202

Анонимен

преди 4 години

Според власта има завеени 7786 наказателни производства. Дано да е така. Този народ трябва рано или късно да се научи да спазва правила. Там, където правилата се спазват смъртността е ниска и хората живеят добре. При нас е пълно с неграмотни и нискообразовани профани, които си правят, каквото си искат и всички тях да ги вкараме в затвора и там да ги издържаме е по-добре, отколкото да ги издържаме на свобода

201

Оффф божке ле

преди 4 години

То пък в София щот няма бедни мизерия заемат по два бона заплата па квартирата хилядарка метро рейсове два часа отиваш на работа два часа се връщаш А МЕРСИ

200

До 215

преди 4 години

Ахаам..няма нищо страшно. Вирусът е измислен, не толкова опасен...лъжат ни всички?

199

Анонимен

преди 4 години

Само след 7-10 дни вероятно ще се разбере, че нищо лошо не се е случило след масовото пътуване на "софиянци" из провинцията и следователно няма нужда от КПП-та.Нищо чудно обаче Щабът да вдигне 5-10 пъти бройката на изследваните и да изрови заразени от рискови групи и места. Ще следим дали ще има манипулации!

198

Анонимен

преди 4 години

Както вие не ни искате в софия, така и ние не ви искаме в провинцията, стойте си в панелките, къш къш, софиянци!!!.....отивам да пия бира на двора:)

197

Анонимен

преди 4 години

Тук тролаж продължава да прави мрачни прогнози - същите, на които сме се наслушали от месец и половина насам. Особено по обяд се усеща яко настъплението им тук. Удължават им явно обедната почивка да бришат щуротии.Хайде да се покротнете малко, че да се чуят гласовете и някои по-нормални и не толкоз панирани хора и специалисти.

196

E

преди 4 години

Е, защо е всичко това? Толкова се изписа и коментира и въпреки това отново тръгнали.

195

Анонимен

преди 4 години

софиЕнци се прибират по родните си места, да заразят родителите си.....винаги са били еггоисти, ама сега чупят тъпометъра!!!!

194

Малко след празника

преди 4 години

Га муа кифтета и агнешко ни рива... Ся що ривеш за майка си и баща си...

193

Мично Празников

преди 4 години

Е за Великден ще е празник, но пък за Гергьовден вместо агнета, по фризерите ще складират трупове заради простата ***....Племе ненаяло се и ненапило се....лакомия, заради която са готови да си погребат най-близките.

192

Анонимен

преди 4 години

Управляващите като на пазар го подкараха - молбите не са задължителни, а забраните - само ако са законни. Много от тях не са. И понеже се прекали у нас и с двете, все по-малко хора ги приемат сериозно. Особено тези, които от първа ръка могат да разберат как се прави по белия свят в Европа.

191

Анонимен

преди 4 години

Много е гаден вируса все едно една змия ти се е увила около гърдите и не можеш да си поемеш въздух то аз видях голям зор а пък човек със здравословни проблеми мисля че няма особен шанс

190

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 205Стегате тебе, мозъкот щот си внушаваш

189

Анонимен

преди 4 години

Ама какво стана бе, уважаеми столичани, защо не си стоите в столицата? Отивате на село при мама и тате да пиете домашна ракия,да хапнете чисто агнешко и да подишате малко чист въздух на двора, нали??...щото в провинцията е "гадно", а, щото провинциалисти са ***??Защото в столицата е много хубаво, ама не става за живеене, нали???...само за трупане на пачки става тази клооака!!!

188

Анонимен

преди 4 години

Няма начин. Светът винаги ще ти казва как се върти и как да се въртиш иначе си в трупния чувал от раз. Ти пак си мисли квот си сакаш.

187

Анонимен

преди 4 години

Мен не може да ме хване щото го прекарах вируса отдавна, ама си е кофти стяга те в гърдите не можеш да дишаш и мислиш че ще умреш според мен много хора няма да могат да се справят с тоя вирус

186

Мен9755

преди 4 години

Не искам някоя си да ми казва как се върти света

185

Анонимен

преди 4 години

Ненаялите се и ненапочивали се селяни заслужават да ги осъдят по бързата процедура за неверни данни в декларациите им, а после никой да не ги наеме на работа.

184

Анонимен

преди 4 години

Че кои се вълнува от София Русе номер 1111

183

Аз

преди 4 години

Който е дал невярна декларация да го лишат от социални услуги. Без здравеопазване и без бюро по труда. Като дойде в болница да го отлагат за след епидемията.