97

#Безкучета

преди 5 години

#Безкучета е най добрата кампания.

96

Константин

преди 5 години

Тези с опасните кучета, които нахапаха и осакатиха хора и други кучета, съд по бързата процедура, ама нищо не се случва. Какво се случи със такива стопани на добичета. Да се чува нашия "велик" несправедлив съд да предприе мерки, ама той е зает да прикрива мафията. Не им дреме за изядените.

95

привет от Германия

преди 5 години

До До гения с прашкатаНе трябва да се посяга на кучето ти , а трябва да се посяга на тебе ! Ти си този който не слага намордник на кучето си и ти си този който не мисли за безопасността на хората ! Кучето какво е виновно ?!

94

бой по кучкарите

преди 5 години

От собствениците на кучета няма никаква толеранстност за това трябва да се започне със строги ефективни наказания за тях, минимум 5 години ефективни присъди за заплаха здравето и живота на нас нормалните хора, които не държим *** по блоковете

93

Анонимен

преди 5 години

И ако някой посегне на кучето ми законът ми дава пълното право на неизбежна отбрана.-Сигурен ли си?Мисля, че са ти дали оръжие без изпит по право.

92

Константин

преди 5 години

Трябва да има правила и големите кучете (непредвидимите) да са с намордници. Защо хората не желаят да спазват правила. За да функционира една система (общество), трябва да има правила. Колко хора бяха нахапани точно от такива кучета, които не хапят и някой даже си заминаха. Това, домашните с намордници и поводи, бездомните е екарисажа. Колко пъти съм ставал свидетел на домашни, които се сбиват и стопаните им се чудят как да ги разтърват! Сега се изграждат и обособен места за кучета,там да играят

91

Анонимен

преди 5 години

Да застреляш куче, което заплашва теб или дете е дълг на всеки нормален гражданин. Ако чалгoпитека - собственик дигне ръка срещу теб 20 години строга каторга да се научи, че човешкия живот е по-ценен от този на някакво въшл иво псе.

90

мак

преди 5 години

И така ще се караме, собствениците на кучета и останалите. Питам първите, искате толерантност, но самите вие не сте толерантни и не искате да разберете опасенията на хората, които не желаят срещи със свободно тичащи нечии любимци. Искате да се наложите, защото според вас кучето има по-големи права от човека.

89

Анонимен

преди 5 години

б.лгаристанци били недоволни само глоби за вас и то много големи

88

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера защо трябва да се чувстват хората застрашени на улицата!

87

нахални собственици

преди 5 години

Наглостта на държащите кучета достигна предела си, всичко това ще се отприщи във всенародно недоволство, кучетата нямат място в градините, парковете и жилищните блокове

86

14

преди 5 години

няма как да изисквате останалите хора около вас да се съобразяват с непредвидимият ви пес и когато стане белята да се правите на ни лук ял ни лук мирисал но няма никакъв проблем да разхождате кучето си на поляната в родното ви село където няма хора и е спокойно

85

Деиствителен случай

преди 5 години

Миналата година прибирайки се от пазар с майка ми ни нападна куче а собственика гледаше и не го викаше Аз му казах да го викне иначе ще му бия един шут а тои скочи и дойде и замахна да ме удари! И какво си мисли ще се случи след това няма да му направя нищо ли!?

84

Анонимен

преди 5 години

Споко държавата няма да се лгъне пред 100 кучкаря. Защото са малък процент. По голямата част от обществото вече е с нетърпимост към кучета. Ако задълбочат проблема, ще се стигне до забрана и за кучета.

83

Анонимен

преди 5 години

Кучетата са, з да бранят двора. Моите са научени, д ядът само от моят ръка и да разкъсват натрапниците :)"ама полицията..." Полицията не е нужно, д бъде въвличане във всичко. И знаем, е законите ни не са много добри, така че е нор ални, да си правим собствени такива.

82

чичо Гошо

преди 5 години

Кучето дишало през устата!?!?А ние останалите да не дишаме през г...си?Не ме е....дали кучето ще е с намордник,но ако ухапе или надраска човек освен глоба и поне 2 години затвор.Никаква пробация!Да ви имам проблемите ОВЧАРИ такива!

81

Анонимен

преди 5 години

Ретрийвъра ти си го взимай и с него на Луната!

80

Анонимен

преди 5 години

До 81И ако оеса те нападне, в съда, като станат янси намеренията и действията ти, ти ще иси този зад решетките. А и какви са те анонимни сигнали? Анонимност пред закона е за слабите. Ти си слаб. Ти не заслужаваш да живееш.

79

Анонимен

преди 5 години

толкова много питбули се разхождат без повод ! не ми казвайте, че са еднакво безопасни , колкото кокер-шпаньол, сетер, голдън ретрийвър.........депутати, прочетете нещо за породите, и тогава създайте адекватни закони. имах сетер - беше лошо нахапан от питбул, не искам това да се случи сега с ретрийвъра ми !

78

кучкарите вън!

преди 5 години

Кучкарите не са нормални съграждани и не са способни да съжителстват с нормалните хора. Трябва да бъдат изселени от големите градове заедно с пeсовете си.