102

Само питам

преди 5 години

Мдаа, в далечната 1986 година обаче имаше ЕЖЕДНЕВНО шпионско наблюдение над "вражеските територии" . Дори и да предположим че СеСе *** са си замълчали за аварията / впрочем по моя информация около 5 дена, колкото и са се забавили и САЩ да съобщят за инцидента в Тримейл айленд и да започнат евакуация на около 200 хил/ Та ЗАЩО е нямало предупреждание от шпионските служби към засегнатите правителства и от правителствата към народите им ? И колко са си мълчали правителствата преди да съобщят ?

101

Анонимен

преди 5 години

ВЪВ 2РИ КУРС ПО АТОМНА ФИЗИКА В УНИВЕРСИТЕТА НИ ПОКАЗАХА ЕДНА "ГОРЕЩА" ЧАСТИЦА, "ЗАЛОВЕНА" НА ПЕРВАЗА НА ПРОЗОРЕЦА В СГРАДАТА НА ФАКУЛТЕТА! НЕЙНАТА СМЕТКА, КАК МОЖЕ ДА С ЕРАЗХОЖДА ???? НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ Е БИЛ РАДИАЦИОННИЯТ ОБЩ ФОН, А КОЙ ЩЕ ВДИША НЕЩО ПОДОБНО? И АКО Е ТВОЙ БЛИЗЪК, ЗДРАВ И ПРАВ, НО СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЗАЗПОЧНЕ БЕЗПРИЧИННО ВЪНШНО ДА ПОВРЪЩА И ДА МУ СЕ ВИЯ СВЯТ А ПОСЛЕ РАЗВИЕ РАК, ПРОБЛЕМЪТ ОТ ТЕОРЕТИЧЕН СТАВА ЛИЧЕН! ТОВА Е ДТУГАТА ЗЛОВЕЩА ЧАСТ, КОЯТО Е ЛИЧНА!

100

Капитана

преди 5 години

Бати глупостите,през Балтика и Северна Германия,през Тихия океан та над Италия.Географията много куца та чак прескача континенти.Ужас,а средният американец бил ***.

99

До до 103 от физик

преди 5 години

РеНтгеново ИЗСЛЕДВАНЕ: 18 mGY.sm2 ДО 1 МИН ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИЗСЛЕДВАНЕТО. ТУК Е ЗЛОВЕЩАТА ЧАСТ! НА РЕНТЕГН СЕ ХОДИ РЯДКО И ТЕ ОБЛЪЧВАТ ЗА МИНУТА МАКСИМУМ, ДОКАТО ЗАВИШЕНИЯТ АДИАЦИОНЕН ФОН СЕ ТРУПА - КАТО ИНТЕНЗИТЕТ Х ВРЕМЕ=ДОЗА ЙОНИЗИРАЩО ЛЪЧЕНИЕ! И ПОНЕ ЖЕ СИ ПОРЕДНИЯТ ЕКСПЕРТ: ЗАЩО СЕ КАЗВА ЙОНИЗИРАЩО ЛЪЧЕНИЕ А НЕ РАДИОАКТИВНО ЛЪЧЕНИЕ? КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ? МАТЕРИЯТА Е ОБШИРНА, ИЗИСКВА РАЗБИРАНЕ И ДОБРИ МАТЕМАТИЧЕСКИ УМЕНИЯ! УСПЕХ!

98

Анонимен

преди 5 години

Българина е *** и сляп! Поамериканофилчиха ти децата Американците бе! Той седнал да разисква катастрофата в Украйна! Тя беше и мина отдавна.А американският империализъм е в действие сега! И то години вече!Леле леле..Станаха *** децата ни уви!

97

Кина

преди 5 години

Да, военните знаеха, но официално си траеха. Неофициално споделяха с приятели и близки, ама си беше след дъжд качулка. В детските консултации медиците ни съветваха да мием прясната храна със сода за хляб ... глупости на квадрат. А БКП-функционерите пък си лочеха водица от френските Алпи.

