясен ефект от ваксините и тяхното времетраене,особено ако се променят щамовете на вируса...

74

Анонимен

преди 3 години

67, мин седмица излезе изследване на норвежки учени, според което смъртността в Швеция и Норвегия не се разичава много, истината е, че смъртността в Швеция миналата година беше необичайно ниска, тази година има леко увеличение, но определено не с въпросните 6 хил човека, Просто в началото тук в Швеция в статистиките влизаха починали извън билници, които през последните 2 месеца са имали симптоми но не дори не са били тествани.

73

Анонимен

преди 3 години

До златенаE с какво един микробиолог-имунолог е по-компетентен от един лекар-коремен хирург?

72

ганьо

преди 3 години

А в Китай защо мерките дават резултат и хората си живеят живота а?

71

History Channel

преди 3 години

От Испанската инфлуенца са умрели 50 милиона души, само че тогава не е имало Интернет, телевизии и радио!

70

Off

преди 3 години

Никой не казва, че ще спре епидемията по този начин, а че се иска "въздух" за лекарите - т.е. да спадне малко броя хоспитализирани. И той самия признава, че сигурно ще има спад. И вместо да ходи по телевизиите, да вземе да каже на близките на някой млад, починал от вирОЗа, че не е имало начин, ама в очите им. Сигурен съм, че няма да му отнеме много време - колкото за едно интервю. И ако иска още повече да му повярват, да не ходи на протестите на *** трио

69

Анонимен

преди 3 години

Чобанов да си пасе оФцете, където иска, но фактите показват съвсем друго...Франция от 60 000 преди 2 седмици сега има 4 500 заразени.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен....Само пушачите и сухите пръчки умират.....Не е баш така. Пушачите по-трудно се заразяват с вируса, такава е статистиката. За сега обясненията са, че имат по-малко рецептори за за възприемането му, но и никотина пречи на короната да прониква в клетките. Разбира се, ако се получат усложнения при боледуване на заразен пушач, нещата се обръщат и стават крайно опасни.

67

До Тарикат

преди 3 години

Лично мое мнение - нефинансов консултант. Няма по-добър момент от сега да кешираш всички ваксинаджийски компании. Преди да са започнали смъртните случай в следствие недоизпитани странични ефекти. А потенциалната печалба от продажбите на ваксините вече е отразена в цените на акциите (при това многократно)

66

Майната ви....

преди 3 години

Надежда всяка оставете и гробно място си купете, докато не са свършили.Късно е. Никой вече не може да ни спаси. До изборите няма да има кой да гласува.

65

Да се проточва ощеее

преди 3 години

Щото идват избори.До урните трябва да стигнат само точните хора

64

Да се проточва ощеее

преди 3 години

Щото идват избори.До урните трябва да стигнат само точните хора

63

Анонимен

преди 3 години

От къде го изкопахте този с платена професура? Нощес чел статистики? 6хил.починали в Швеция от началото на пандемията! Дания, Норвегия и Швеция по няколко стотин! Този от къде е паднал? Китай как се правиха? Там по улиците на Ухан падаха! Закривай БАН колкото се може по-бързо. Пари на вятъра! Аз работя от 2010-та въщи. Да не говорим, че от 2 години съм в затворен комплекс на 2 км.от най-близкото село. Да им пикая на изследванията на БАН! Какъв стаден имунитет го гони? 4 от ВМА повторно заразени?

62

ГосТ

преди 3 години

Да живее Клаус Шваб !!! Не забравяйте, че половин Франция е била комунистическа, а другата фашистка (Виши и Петен). Осъзнаването ще се случи и в Европа рано или късно !

61

Ямболски цървул

преди 3 години

Толкова много съм психиран,че мисля да се самозаровя

60

.

преди 3 години

На мен не ми трябва да се крия. Знам как да не ме пребори.

59

Анонимен

преди 3 години

Бойко тръби,че имаме промишленост,но какво се оказва при пандемията ? Оказва се ,че гръбнака на промишленоста са ресторантьорството,увеселителните заведения ,хазарта и разградскя бос в т.ч. ТоТото.Друг бизнес не се нуждае от финансова подкрепа по мнение на управляващата клика.

58

Анонимен

преди 3 години

До анонимНАНе е ли малко пресилено да се твърди, че точно в Швеция "всички спазват мерките". Та там в сравнение с другите държави мерки почти няма.