276

До 327

преди 4 години

Хе-хе, знаех си що за стока си. Мето момиче, защо мъжете да не искат млада булка, девствена, без навъртян километраж? Защо да плащат за скъпа сеатба и пръстен, като си се дала за без пари? А, още нещо. За мъжете е по-добре да не се женят, защото ти ставаш стара и отпусната след 30, сега мъжете могат да правят секс спокойно а млади 15-20г жени, дори и те да са на 40. В твой интерес е да имаш мъж. И да, ти си провал като жена, щом не си родила деца. Тая демографска криза не се оправя ей тъй.

275

Иван Андреев

преди 4 години

Вярата е изконно право на всеки . Да вярваш означава да си жив и да живееш пълноценно . Във всяка религия има една обща кауза и едно общо отричане на чуждото . Но това да вярваш е най-важното . Аз съм християнин и то православен . Не бих си сменил религията . Но не бих пречил и влиял на някой да вярва в Аллах или Яхве ако го иска искренно . Но фанатизмът е нещо друго той е зло прокарано с религия . Той убива .

274

До 324

преди 4 години

Това включване от ислямската пропагандна машина ли е? Няма как да е от другаде, защото само вие масово втълпявате на жените, че са напълно безполезни, ако не са омъжени и нямат деца, нали?! Толкова за вашия ограничен и изначално богохулен "свят", в който само мъжете имат права и брейнушовате момичета да се женят преди да имат достатъчно опит, за да разберат що за стока сте, и да раждат преди те самите да са пораснали и узрели като личности.

273

Анонимен

преди 4 години

Приятелят й я е брейнуошнал, а тя дори не е разбрала. Представям си какъв е той, след като действа точно по учебник. Нищо чудно да е има връзка с терористи, съдейки по начина, по който я е обработвал. Точно така правят всички те, когато искат да приласкаят някоя мацка. Уж решението си е нейно, но не съвсем. Горките родители, само мога да си представя какво им е.

272

До 321

преди 4 години

Ти деца и мъж сега имаш ли си?

271

Пак аз

преди 4 години

Защото само един ******к и илитерат не може да оцени опита преди него. Тук не става дума за само за историческия опит на страната ни, а за опита на жените изобщо. Мнозина са се жертвали, за да може тя да има право на какъвто и да е избор. Затова и родителите й не са я пребили с камъни, като са разбрали, че ще става мюсюлманка, което биха направили, ако беше мюсюлманка и кажеше, че ще става християнка. Ако на тези години не е образована по някои основни въпроси, надали и след 5 ще е. ***@ момиче.

270

Анонимен

преди 4 години

На нейните години си изкарвах парите сама и живях като независима от мъже, роднини и обстоятелства млада жена, която знае какво иска. За първи път учех във висше учебно заведение, наслаждавах се на книги и разговори на всякакви теми, пътувах, обогатявах се, предпочитах да страдам за това да съм независима, отколкото да бъда подчинена от нечии чужди идеи и тесногръди представи за това какво е животът и какво трябва да бъде. И не ми трийте коментара, защото казвам, че е глуп***чка, такава е.

269

али

преди 4 години

Няма лоша религия, а има лоши хора ...........(всяка религия ни учи да сме по добри и човечни)

268

asd

преди 4 години

ahha, вън от България вика...а колко ромчета има знаеш ли, на тях им даваш да те порят нали...***....карай си рокерския мотор и духай скришно на ромчетата, хомо

267

Ха бакалъм

преди 4 години

Охоооо това прекрасно нежно цвете е точно за харема на някой космат и брадат тиранин. Охохо!

266

Анонимен

преди 4 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!В БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО ЗА ИСЛЯМ !

265

До 315

преди 4 години

Прави разлика между тюрки и турци. Турците нямат и сто години, *** при некой даскал по история, да ти се посмее.

264

По живо, по здраво..

преди 4 години

Най-добре да замине нейде в държава с ислям, ама да отиде сама. Много ще е щастлива.

263

В.Узунов

преди 4 години

Сайбията помага на момичето и е избрала правилно Корана. Евалла на тва !

262

Анонимен

преди 4 години

Влечението към висока духовност у някои хора е вродено и когато няма кой да му посочи път, те си я намират сами. Очевидно брат и е доста тьпо момче, за да и излиза с такива аргументи за турско робство и Баташки кланета.

261

В.Узунов

преди 4 години

До отвратенБобото мойто беше саламджия и му викаха Шпекото оти му беше кат шпек. Аз на него съм се метнал и да има как теб да бодна да видиш.

260

Барселона

преди 4 години

Момиче,главата те хапе неправилно,за такова действие в арабският свят могат да те пратят рано,рано при всевишният...ориентирай се навреме.

259

Наблюдател

преди 4 години

Откачалка, отвратително!

258

отвратен

преди 4 години

Това момиче знае ли ,че ще обслужва сексуално цялата му рода !!

257

с

преди 4 години

До Анонимен"В исляма всичко е премислено обмислено.."И преди 2000 години е имало умни хора, като гръцките математици и философи, например. ОБАЧЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е СПИСВАЛ РЕЛИГИИ! ЗАЩОТО СА БИЛИ УМНИ! Всички *** книжлета като библия, коран, недоврян и т.н. са толкова примитивни като текстове, затова няма нужда да ви обяснявам кой и за какво точно е измислил религиите. Този тип "литература" е лесно смилаема и затова привлича простото стадо. Силни и глупави - заедно, с омраза към можещите!