96

до 105

преди 5 години

АЕЦ Три майл айлънд Пенсилвания, САЩ и също в AEЦ Фукушима се излива радиоактивна вода в морето.Но при Чернобил ако АЕЦ Ленин излее радиоактивната вода заразява цяла Европа.Това прави Чернобил от трите най големи ядрени катастрофи най добър сценарий защото никой не се впечатлява от отровена риба, но всеки се впечатлява от мисълта че всички европейци са могли да бъдат отровени.И сега вече може да се впечатлят същите с отровената риба.

95

Анонимен

преди 5 години

Баба ми беше учителка по народни танци, а дядо беше специалист по българските народни приказки. Двамата много често коментираха изследванията на радоактивния фон и радиоактивния дъжд който се изливаше по времето на мракобесния социализъм и радиоактивните марули които народът рупаше по времето на мракобесния социализъм.

94

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш..Знаеш ли каква е разликата между уранова руда, обеднен уран и обогатения уран?

93

Анонимен

преди 5 години

до 109..Упадъка на Украйна дойде.Идвайки техните фашисти на власт! От там тръгна всичко! Що маса народ избиха! Дали ще им търсят сметка един де? Би трябвало но...

92

Ти да видиш..

преди 5 години

Никакъв дъжд не е валял. Повишените ракови заболявания са от обеднения уран в Югославия.Мижи да те лажем.От братушките такъв дъжд не може да дойде. Те ни обичат.

91

до 103 физик

преди 5 години

Виждал ли си нормативна регламент за допустими йонизиращо лъчение. Ако не си виждал ядрена физика ,то поне това нещо го има в медицината.А на всеки се случва рано или късно да му направят рентгенова снимка.Мерната единица е μSv.h.

90

Анонимен

преди 5 години

"темата коментира полоковника от резерва и преподавател по народопсихология Йордан Костадинов."Не знаех, че народопсихолозите са специалисти по радиоация и радиоактивни облаци.

89

Анонимен

преди 5 години

Учените не са установили радиация след взривяването на централата в Чернобил. Нито в района нито в Европа. Радиоактивен облак може да има след авария, както във Фукушима, а в Чернобил беше експлозия предизвикана от вън. Екипите неутрализираха всички последствия с цената на много жертви.

88

Анонимен

преди 5 години

Валял е черен украински дъжд над цяла Европа. Украинците са виновни. Добре, че им взеха Крим, за да не заразяват Европа, Крим и целия свят с пиянски истории. Руснаците им дадоха енергия, земя, оръжие, а те пропиляха и изпиха всичко.

87

м...да

преди 5 години

Хайде сега разкажете за радиациятя ,която се изля и продължава да се излива от Фукушима ,нивото на радиация в световния океан и има ли връзка с предвижданията, че през следващите 10 години всеки втори ще боледува от рак.

86

ДО 103

преди 5 години

Лъжеш като ром антика - дозиметрите в Армията през 1986 не Бяха Руски .Сега ще ти хванем Лъжата Тролска - Призовавам Войниците от това време да кажат КАКВИ БЯХА .Лъжец .

85

Анонимен

преди 5 години

Е, Разбира се, че не е.Валяха теменужки и маргаритки с ликовете на другарите Ленин, Сталин и Хрушчов. В Румъния имаше добавени и такива с Чаушеску, а у нас с другарите Тодор Живков и Ерих Хонекер как се целуват.Пък то и радиация не съществува. Това са капиталистически измишльотини.Ние комунистите сме с чугунени глави, нас радиация не ни лови, само от водката ни става по-тежка чутурата.

84

Анонимен

преди 5 години

Ако пръдна по терлици в съседната стая ще замирише ли при вас в другата

83

до 89

преди 5 години

Пич не съм комунист и дори не ги подкрепям, обаче това че не си отворил никога учебник по физика и очевидно, вероятно и комунистите не са отваряли учебниците си по физика и тогава се извинявам ,просто си говорите на един и същ език , никой няма престава от физика.Може и да се разберете. Но имай предвид, че пред останалите звучиш като *** които си мисли че всичко знае.Най опасния вид хора.Не полезно за тебе това и може да ти съсипе живота , ние ще се оправим някак си.