107

Анонимен

преди 5 години

Имаме диктатура на алчната посредственост, разбирате ГЕРБерастките тикви, дошли от селата. Имаме пране на пари от тези, които купуват. Те плащат под масата, защото не искат да доказват произхода на средствата си. С оставки ли свършва всичко?!

106

гербаджия

преди 5 години

Радев само да посмее да напраи преврат и целото НАТО заедно с бате Бойко веднага че го набият ама Радев много се надева преврато да победи и да набие бата Бойко

105

Анонимен

преди 5 години

"човек да не надхвърля оградата на собственото си понятийно пространство"Още един тъ-пизъм, пардон радевизъм.

104

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Радев е един изключително умен и талантлив д.глава! Нама нужда дори да споменаваме неговата всеизвестна мъдрост! Г-н Радев много правилно изтъква че политиците са заплаха за реда, защото те гласуват закони за реда. След дълбочинно премисляне и претегляне на възможностите, Г-н Радев е достигнал до тази мъдра мисъл. Ето защо Г-н Радев алармира че политиците могат да отменят реда! Което според него не е никак мъдро и дори опасно.

103

Анонимен

преди 5 години

Русофилската Мафия орева орталъка за някакви си апартаменти, а в същото време игнорира, като нещо незначително, призивите на Радев към армията да извърши ново предателство към Държавата както през 1944 година !

102

Анонимен

преди 5 години

Че то други нема кой, армията е жендъртизирана а народа прогонен сал едни политици останаха да рушат държавата.

101

Анонимен

преди 5 години

Само на гузен или паникьосан политик,могат да му се привиждат военни преврати в страна членка на НАТО и ЕС! Така също е получава и когато си се О...А.Л. до ушите,а покрай теб вони ужасно и дори с пожарникарски маркуч не могат да те почистят!

100

коментар

преди 5 години

полицията в Теритирията с Ограничен Суверенитет Боков Мат'рялистан е цифром и словом 5 (пет) пъти повече от армията, и после имало опасност от военен преврат! отделно е *** електорат, твърд гласоподавател за управляващите евроатлантици. 17 пъти "Република България" е осъждана от Европейския Съд за Правата на Човека за злоупотреби при зрелищни арести само при на Цвъ Цвъ, отделно за брилянтните операции на ББ (с гранатомет срещу къща) по времето му на генерален... опа, главен секретар.

99

ВАШ

преди 5 години

Пореден резил за Собственика на ГЕРБ !!!!Президентът Радев наложи вето на закона за данъците в курортни зони , герберотъпчета го отхвърлиха още 2018 . Сега конституционния съд го върна на ГЕРБ и другарката Мента Стоянова го преработи както им каза Президента !!! БЛАГОДАРЯ !

98

Анонимен

преди 5 години

Преди година Радев инсценира бунт на летците в Графигнатиево мина за гаф.Сега открито призовава армията към военен преврат !Пита се:- Какво още трябва да се случи, за да разберат българите, че този самозабравил се кремълски парашутист е изключително опасен за националната сигурност на България !?

97

Анонимен

преди 5 години

Еднолична-той раздава пари,спира фирми от строежи на магистрали и сгради,генерали и владици му стоят прави,влиза на заседания на съдебния съвет когато иска,който му целуне ръка става министър и тнт и тнт

96

Анонимен

преди 5 години

Един смислен коментар не прочетох. България трябва да се изчисти от комунистите които самите организираха свалянето на Бай Тошо. Точно така неговите хора го свалиха и плюха и до ден днешен го плюят. Това което Бай Тошко направи те дори не могат да го боядисат.

95

Анонимен

преди 5 години

И каква диктатура има в момента?

94

черните полковници:

преди 5 години

..."Армията защитава народа , полицията защитава управниците !"За каква заплаха говорим , когато в България армия НЯМА !!!Няколкото хиляди военослужещи не са армия ,тъй като в България армията бе СЪЗНАТЕЛНО УНИЩОЖЕНА за да не пречи на наши и чужди кукловоди !Черните полковници в Гърция дадоха добър пример преди 52 тодини ...

93

Анонимен

преди 5 години

Радев - черноглед, черномислещ, готов да почерни и България !

92

Анонимен

преди 5 години

"Масирани протести"платени от Герб самия премиер си го призна.Сега Найо Тицин защо не протестира срещу Сидеров?Да не би Сидеров или Пеевски да не са в управлението?Я стига с такива протести!

91

Калеко Алеко

преди 5 години

Заплаха за реда имаше по време на последното злополучно управление на БСП с мандата на ДПС, когато Столицата а и цялата страна бяха арена на масирани протести и контрапротести, когато фалира поредната банка, а Пеевски беше избран за Шеф на ДАНС. Самият Радев в момента е говорител на една извънпарламентарна партия, като припява на втори глас всичко казано от другарката Импексова и дори и даде Началника на кабинета си за украса на листата и ... !!!

90

Анонимен

преди 5 години

Призивите на Радев към армията за военен преврат във всяка друга държава се тълкуват и наказват за държавна измяна !

89

Анонимен до 97

преди 5 години

Ти за Борисов говориш нали нещо май обърка имената. Защото от 30 год. насам не е имало такава диктатура както тази на Борисов и ГЕРБ.

88

Анонимен

преди 5 години

Кремълският парашутист Радев е най-голямата заплаха за националната сигурност на България !