87

До пенсионер

преди 3 години

Колко века ще се оправдавате с ,,другарете"част от които днес управляват под друго партиино име.За тези тридесет години потънахме на дъното на блатото.Нямаме здравеопазване,нямаме читаво образование,нямаме земеделИе и животновъдство,нямаме икономика ,нямаме нищо,з вие само се хвалите ,колко много сте направили.Това,което направихте е яки кражби.Оглозгахте този народ до кокал.Дори и паметницитд на гробищата се крадат.Бъдете проклети!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен с ОБРАЗОВАТЕЛЕНия ЦЕНЗ само Винету не стига, НЯМА пенсионен фонд на печалба (без да влага във високо рискови или държавни бизнеси) по простата причина, че годишната инфлация (в БГ е внос) 3-4% яде доста бързо парите. Така че непрекъснатото допълване е неизбежно и необходимо (пенсионерите не купуват мазерати, а местни храни). И тая ножица ще се разширява в такт с автоматизацията(чакаме налози и в/у машините).

85

До 86

преди 3 години

Не бери грижа за мен.Аз съм си оплел кошницата и то без помощта или подаянията на твоя гуру.Даже пенсия не ми трябва.Но ще си я взема,защото внасям и за такива като тебе.

84

Анонимен

преди 3 години

Всички,които подкрепят това корумпирано правителство са или част от него или са на яслата.Другото обяснение е мазохизъм и глупост.

83

Анонимен

преди 3 години

До 82Верно е това за гърците.НО ... ти сравняваш хитър народ,с просто крадливо плeмe.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81....... дано да ти се сбъдне желанието за 3 щатски долара пенсия

81

До 76

преди 3 години

Като споменаваш мутрите,я кажи защо народа търпи една мутра да го управлява вече 11 години?

80

От БАН

преди 3 години

Ами ето че името на тлъстия изедник е цензурирано. Много добро решение днес.бг.

79

БАБИКЯН

преди 3 години

иде НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, ще го сформират в коалиция НИНОВА, ТРИФЧО, ПИНОКИО, костовата партия ДСБ е основата на ДАЙ БЪЛГАРИЯ, Костов свали БСП от власт и се броят за десни, БСП за леви, Славуца също има претенцията, че е участвал в свалянето на БСП от власт 2 пъти, на Виденов и на Сташев, Слави Трифонов и Бойко Борисов са стари другари по оръжие, стара любов ръжда не хваща, Марешки ще ви се стори като агънце

78

Анонимен

преди 3 години

До пенсионер доходите са малки заради геополитика и клакьорите и у нас. Не е виновен тоя що яде баницата, а тоя що му я дава. Питай баба си 1980г гърците са били на опашка по границата да пазаруват промишлени стоки не домати. Всяка нация си заслужава участта, да си върнеш на скрап промишлеността е грях непростим.

77

Анонимен

преди 3 години

Даже с пенсии 3 $ живеехме по-добре от сега!

76

неразбрал

преди 3 години

До От БАНГласувайте пак за ***За кого казваш ?!

75

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

чети внимателноВиц:България е най-богатата страна - всеки ден се краде по много и пак остава за утре.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 ТРЯБВА В ТОЗИ ФОРУМ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ, както и илитерати да не публикуват, долу на 71 се пише, че НОИ трябвало да плаща 100% от това, което му се внася, ако беше чел/а щеше да разбереш, че ако НОИ дава това, което е внесъл човек през последните 40 години и получи 100% ще бъде около 40-45 лева върни СтанишеФ, Саксофонски, Лостов - 12 години средно по 120 лв./мес, върни още до 1990 г 40 лв./мес и още при бай Тошо до 210 лв./мес

73

Интересно!

преди 3 години

Както в едно интервю(на немската телевизия) се казва...България и Румъния са влезнали в Европейския съюз на 1 и съща дата. Там пенсиите са се вдигнали с 200%! Тук с колко?(незная, затова така пиша...)

72

пенсионер

преди 3 години

другаре , а защо не кажете че доходите са малки заради вас? вие откраднахте парите на България ,приватизирахте всичко което искахте,доведохте България до няколко кризи,заради вас българина хляб нямаше, фалирахте банки,затворихте работещи предприятия,отнехте правото на труд на българите,назначихте милионери,създадохте корупцията и мутрите,нанесохте огромни вреди на България които не могат да се оправят още десетилетия!сега се правите на загрижени за българите,това е висша степен на цинизъм!!!

71

Анонимен

преди 3 години

За съжаление относно пенсиите доколкото знам, за втората вноска държавата ги е Задължила - 2ра вноска 2ра пенсия. Сега доколкото разбирам орязват с 10/20 % хората които са си плащали вноските в пълен размер (вероятно точенето е превишило приходите), виждам огромна работа за адвокатите.

70

Маргарет Тачър

преди 3 години

При комунистите всичко е наред, ... докато свършат парите ! (изкарани от предподните правителства)

69

До БАН

преди 3 години

Ами те и в ъв ФАЩ мигрантите със зелени карти ходят, обаче *** прати синето нам. Да се учи на социализъм и русофилство.

68

КОМУНИСТИ

преди 3 години

До Анонимен 70НИЕ НЕ, ама вие които не работите, а и чичо Васко Черепа спря стипендиите със сигурност ще надминете клошарите, които все пак правят нещо