30

Хехе

преди 4 години

Щом от новинарските сайтове започнаха с това да слагат такива новини на главните си страници, значи икономическата криза наближава. Тъй като икономиката през определен период от време претърпява силни спадове, явно наближава следващия. Или просто платена статийка от разни хора.

29

Анонимен

преди 4 години

В България всичко е мрак и тъмнина. Всичко е на ниво лаик, корупция, далавера и лъжи, лъжи...

28

селянин

преди 4 години

до 31навремето кат бачкахме по заводите и секи си клатеше краката виках тая не ке изкара ного оказах се пророк за сега ако няма някакво чудодейно решение най ниските заплати да са поне 2000лв тия години 2040 ше се окажат за след две три лета не гледайте София минете вечер през някой по малък град от 30 къщи една свети

27

Анонимен

преди 4 години

Решавайте - социализъм ли, демокрация ли, комунизъм ли. Като гледам ни едно не ви харесва. При соца чакахте за панелка пет, десет години, сега пък сте нямали пари. Няма угодия.

26

Анонимен

преди 4 години

Въобще не ме вълнува.В България не жилище, ами гараж няма да си купя. Съсредоточавам всичко за белия свят. Първо - образованието на децата. След това - покупка на имот на нормално пмясто.Тук ако щат и с 350% да поскъпват - да си ги купува който ще.

25

българин

преди 4 години

Ами много хубаво. Радвам се, че има такъв динамичен и процъфтяващ пазар на недвижими имоти в България.Само едно нещо не ми стана ясно: Как всичките тези прекрасни новини се връзват с другата новина която четем, че според прогнозите до 2040 г. населението в България ще намалее с поне 1 милион души?Нали като има повече жилища но по-малко хора, всеки ще иска да се отърве от празното жилище дори на ниска цена? Иначе и 1 лев няма да спечели, как става така??? Обяснете, моля!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Пляс, пляс балоните! Съвсем скоро някой ще реве на умряло,явно е забравен краха 2007-2008

23

отАв$тралияСидней

преди 4 години

когато една стока е добра не и трябва реклама. Така е в истинския бизнес.Освен това доходите ни растяха повече от 35% в края на 90-те когато цените на хляба стигнаха 120 лева, цигарите 350лв ама не знам защо тогава статиите по весниците не го описваха като радост, нещо хиперинфлация му викаха...

22

Анонимен

преди 4 години

вчера гледах един апартамент но не ми хареса и от 60000 ми свалиха на 55000 но просто последен етаж е и е панел но зора е като за последно

21

Анонимен

преди 4 години

До 22Това, че бачкаш за 500 лева си е изцяло твой проблем.

20

Анонимен

преди 4 години

Скок на доходите??!?!Да започнем с шега деня :) .

19

дед Мароз

преди 4 години

Балонът се надува, надува, надува.Надувайте момчета да стане на парчета!Пук!и после пак и пак и пак ...

18

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента за 35 годишен ипотечен и още един потребителски за 10 години. Аз съм на 36 на 71 ще съм приключил с банките и ще съм "свободен" човек. В момента, покупката на апартамент е придобиване на пасив, а не на актив. При наличие на жилище в провинцията, подходящо за след пенсиониране, не си го причинявайте това заробване.

17

Анонимен

преди 4 години

София е градът на мечтите,в мечтите на софиянци.по-голяма селяния и простотия няма да видите никъде в България.мерцедесите в крайните квартали ги карат само с гумени ботуши.Кал до ушите,и магарешки тръни бате.Всички които не се прекараха да вземат апартамент с кредит,отдавна си биха камшиците от там.

16

Анонимен

преди 4 години

Когато Уникредит Булбанк, и ДСК, почнат да въртят рекламите със призиви "Взимането на собствен дом е ЛЕСНО!!!", бягайте надалеч от закупуването на жилище!!

15

Грую

преди 4 години

Преди 10-тина години апартаментите пак се качиха с 35-40%. След това цените се коригираха. Банките също коригираха лихвите си, а ЧСИ-тата начините на събиране на задълженията. След тези корекции на доста народ се наложи да коригира полето "Държава" в постоянния си адрес.

14

Даниел

преди 4 години

Според мен заглавието трябва да се преправи на "Жилищата в София поскъпнаха с 50 %, тъй като половин България се е изсипала там и продавачите спекулират"

13

Анонимен

преди 4 години

Тази писаница е тотална манипулация.Доходите на практика стоят на едно ниво, даже в ИТ се наблюдава понижение заради липсата на големи международни фирми и липса на квалифицирани места.Покачване на цените има заради инфлацията , която се наблюдава най очевидно в постоянно поскъпване на ток, газ, дърва за огрев, храни ... Много хора идващи от село търсят квартири, а откакто нашите банки свалиха лихвите по дебитните напрактика имотите станаха най популярно средство за инвестиция, а и пране на па

12

Анонимен

преди 4 години

Това с цените на имотите може да го наричат със съвременни термини и да показват хиляди числа, но за мен си е крепостничество и феодализъм в най-чист вид.

11

селянин

преди 4 години

у наше село има кащи за по 3-4000лв па я на месец повеке изпивам