26

Жал ми е за детето

преди 4 години

Едно дете промито и използвано от нечисти организации. Трябва да се направи нещо за планетата, но това което излиза от устата и е единствено класическате "еко" пропаганда! Насаждане на грешния нератив.

25

Анонимен

преди 4 години

Нали испанците я поканиха да пътува с магаре от Лисабон до Мадрид че е екологично!Защо не иска?Аман от *** пропаганди!

24

до 25

преди 4 години

влакът е електрически като електрически автомобил, сещай се, само дето електричеството му не е от мръсни батерии и панели, т.е. зелена електроенергия, а е от лош аец!!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"превозни средства, които не образуват въглеводородни емисии? За мен такива са само магарето, камилата"Не е вярно. Магарето и камилата дишат и отделят въглероден двуокис. За да спасим на грета детството всички трябва да спрем да дишаме.

22

Анонимен

преди 4 години

И какво точно ще говори това болно дете? Синдром на Апергер и обсесивно-компулсивно разстройство има. То не може как да има нормалнопротичаща мисъл. Може да чете думички и да повтаря като папагал. Не може да осъзнае, че даже дрехата на гърба си е правена от машина. Машина, която е направена от същите елементи, които се добиват в мините. Един обикновен чистач с метла прави повече за природата, отколкото тая. Използват едно болно дете! Но не се знае кой дърпа конците.

21

Анонимен

преди 4 години

До смок"Що ли все си я представям яхнала метла?"Щото имаш развито екологично мислене.

20

Влак?

преди 4 години

Как така с Влак? Защо Влак? Влакът замърсява !!! Замърсителка!!! Защо не отиде пеш, както един истински защитник на планетата?!!

19

преврат в сащ

преди 4 години

всички организирали Импийчмънта в САЩ са евреи, медийте в САЩ пишат "еврейски преврат срещу президент тръмп", нациският генерал дето каза,че ще дойде времето сащ да бъде превърнат в германия през 30-те на 19 век се оказа пророк, а европа отдавна падна, още 70-те, гледах записи от 1977 от британска телевизия, след като стават част от еврейският съюз, нещо не се е променило от 1977 години насам - а някой чакат брексит, европа е поробена, скоро и сащ ще бъде довършен, за момента сащ е на 50%.

18

Анонимен

преди 4 години

Защо не пристигна пеша? По-екологично е.

17

Анонимен

преди 4 години

А влакът да не е на фотоволтаици случайно?! Нали искаше да пътува само с такива превозни средства, които не образуват въглеводородни емисии? За мен такива са само магарето, камилата, платноходки и т.н.

16

Анонимен

преди 4 години

Екотерористката пътува с яхта, която има двигател с вътрешно горене, но за нея не е съществено, защото има "възвишени" цели.

15

Анонимен

преди 4 години

И нас какво ни интересуват безплатните всекидневни екскурзии на Тумберг?Вие го направихте по известно от Тиквата бе

14

Любопитко

преди 4 години

На пък цялата тази история ми е страхотно интересна и любопитна. Общо взето, великолепен, изумителен пример, как няколко с големи глави, могат да създадат такъв продукт от едно психиатрично болно, че да побърка половината свят :) Изводитееее, изводите са важни! Колко незащитени сме от манипулации на елементарно ниво.

13

Анонимен

преди 4 години

Га отиде там с велосипед, тогава да ми се пише еко активистка. Та нали бързия влак върви с нафта?

12

смок

преди 4 години

Що ли все си я представям яхнала метла? и гледа страшно ...

11

Карлуково Нюз

преди 4 години

Грета, като пррръцне, сигурно я гризе съвеста половин ден за изпуснатите въглеродни емисии.

10

Анонимен

преди 4 години

Интересно кои кръгове ни го натрапват това?

9

Анонимен

преди 4 години

Тая я готвят за някакъв висш политик в ЕС или НАТО. Иначе за какво я правят медийна звезда толкова млада?

8

как е

преди 4 години

добре ли ви плащат от еврейските, пардон, европейските НПО-та, за да пишете статия след статия за Грета Лу Да Та?!

7

Анонимен

преди 4 години

Горкото дете , жал ми е за него