585

Анонимен

преди 4 години

Абе Черепа може и да е платил тук-там,ама това да напълниш 50 автобуса с "придворни" лакеи и да ги докараш в София сигурно е БЕЗПЛАТНО......

584

Анонимен

преди 4 години

А за чекмеджето и 700млн на Горанов разкрития кога?

583

Анонимен

преди 4 години

Разговорите са по позвъняване на Божков. Събеседниците му повечето отговарят едносрично, а той се впуска в разни тиради. Като че ли го прави специално да го запишат, което ме кара да се замисля, дали нарочно не се опитва да опорочи протеста, като го свързва със себе си. Дали герберите не са му обещали да му върнат бизнеса, ако по този начин ги отърве от протеста. Всичко записано изглежда някак неестествено за разговор. Разговор всъщност няма.

582

Самопризнание

преди 4 години

Ами ЧЕРЕПА си САМОПРИЗНА, че е дал 67 млн. на ОПГ Борисов-Горанов-Мента.....Гошефф ко става човека си самопризнава!!!!!Нерде 15,000, нерде 67 млн.

581

баце

преди 4 години

Самички се направихте за смях, а покрай вас истерясаха всичкото поритици. Зрелището е на ниво . Давайте още , ама ако може записи на Бойко, бъдете над-партийни.

580

gogo shefa

преди 4 години

"Ние не сме за президента ние сме против мафията и организираната престъпност срастнала се с държавата " ....... даааааа Божков каза самата истина ..... надявам се да сте разбрали какво се е случвало и се случва в държавата , той Божков си ко каза и в телефонния разговор ,че президента е назначил в служебното правителство хора на ДПС и доган за министри ...... така че питайте го защо ги е назначил

579

ПроСоТо

преди 4 години

но,народа го е казал:-"ДОКАТО МЪДРИТЕ СЕ НАМЪДРУВАТ,ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ"..../айде да са махам,че вече ми додея../

578

Анонимен

преди 4 години

Гешев, що не разследваш Борисов и Горанов за 67-те милиона лева взети от Божков, а?

577

ПроСоТо

преди 4 години

До обикновенама и ти си прав!..-Ето,така наречения "финансов министър" е подкрепял Божков,като си е затварял очите дълги години за това,че "обвиняемия Божков" е плащал по-малко данъци...Обаче той не съществува за Полирания?.....Отговора на въпроса "Защо?" го оставям на ХОРАТА,не на мажоретките......обаче АМАН от простотиите ви!!..Човек просто се изморява от вас..Което всъщност е и целта на УПРАЖНЕНИЯТА,които правите най-безочливо ..

576

Анонимен

преди 4 години

Мутрите ще се самоизядат един-друг.

575

Анонимен

преди 4 години

Напред , протестъри , начело с уважаваните наркодилъри от Левски-Запад , под ръководството на отявления престъпник Божков !? Имате ли мозъче поне мъничко ?!

574

Христо Христов

преди 4 години

Да го разследват. А кога ще разследват горанов? Има толкова много поводи.

573

Анонимен

преди 4 години

А пък аз вече 4 дни протестирам безплатно. Как не съм разбрал по-рано каква била работата?

572

Анонимен

преди 4 години

Червената шайка се оказа част от шайката на черепа!Импексова да си признава и да подава оставка!А и Мая ходела да му хленчи за подкрепа

571

ддд

преди 4 години

Не можех да го изчета до края, че трудно се чете тва, но въпрос: Как така едни записи ВЕДНАГА ги обявяват за меродавни от прокуратурата, а пък други са фалшиви без никакви експертизи и вдвата случая? По какво преценяват толкова бързо?

570

Анонимен

преди 4 години

Да считаме ли, че СРС-тата са приложени спрямо лицата, говорили с Божков? И ако да, защо?

569

123

преди 4 години

Навързани са се всички като свински черва. Нема разплитане. Бандити, политици, съветници, прокуратура. Абсолютен панаир. Оня дава, тия гушат колкото могат а народа като гладни псе. та обикаля наоколо и *** каквото му подхвърлят. Хора не се сърдете, ние си ги избираме тия вече 30г. Никой, ама никой друг не ни е виновен.

568

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че записа е монтиран за да не се разбере кои други хора са замесени и за да се осигури поле за действие, което да не бъде възпрепятствано... Има и други имена в този запис и те в момента се разследват. То остава и целия запис да публикуват. Това да не е концерт по желание.

567

обикновен

преди 4 години

А Корнелия и Радев си помислиха, че това са техни нови привърженици 😁 и на вид бях доста приятно изненадани в началото!Сега мълчат! Хаха! Щото разбраха, че не са безплатни и не са платени с техни пари викачи!Корнелия още не е извадила пионерчетата, те ще са в събота. Как ще се разберат със сегашните, ще е интересно! Хаха!

566

Черепа

преди 4 години

Абе Черепа колко плаща за коментар в медиите? Явно не е малко. :)))