28

Анонимен

преди 4 години

Помните ли как двама братя български юнаци бяха заловили в нивата си френски командоси?--------Не знам за такъв случай, би ли ни разказал?

27

Анонимен

преди 4 години

НАТО ще ни сервира само неприятности,конфликти,напрежение,за какво ги хрантутим,не знам,след като те застрашават границите ни с тези провокации?!Да си ходят откъдето са дошли!

26

Анонимен

преди 4 години

А, Тонката си е легнал. Рано, но пък утре е на амбразурата от 6:00. Какво да се прави- работа.

25

Анонимен

преди 4 години

А едно време рашките не обичаха така да се е.... таковат с тях. Май ше стане интересно.

24

Анонимен

преди 4 години

Какъв го дири френски,при това военен кораб в Черно море?НАТО да се изнася от района на Черно море,не искаме конфликти там!НАТО провокира покрай нашата граница,тези ***,ще направят някоя беля!Веднага да се изтеглят от Черно море!

23

Анонимен

преди 4 години

Разплаках се от умиление. Такъв красив разказ!Не ми хареса това: Но Русия "пое контрола в региона", особено след анексията на Крим през 2014 г., и Този полуостров "се превърна в самолетоносач, откъдето руснаците могат да обикалят в радиус цялата зона", ама нали Тонката каза, че ще дълбаят Атия за други самолетоносачи и се успокоих...

22

Анонимен

преди 4 години

Разказ по картинка. Тъпо.

21

Валентин Тодоров

преди 4 години

Тъй като може да се чудите каква е думата която този сайт смята за некоректна за използване ще напиша,че е четирибуквена,означава крайник на животно,започва с "ла" и завършва на "па".Не мога да повярвам до какво скудоумие и нива на глупостта доживяхме само някакви си 100 години след като дадохме право на жените да гласуват и да бъдат избирани.

20

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаСамолетоносач в Черно море ? Интересно, добра логика. Умен сте.

19

Анонимен

преди 4 години

Някои си играят а пък други ще сърбат супата ако не дай си боже стане нещо. Така че нека да си пожелаем лудите да се налудуват без да има реални последствия.

18

Анонимен

преди 4 години

Долните франсета забравиха едно време как ги спаси руския корпус по време на ПСВ, а след това за благодарност те създадоха анти-болшевишкия легион и ходиха да убиват руснаци рамо до рамо с нацистите на Източния фронт през ВСВ.

17

Анонимен

преди 4 години

Имало е май нихт шиисен, нихт шийсен на френски :)

16

Guter Spruch

преди 4 години

Френската военна подготовка се свежда до това, вйниците да научат как да кажат " Предавам се" на немски ..

15

отговора

преди 4 години

"Този полуостров "се превърна в самолетоносач, откъдето руснаците могат да обикалят в радиус цялата зона"Ето защо на НАТО му е много криво за Крим - вече си го виждаха като техен 'самолетоносач' (подарен от корумпетата в Украйна) , ама не им се получи и сега обикалят наоколо и подсмърчат...

14

българин

преди 4 години

Френско корабче в Черно море? " Патрулирало" казват? Май е време НАТО да се саморазпусне, Или ако не иска То да си се прибира в Америка и си КОНТРОЛИРА СЪСЕДСКИТЕ ДЪРЖАВИ! Европейска армия "пазеща" Северна и Южна Америка? Не си го представяте нали? Един континент да "пази" друг талъв! -:) Голямо "пазене" Няма що!Европейска армия ни е нужна! И никакви чужди АРМИИ!!! От кога на КОНТРОЛА казват "ПАЗЕНЕ"?

13

Анонимен

преди 4 години

Французите са пусита като президента си.

12

Валентин Тодоров

преди 4 години

Не вярвам на очите си.Току що този сайт забрани думата ***?Какво се иска да пишем,че имат четирикраките животни?Откога е "политически некоректно" да се пише,че само хората имат ръце?Някой части от човечеството просто не бива да стават от кушетката на психо аналитика си.

11

Анонимен

преди 4 години

Помните ли как двама братя български юнаци бяха заловили в нивата си френски командоси?

10

nekoj

преди 4 години

Какво щяха да пишат франсетата ако някой руски кораб 'патрулира' покрай Лазурния им бряг - да събира разузнавателна информация??? Щеше да е 'агресия', 'провокация' и така нататък.Но има и нещо добро в статията - казват "...околностите на Севастопол (притежаван от руснаците от 18-и век)" Не от Украйна а от Русия!

9

Анонимен

преди 4 години

И без да чета ми е ясно, че французите са били мишките.