91

смях 2

преди 4 години

Тръмп питал, защо не сложат храна в Дракон и да платят само за наем на Росатом. Илон Мъск му казал, че могат да натоварят ракетата с храна, но ще гръмне и космонавтите ще умрат. Тръмп казал, че ще прекъсне програмата. Илон Мъск му отговорил:"И кой ще направи нова програма? Ръководителят на писалката за писане в космоса за 1М $ ли? Щото руснаците използват молив?!"

90

Смях

преди 4 години

Преди година спечелих чрез онлайн тест свързан с работа в СпейсЕкс. После отказах, защото заплащането е ниско.Как българин се е съгласил да работи за тези пари? Бил там стажант... ниско заплащане и така.Спейс Екс спестили 200К долара. Било по-евтино от Росатом. Само, че Росатом печели 300К като продава храна на американците и отдава под наем космическата им станция. Така дори не се налага да израсходват скъпи ресурси за ракета.Тръмп питал, защо не сложат храна в Дракон и да платят само за наем на Росатом. Илон Мъск му казал, че могат да натоварят ракетата с храна, но ще гръмне и косм

89

Анонимен

преди 4 години

качването на дървото е лесно,слизането е по трудно.

88

Анонимен

преди 4 години

Той мъск ще сади дини на Луната, че стават по-едри от слабата гравитация, ама само да измисли ракетите до там и обратно и глей ко стаа..

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96Няма такова нещо като "русофоб". Рушитата измислиха по този начин да обозначават всички достойни българи, които защитават интересите ни въпреки опитите на Рушия да ни граби и заробва.

86

Morski

преди 4 години

До Йорго 79-Що крещиш бе камък безтревен?Когато е създадена нашата азбука от Климент Горазд , Наум , Ангеларий и Константин по нареждане и финансово обезпечаване от Симеон I Велики(дето ви е разказал играта ) , Твоята Русия още не е била на хоризонта!Имало е само Киев скоро княжество! А то у вашите гречкикниги го пише , ама не четете!То на вас и не ви трябва -за козятаработа не трябва да си ук!

85

Анонимен

преди 4 години

Изненадващо мъдро изказване на руснака.Допълвам - конкуренцията е много хубаво нещо. Именно тя изпрати първите хора в космоса, а сега живот и здраве ще изпраща и много повече.Само не разбирам защо се делите на русофоби и русофили........

84

Анонимен

преди 4 години

До Русофил+Отговорът: по същата причина, поради която Американските совалки качваха всички основни товари горе.Променило се е. Откакто Мъск качи горе астронавти на половин цена. Ако успее и да ги свали невредими ... останалото е ясно.

83

Реалист

преди 4 години

Е, бизнесменът Мъск ще припечели нещо, като разходи в космоса разни любопитни милиардерчета, но това ще продължи докато някоя важна персона не се върне поради авария, и толкоз............

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86Ако е това което си мисля смятам че си постъпват доста умно. Отдавна са решили че да се тръшкаш за слава изобщо не е изгодно. И Мъск така мисли само че има апетита и амбицията освен паричките да се прави на първопроходец. Не случайно кръсти детето си с абревиатура с която се означават космически обекти. И американските политикани яхнаха тази му амбиция и сега се фъчкат с нея. Ама да видим докога. Политическа глупост джоб пълни.

81

Русофил+

преди 4 години

Въпросът е защо "американските астронавти разчитат на руските ракети" 9 години. - Защото с руските ракети се летеше по-надеждно и по-евтино! Едва ли в тези 2 пункта нещо се е променило. Така, че достатъчно излишен шум...........

80

Анонимен

преди 4 години

До Георгиус ВасиллиосИди се гръмни бе, жалка ***..ко. То има ли нещо което гърците да не са открили - даже и тоалетната хартия, че да има с какво да си бършат осраните ***. По - нагло племе едва ли се е раждало на тази планета. Голям късмет вадим - най - големите *** на Европа да са ни съседи.

79

минувач

преди 4 години

Формално е 'частник' - ама парите за разработване на ракетата са от Правителството - та се чудя доколко е "частно" цялото шоу. Иначе - браво, все пак е крачка напред.

78

Бай Петко

преди 4 години

Цял свят от Саудтска Арабия до Иран свалят ,,ФEС,, пред Императора от Кремъл ,не съм ли прав братя българи?

77

Анонимен

преди 4 години

До Бай Петко"Тръмп се криел в бункер"Тръмп го сваля сикрет сървиз за 5 минути в мазето - рушитата: Тръмп го крият в бункерДжуджи 2 месеца не е излизал от бункера - рушитата: нашия храбър ръководител.Ше ме скъсате от смях.

76

Анонимен

преди 4 години

Руснаците ще летят с Катюша сделана в США.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84Тва дето е любимо на рушките олигарси да си го "берат" , за да има за яхти.:)))))))

74

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПеткоКакви гладни бунтове. Казах ви да не гледате само Путин ТВ.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Ще изясниш ли на невежите що е това хАлюмин? Нещо ми прилича на тъпотия а не на нещо умно. Покажи ми че греша.

72

Бай Петко

преди 4 години

Тръмп се криел в бункер Хахахаха ще умря от смяхСомалия с ракети