101

varg

преди 5 години

Чудовищно престъпление в което косвено участие има и българският народ,които не се противопостави решително тогава на даденият въздушен коридор.

100

цитат

преди 5 години

"Тази война е незаконна и неморална".-Лех Валенса.

99

Анонимен

преди 5 години

Много преди НАТО В 1992г. Милошевич изпраща в Сараево всички не сърби / включително и от българското население/ във войната.

98

сравнение

преди 5 години

Ако чернобилската авария е в резултат на човешка грешка,то уранът в Югославия е разхвърлян УМИШЛЕНО!И ще ни убива и след хиляди години!

97

до 105

преди 5 години

До АнонимеН: Джендърите се опитват да ни убедят колко хубаво е да пускаш бомби върху болници. Лекувайте се, и не само от .....

96

Chalgarin dudaev

преди 5 години

В тези трудни времена когато бомбардираха братята сърби Русия доказа какъв страхлив мишок е.не мечка.пияните руснаци трябваше да спасяват собствения си ***.хванаха се за китайците като удавник за сламка.

95

Анонимен

преди 5 години

Не споря че сърбите извършиха военни престъпления. Не споря че съда в Хага има право. НО.... САМО ЧЕ.... ОБАЧЕ... Къде е втората част САЩ с подкрепата на НАТО ИЗВЪРШИХА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ КОЙТО И ДО ДНЕС УМИРАТ НЕВИННИ ХОРА БОЛНИТЕ ОТ РАК НЕ СА САМО В СЪРБИЯ НО И В БЪЛГАРИЯ. КЪДЕ Е ХАГА?????????? УРАН ТЕЖЪК СИЛНО ТОКСИЧЕН РАДИОАКТИВЕН МЕТАЛ

94

Анонимен

преди 5 години

НАТО били лошите, ха ха. Затова последните години влязоха толкова държави от бившите соц страни в НАТО и никой не иска съюз с путин великий, спасителя на славяните, защитника на слабите ха ха... Затова никой не ходи във великата необятна русия, при нашите братушки, а палят подметките когато им се отвори шанс да отидат в страни от лошото НАТО, при тези гнилите западняци, които ги експлоатират да им мият чиниите и тоалетните. Защо така, бе мишлета руски?

93

Анонимен

преди 5 години

До Илия - Варна99 Напротив,Русия е тази,която води политика "Разделяй и владей",на Балканите.Още в 1885,насъсква Сърбия да нападне България в гръб и я унищожи.По времето на "Белия терор",Москва организира сръбското участие в него.Днес,руски и сръбски убийци ячастваха в атентат над черногорския премиер Мило Джуканович и кървавия пуч в македонския парламент,неуспешно.

92

Анонимен

преди 5 години

Филмът "Лепа села,лепо горе",показва отчасти,жестокостите на сърбите,в тази братоубийствена война.

91

Сата Н.

преди 5 години

За България е по-добре така, отколкото със съсед като Милошевич. Достатъчно територии лапаха, време беше да повръщат.

90

Анонимен

преди 5 години

Нашите русофили ще им се доповръща, когато Србия стане член на НАТО. Смяяях!!! Долу ислямския и руския тероризъм.

89

Илия - Варна

преди 5 години

САЩ чрез марионетката си НАТО приложиха политиката разделяй и владей за Югославия, най безцеремонно игнорирайки международната общност. Създадоха една държава от престъпници с която Европа не може да се бори. Това може би е и по дългосрочната им политика, да отслабват Европа за да могат лесно да я манипулират. Това и сега ясно личи в политическите решения на Европарламента в момента - приведени на САЩ.

88

Народна Просвета

преди 5 години

До НАТО са фашистифашизмът, като крайно десен болшевизъм, разчита на всички заедно. айде сега да видиме, кои обединяват "Всички българи", "всички славяни" и се борят за добруването на белия човек, с яростни критики срещу емиграционната политика на ес. тия същите, ни напомнят при всеки повод, че в сащ бият ***. за собствения клонинг на православието, да не говорим.

87

още факти

преди 5 години

В тялото на италиански войник пребивавал 4 месеца на място което е бомбардирано и след това загинал от неходжкинов лимфом са намерени наночастици уран.Тогава близките му осъждат НАТО и получават обезщетение от 237500 евро.В резултат на изстреляните 31000 снаряда са унищожени 12 лекобронирани машини и няколко хиляди макети на такива.

86

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

малко факти:не е при липсата на съгласие, а при липсата на наложено вето или друга забрана. това означава, че негласно всички "велики сили" са гласували "за"

85

НАТО са фашисти

преди 5 години

Няма по-големи терористи от НАТО. Няма по-големи варвари от НАТО.

84

малко факти

преди 5 години

По данни на СЗО НАТО са използвали 31000 снаряда които съдържат 9300 кг обеднен уран.Впоследствие дори част от воиниците на НАТО се разболяват от злокачествени болести и досега 400 са починали от тях.А с местното население какво става никой не казва.В резултат на бомбардировките една ракета попадна в къща в Горна Баня,бомбардирано е и китайското посолство при което загинаха няколко дипломата!В наши дни един възпитаник на ВВС на САЩ ни е президент........

83

Анонимен

преди 5 години

До 73.. НАТО с никого не се занимава вече на балканите! Защо ли? Защото всички са Беззъби и голи като пушки! Тя Америка чрез своето НАТО просто ни контролира! -:) вдяна ли? Време е НАТО да си ходи в АмерикаИскаш да ни оставят да се саморазправяме помежду си ли?Сърбите да тръгнат да си връщат територии и всичко ще почне отначало, а Просия да дойде да ни разтървава?Не, товарищ руски ***, не пройдет.

82

Олич

преди 5 години

Отново двойните стандарти и доказателство, че на НАТО и ФАЩ въобще не им дреме за така нареченото международно право.