49

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)"Бабите никога не са спирали да умират.."Ок, значи поддържаш Шведският подход - на хора над 60 селективно и над 80 безусловно не се приемат в болница?

48

До дарвинова истина

преди 4 години

Пич, аз имам деца, така че няма как да стане да изоставим децата и старите хора. Моля те само... изпий си диазепама и лягай да спиш.

47

Анонимен

преди 4 години

Да се има впредвид, че световният кабал смята да пусне биологично оръжие през есента или зимата. Затова и все повтарят, че симптомите се променят. Тогава ще умрат много хора. Нито криене, нито лечение ще помогнат. Но пак ще го пишат ковид. Не е нужно да вярвате, само помнете какво ви казвам.

46

Анонимен

преди 4 години

Всеки сам да се спасява - така е нормално и правилно.Всичко друго Е болестно състояние, по-лошо от който и да е вирус.

45

ааа

преди 4 години

Никой не знае коя е печелившата стратегия, това е истината. За момента това, което правят в Швеция изглежда безумно, имат в пъти повече болни и умрели. Също и в Щатите. Обаче след 6 месеца или след година нещата може да изглеждат по доста по различен начин. Примерно в бг може да сме на 5-тата вълна от вируса, а в Швеция вече да са забравили за това и да си живеят нормално.Както казва великия Бербо: Всеки сам си преценя.

44

бай Миле

преди 4 години

До Анонимен 44 ти въобще мислиш ли като пишеш??? Данните за заболелите са интерполация на цифрите, които годжи пусна за заразени в банско.При 70% с изграден имунитет вирусът просто през по-голямата част от времето ще среща хора с изграден имунитет и драстично ще се намали разпространенирто му. А 70% е цифра от учебниците, която даже и вуна меркел и баце я потвърдиха. И не.. доро и с ваксина вирусът никога няма да изчезно напълно. А заради ниския % с имунитет още дълго ще си живеем с новия грип

43

Мда

преди 4 години

Доц. Кунчев, правите грешка, че се ангажирате въобще в такъв "дебат". Не забравяйте, че ако влезете в една кална яма да се борите със ***, най-накрая свинята ще е доволна, че се е омазала цялата, но вие едва ли.

42

дарвинова истина

преди 4 години

Ако не свикнете с мисълта, че вируса няма как да го избегнете, и че само можете да разчитате на собственото си тяло, бабите и децата не са от значение.Всеки сам да се спасява - така е правилно и НЕИЗБЕЖНО.

41

Анонимен

преди 4 години

Кунчев и хората от щаба е редно да се оттеглят. Излезте в отпуск, нека боко тиквата и рома мангъров поемат изцяло нещата и отговорността

40

Анонимен

преди 4 години

Бойко да им нареди да се явят на диспута. Всички българи имат право да знаят какво се случва.

39

Байфидан

преди 4 години

До бай Миле. А ти си завършен из.род. Пожелавам ти в най-скоро време да се зарази твой близък, може и детето ти и да почине. Тогава ми се обади пак - ако ти стиска.

38

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)"На някой ясно ли му е ако човек живее в стерилна среда какво точно ще се случи с имунната му система?"Бате, като заживееш в напълно стерилна среда ми се обади. Преди това може да се позаразиш с Хепатит, за по-добър имунитет, ако искаш.

37

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)"Мангъров каза истината още в началото"Мангъров първо каза, че има 300 хиляди срещнали се с вируса, после - 500 и след седмица - 250 хиляди.Мангъров каза, че 1. епидемия ще има докато 70% се заразят, 2. вирусът си отива в началото на Юни (без 70% заазени) и 3. вирусът ще е с нас навеки.Няма как всички неща, които Мангъров е казал да са истина. Това, че е добър в приказките не означава, че това което казва е истинно. И колкото и минуси да нацъкате - няма да промените фактите.

36

Българин

преди 4 години

Е от днешните изказвания на премиера оставам с впечатлението, че вече сме по схемата на Мангъров. Сега ще се види как ще свършим

35

Анонимен

преди 4 години

39,'Кво ще ми развлалят кефа заради некви баби! Да умирати и толкова!'Сети се да мислиш сам.Рядък талант.

34

Анонимен

преди 4 години

До Т.ШакМангъров е нашата пътеводна светлина! Мангъров е Пътя и Истината и Живота! Мангъров - президент!!!

33

Анонимен

преди 4 години

МънГаров е АБВ, а те нямат за цел да подкрепят правителството, а народът не ги интересува, повече болни, повече умрели са плюс за тях и негатив за правителството

32

Бай Хей

преди 4 години

Т.шак. Глу.пак, целта на този дебат е повече от ясен - да се плюе пред медиите и да се търсят политически дивиденти. Какъв експерт по темата е например Антония Първанова, та и тя е първа китка там? Като са специалисти, да си направят дебата чисто професионално и да си оспорват аргументите пред премиера и министри. Защо непременно трябва да е публичен, а? Май е ясно, защо.

31

Анонимен

преди 4 години

Смисъла да се води спор с *** от е нула, поради това никой не спори с мангъров. той доскоро не знаеше че има семейство коронавируси и те не са грипни вируси. все едно елон мъск да ходи на дискусия с някой метач, естествено че няма да иде

30

Анонимен

преди 4 години

Сто и повече случая в Родопите но нито един болен. Защо карантинираме и картотекираме и водим на отчет напълно здрави хора. Току що го чух по радиото. Дори и в стария строй не си спомням такива неща. Може би от глупост.