126

Анонимен

преди 4 години

До 134 ( пич)Награда не, обаче са ми дали докторска степен и съвсем отговорно мога да ти заявя ,че носенето на мръсен, влажен, бъкан с микроорганизми *** на устата не е панацея, освен за твоята персонална хипохондрия.

125

Анонимен

преди 4 години

Големият брой тестове се изисква единствено от китайската организация СЗО за да следели разпространението на вируса.Математическата статистика изисква за по-голяма достоверност колкото се може повече на брой тестувани да има само че на един тестуван се правят по 2-3 теста за потвърждение а те струват пари тоест малка част от населението е тестувано а се правят много тестове.

124

българин

преди 4 години

До: номер 126 (Пич)За сравнение миналата година са починали 628 души в катастрофи по пътищата на България.Тази година също умират хора. Да си спомним за Милен Цветков!За него не съм чувал да е имал "придружаващи заболявания".628 души! Без диабет, без сърдечни заболявания. Някои от тях млади!Вземи се скрий с твойта статистика и 223 починали!Маските са най-голямата шашма с която да плашат пpocтолюдието!И пак, спомнете си Милен Цветков! И се замислете!

123

Анонимен

преди 4 години

Занижават реалните цифри но явно хаоса е пълен и катастрофата надвисва, ще има съд над борисов убеден съм

122

Анонимен

преди 4 години

Да кажем "благодаря" на щаба и правителството.

121

Балкански Селяндури

преди 4 години

Затваряйте, какво чакате.В детските градини е ужас.Пак са по 30 в група.ПРи въпрос към сестрата в детската защо не ги проверява, получавам отговор ....."да бе да ще ги пипам".Затваряйте тая продънена държава.

120

Анонимен

преди 4 години

До 126Общата смъртност в България е по-малка тази година от предходната. Пък тези починалите хора, по принцип терминални случаи ( всеки а по 2-3 много страшни болести несъвместими с живота) доста удобно ги преписват на коронавируса.

119

Шашнат

преди 4 години

До АнонименКакво по-точно е ***?Нямам представа кой/коя е "Златена", но това, което пише, ми се струва сред малкото смислени неща измежду тези коментари. Дебилните са тези, които плюят.

118

Ммм

преди 4 години

До за сравнениеВ Сърбия процента е почти колко нашият, там е 3.3 ,ту е 3.1 ,не разбрах какво искаш да кажеш?

117

Анонимен

преди 4 години

Повече тестове повече заразени.Затова в Германия бяха много заразените но въпреки това смъртността е ниска.Няма смисъл да се правят тези тестове освен да се плаши населението.Тестове трябва да се правят само на постъпилите в болница със симптоми за потвърждаване.Иначе ако се прави на много хора естествено е цифрата да е стряскаща.Но първо почти всички ще го изкарат безсимптомно или с лека симптоматика.

116

Реалист

преди 4 години

Винаги са били по 150 на ден ако не и повече. Просто преди един-два месеца не се тестваше толкова много. Сега има повече тестове и лаборатории. Истината е, че пика е минал вече и вероятно сме имали 200-300 на ден.

115

Анонимен

преди 4 години

До 124Ти нали носиш маска ( ако искаш противогаз носи), какво ти пречи аз дали нося маска?! Заради имагинерната заплаха от някакъв измислен вирус няма да се издишване в жегата за да може някой да си угоди на хипохондрията!

114

Пич

преди 4 години

Форумни професори, статистици, математици, 223 починали! Повтарям - 223 починали. Защото не можете да си сложите правилно маските или пък ви е твърде неудобно и изобщо не носите маски. НЕ са починали от преяждане и препиване, починали са след усложнения от коронавирус. Да, повечето от тях са били с други заболявания. Вие ли определяте кога ще се отидат от този свят? Вие ли раздавате присъди - днес, утре, след няколко месеца. Дали не са искали да се сбогуват с децата, внуците? Кажете?

113

За сравнение

преди 4 години

Статистика в Сърбия за последните 24 часа:Направени тестове: 7150;Брой положителни тестове: 242;Брой починали: 4.Няма да коментирам, всеки сам да си прави изводите, смятайте, пресмятайте, проценти, бройки...

112

Златин

преди 4 години

Предлагам да носим удобен чук - желателно от тия, дето стават и за вадене на пирони - и да го използваме на закрито срещу безотговорните пъмпкини, които не носят маски.

111

Анонимен

преди 4 години

При направени 4524 брой теста, 140 заразени е точно 3,1%.В началото правеха по 200-300 теста на ден и откриваха по около 20 заразени, което е 6-10%.Ако направят 10000 теста за един ден, нормално е да има до 300 положителни.Т.е. лесно може да се постигне желания брой заразени за статистиката. Просто малко математика ;)

110

Чоко

преди 4 години

Аз съм сигурен, че на морето в момента има много повече от 140 човека, покосени от ентеровируси. Висящи в тоалетната и поещи мастика за дезинфекция.

109

Анонимен

преди 4 години

До ПРОФЕСОР ПРЪЦАми то е добре и да четеш малко преди да пльоснеш подобна глупост. Само лека подсказка, да в Япония се справиха със заразата-просто спряха да тестват безсимптомни. Тестове се правят само на хора потърсили лекарска помощ, както се прави при всеки грип (и да уточня тестват само по-тежките случаи). Много са просто Японците, а?

108

Ммм

преди 4 години

До професор ПръцМного лесно обиждаш хората, приличаш на тоя дето ни управлява. :(Австрия стартира поне 2 месеца преди нас ,така е логично да е по- добре.Я коментирай Сингапур,а?Виж колко са заразените и колко починалите,какво ще измисли мозъчето ти?Нормалните хора си спазват хигиена.

107

Анонимен

преди 4 години

Има едно правило в математиката - математическа индукция!Преведено на опростял български за индивиди с ограничени умствени способности означава:Когато не се правят тестове, няма отразени заразени! Или ако се тества цялото население към даден момент, ще имаме един максимум на заразените!По просто не мога да го кажа! За тези с ограничен умствен багаж, не се стеснявайте при даване на минуси. Това е напълно нормално и ще облечи духовните ви дефицити.