52

Американ

преди 5 години

В омразната на мнозина Америка подобно малолетно roвeдo се съди като възрастен и лежи в дранголника на строг режим, но в телерастка България ще го пуснели на свобода под опеката на баща му!?

51

Waffen SS

преди 5 години

След като сме без специални служби,все по-често ще четем за такива случаи.Имаше един повик от първите години на необратимите демократични промени "Да изковем от мечовете рала".Е, сега тези,които изковаха от мечовете си рала,орат и сеят жито за тези,които си запазиха мечовете

50

Анонимен

преди 5 години

Ако това "дете" беше моето, дали щяха да крият името му? Дали щяха така грижовно да се отнесат към него и да му наемат психолог? Спрете с тази избирателност!!! Щом веднъж от "любопитство" си направил бомба, сигурно ще е още по-любопитно да видиш дали действа! Слушах адвоката на "знатното" семейство и настъхнах при мисълта, че живеем в такава държава!

49

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияИ двете,и двете!!!

48

Анонимен

преди 5 години

При претърсването на 2 стаи от него разследващите открили........................ама той сам ли си е претърсвал стаите ? хора, изпити по български език и граматика не сте ли държали ?

47

До привет от Германи

преди 5 години

Да се чуди чий го чиниш в Германия, а не си тръгнал, накъдето ориенталския ти пещерен манталитет те насочва, а именно -някъде между Ташкент и Душанбе.

46

Стоян

преди 5 години

Кои са родителите и кой е съдията който го пусна да си е в къщи Всичко останало са празни приказки

45

Анонимен

преди 5 години

Накрая да не се окаже че нищо не разбира от химия и физика и е получил оказанието за бомбата от друг човек.

44

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименДържавата не е виновна ,че хората са просстаци ! Просстаците правят държавата лоша ! Просстаците са на всякъде , сред хората , в политиката ,в бизнеса и прочие ! Не случайно има гей паради , защото просстаците както казах са и във властта ! Първо трябва да променим себе си в положителна насока , а държавата и законите ще се променят паралелно с нашата промяна ! Докато ние не се променим , няма да се промени и държавата ! Това е моята дефиниция за държава ,народ и закони !

43

Анонимен

преди 5 години

Сериозно ли са го пуснали от ареста?

42

Анонимен

преди 5 години

Дано не стане нещо като мода това за тъпоъгълните подрастващи, както с опасните селфита. Вчера четох на друго място оплаквания на шофьори, хлапаци изскачали пред движещи се коли, плезели се на шофьора и бягали, някаква нова мода било, а друго идиотче снимало. Какви безакълни поколения растат, нямам думи. Ама то всъщност откъде да взимат добри примери, всичко е лешшш в обществото!

41

Анонимен

преди 5 години

Името на престъпника се крие, но за сметка на това още малко и щяха да публикуват подробна инструкция как се прави самоделна бомба.

40

Анонимен

преди 5 години

Всички тези неща идват от липса на държава , дисциплина, уважение към другите около теб, принадлежност .В социализма имаше система и тя доказано работеше . Само *** и пропагандиращи говорят глупости , но без ред и известна доза насилие нищо не става. Разбира се в днешното мутренско време няма нито държава нито икономика , в същност нищо няма , даже бъдеще. При президентска република е възможно да се постигне поне като в Унгария.

39

Защо

преди 5 години

Защо нашита полиция не казва имената, на всеки престъпник. Гледам американски новини, арабски и европейски, там винаги показват и снимка, ако разполагат, а името е задължително. Какъв пример се дава с това, ако престъпниците си останат анонимни. Време е нашата системи да се реформира и да се вземат модерните и ефективни практики. Не може да се ползват комунистически прийоми от преди 30 години, когато всичко е тайно.

38

привет от Германия

преди 5 години

Браво на Полицията ! Не знам как са го открили и как се тръгнали по следите му , но ако не бяха го открили можеше да стане голяма беля ! Пак казвам , ако живеещите в района родители обичат децата си , сега трябва да издебнат този гадняр и да му счупят главата и кокалите !Това не е трудно за осъществяване защото този просстак няма да е в затвора , а ще е на свобода под контрол на психолози и ще учи в хулиганско училище ! Така че родителите на другите деца могат да го издебнат и пребият от бой

37

НЯМА ДЪРЖАВА

преди 5 години

ЧЕСТИТПО! ДОКАЗАХМЕ ЧЕ ОФИЦИАЛНО ВЕЧЕ ДЪРЖАВА НЯМА. ТЕРОРИСТЪТ Е ПУСНАТ Е ДА СИ ХОДИ У ДОМА А ТРЯБВАШЕ ДА Е В КАРЦЕРА НА АРЕСТА И СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА МЪРТЪВ. КОГА ДА ОЧАКВАМЕ СЛЕДВАЩАТА БОМБА.

36

бааа го

преди 5 години

Брех, много мощен този ученик!

35

777777

преди 5 години

Тази константа "свръхинтелигентен " , дадена от ченгета, не ми вдъхва голямо доверие за истинност. Знаем техния умствен капацитет. Бомби по описание са сглобявани от иракчани и афганистанци, които са прекарали живота си в пещери. Разликата е че той знае какво сглобява и носи по-голяма вина, а в Афганистан нямаха запазено училище, до преди няколко години.

34

Тато из Правец

преди 5 години

Липса на внимание,а ?!!!Затова навремето ги правех чавдарчета,пионери и комсомолци ! За да се ангажират с полезни неща ! А не да ги обсебват п?д?руги и ислямисти !!!

33

Waffen SS

преди 5 години

След демонизирането и системното,демократично,последователно,и целенасочено разбиване на специалните служби,то вече техните остатъци нямат поглед върху криминогенната обстановка в страната.Вече никой не иска да работи със службите,защото не се знае кога вътрешно ще бъде предаден по политически причини.Няма държава без специални служби,като те се структурират и изграждат с десетилетия,а модернизацията им е един непрекъснат и последователен процес.В момента сме почти безпомощни като пеленачета=